Přejít na obsah


Fotka

Nova CacheMapa


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
176 odpovědí na toto téma

#41 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 465 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 12:24

Nepoužívám Cachemapu s GG, ale jako standalone spolu s GSAKem. Řekl bych, že nová Cachemapa má mírně změněnou strukturu vstupního souboru s keškami (tj. soubor data_cachi.txt) od té verze předchozí Cachemapy. Vysvětlil by mně zde někdo, co má obsahovat: a) 7.pole tj. pole za ownerem b ) a co poslední tři pole Díky
  • 0

#42 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 12:29

Tak smola, nezkusím to, až snad večer, nemám tu starší instalačky, asi jsem to instaloval z druhého PC
  • 0

#43 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 341 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 12:30

_Tom napsal/a:

To znamená celou složku "map"? A i tu složku nebo jen obsah?


Staci jen obsah. Po nainstalovani starsi verze si tu slozku muzes schovat nekam stranou. Pak kdyz nainstaluejs novejsi verzi, bude s cim porovnavat.

Kdyz do te kopie stranou pak nakopirujes i soubor data_kesi.txt, tak otevrenim mapa.htm muzes tu mapu zkusit, ta je kdekoliv.
  • 0

#44 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 341 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 12:39

ToRo61 napsal/a:
Nepoužívám Cachemapu s GG, ale jako standalone spolu s GSAKem.
Řekl bych, že nová Cachemapa má mírně změněnou strukturu vstupního souboru s keškami (tj. soubor data_cachi.txt) od té verze předchozí Cachemapy.
Vysvětlil by mně zde někdo, co má obsahovat:
a) 7.pole tj. pole za ownerem
b ) a co poslední tři pole


To neni pravda. Od predchozi mapy pro GG se ten datovy soubor nijak nelisi!

Ta moje mapa vznikla oddelenim od GSAkove mapy v uplnych zacatcich prvniho Geogetu, to je uz opravdu nekolik let. Tenkrat jsem pridaval funkce, odebiral nepotrebne funkce a menil datovy soubor. Postupem casu jsem pridaval dalsi a dalsi veci, datovy soubor ale uz zustaval stejny.

O osud puvodni mapy jsem se nestaral, a jak koukam, byly do ni zpetne zaimplementovany nektere z mojich uprav. Datovy soubor ale asi zustal jeji puvodni.

Datova struktura vypada takto:

1 - 2 souradnice

3 GC kod, u waypointu GC kod rodice.

4 druh bodu. Anglicky (!), zpravidla prvni slovo z nazvu typu. Viz nazvy ikonek v podadresarich s ikonkami.

5 Nazev bodu (u waypointu tzv. plny nazev vcetne nazvu rodice)

6 autor

7 datum nalezeni (nikoliv zalozeni...)

8 velikost schranky

9 obtiznost terenu

10 obtiznost hledani

11 0=cache, 1=waypoint

12 status 0=ok, 1= disabled, 2=archived, 3=unknown

13 1=moje vlastni cache
  • 0

#45 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 948 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 16:28

Zkoušel jsem to u sebe a normálně vše funguje ve všech prohlížečích co tady mám kromě Chrome...
  • 0

#46 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 465 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 22:28

Chtěl bych se zeptat, zda je tady někdo, kdo zprovoznil novou Cachemapu spolu s Google API key - tj. má tu svou mapu zveřejněnou do světa :)? EDIT: Sorry, uklepl jsem se, a omylem jsem ti smazal cast prispevku. :( HaLuMa
  • 0

#47 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 22:33

ToRo61: ano provozuji mapu s vlastnim API klicem.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#48 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 341 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 22:44

Pozor, moje cachemapa je jen pro osobni pouziti! Takze chce-li ji nekdo dat nekam na server, dbejte o to, abyste k ni mohli jen vy. Tahle podminka je tam hlavne kvuli podobne licencni podmince na pouzite mapove podklady.
  • 0

#49 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 22:53

HaLuMa: vsak to je samozrejme ;)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#50 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 465 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 23:14

Promiňte laický dotaz...
co porušuji v kombinaci s http://code.google.c...aps/signup.html a použití Cachemapy?
  • 0

#51 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 341 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 23:22

Jsou tam i jine mapy... Pokud bys chtel pouzivat jen ty z Googlu, pak vyhod gccz.js. Nicmene plati co jsem rikal - podminka pro uziti me mapy je jednoducha - jen pro osobni potrebu. To je tak ci tak licence na muj kod.
  • 0

#52 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 465 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 23:43

OK. vycházel jsem z filozofie/licence cachemapy by minarjo. Tam se o omezeních v souvislosti s Google APi nemluvilo.
  • 0

#53 paja0512

paja0512

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 14:28

Tak mapa mi nefunguje. Ukazuje mi to po spuštění někam do oceánu. Samé moře a nejsou tam ani žádné lokality na výběr:|
  • 0

#54 MichaEli

MichaEli

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 14:47

paja0512 napsal/a:
Tak mapa mi nefunguje. Ukazuje mi to po spuštění někam do oceánu.


Tak toto mi dela betaverze prohlizece chrome. Vyresil jsem to tak ze pri zobrazeni cache mapy si zapnu IE plugin
https://chrome.googl...pbkbammjbdenadd
  • 0

#55 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 15:32

Tak teda nevim, dneska jsem overoval vsechny soubory vuci nejnovejsi instalacce a mam vsechno aktualni a v Chrome mi to jede. Neni spis problem kluci s API klicem?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#56 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 341 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 17:06

Cachemapa jede v rezimu bez API klice, na spusteni z lokalu normalne API klic netreba. Leda ze by byl potreba prave pro chrome. Ale to by nechodila ani ta predchozi verze...
  • 0

#57 Parkis

Parkis

    Parkis

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 911 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 17:27

zkusil jsem to cvičně v chrome (asi ne úplně nejnovější verzi) a mám tam taky modro, stejná chyba v js jako na screenshotu od _Toma čím to je ale netuším.
  • 0

#58 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 341 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 17:39

Ja si snad kvuli vam to chrome nainstaluji... radost z toho nemam.
  • 0

#59 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 341 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 17:47

No, v aktualni verzi Chrom mi nebezi ani orvni verze nove cachemapy z GG 2.3.4.567... jestli tahle nova cachemapa opravdu bezela, tak se patrne spise zmenilo Chrome...
  • 0

#60 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 17:53

No me v aktualni verzi Chrome bezi v pohode. A to jak verze z aktualniho GG, tak i verzi pred.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama