Přejít na obsah


Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3192 odpovědí na toto téma

#3161 niximor

niximor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 576 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2016 - 11:26

Tak jsem asi fakt blbej, nebo nevim... Zaskrtl jsem logovat pouze datum, a kdyz jsem dneska nahral fieldnotes, tak vcerejsi nalezy mam s datem 9.12. a dnesni s datem 10.12. :(


  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#3162 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 559 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2016 - 12:08

Jak jsem už avízoval několikrát, nejdůležitější je zkontrolovat čas v GPX souboru stažitelném přímo na stránce keše. Tam by měl být korektní čas který je na gc.com uložený v databázi. Jinak ta chyba kterou jsi hlásil, tedy při nahrávání FN přes Locus na web bude opravena až v další verzi, pokud s tím náhodou počítáš ...


  • 0

#3163 niximor

niximor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 576 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2016 - 8:03

No me je uplne jedno jakej cas mam v GS databazi, pro me je dulezity, abych zalogoval kes se spravnym datem, tj. je pro me dulezite co je ve FN na webu gc.com :) Budu se tedy tesit na novou verzi Locusu, do te doby holt musim pamatovat na to, ze datum musim rucne pri logovani posouvat. Diky.


  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#3164 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 266 příspěvků(y)
  • LocationMělník

Publikováno 12 prosinec 2016 - 8:14

Budu se tedy tesit na novou verzi Locusu, do te doby holt musim pamatovat na to, ze datum musim rucne pri logovani posouvat. Diky.

 

Ja si posunul na GC.COM casovou zonu z Prahy na Arizonu (-7 hodin) a uz mi vse funguje. 


  • 1

:ph34r:  Sony Xperia Z5compact - GeoGet - Locus   :ph34r:


#3165 nosac

nosac

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2017 - 16:00

Tak jsem si instaloval do nového telefonu s Android 6 i aplikaci Locus, ale při doinstalaci Locus addon - Geocaching4Locus se mi nepodařilo ani přihlásit na server geocaching.com. Dělal jsem to dnes. Tak jsem ten addon smazal a nahrál stařičký geocaching4Locus-1.4.2.5.apk a funguje bezvadně. Už jsem začínal být bezradný, že se starého mobilu nemůžu zbavit. 


  • 0

#3166 jessie.r

jessie.r

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 381 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2017 - 11:20

Nevíte, jestli by se Locus nedal používat i v notebooku? Já se prostě nedokážu "srovnat" s novou podobou oficiálních geocachingových map, nelíbí se mi se mi jejich mapové podklady, a nové ikony už vůbec ne ;(((!


  • 0

#3167 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 559 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2017 - 11:26

Trošku starší článek ale zkus, snad pomůže: http://www.locusmap....us-map-on-a-pc/


  • 0

#3168 jessie.r

jessie.r

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 381 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2017 - 11:47

Moc díky, zkusím se tím prokousat ;)!
  • 0

#3169 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 633 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2017 - 12:32

Nevíte, jestli by se Locus nedal používat i v notebooku? Já se prostě nedokážu "srovnat" s novou podobou oficiálních geocachingových map, nelíbí se mi se mi jejich mapové podklady, a nové ikony už vůbec ne ;(((!

GeoGet ?
  • 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#3170 zoso

zoso

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2017 - 13:55

Tak jsem si instaloval do nového telefonu s Android 6 i aplikaci Locus, ale při doinstalaci Locus addon - Geocaching4Locus se mi nepodařilo ani přihlásit na server geocaching.com. Dělal jsem to dnes. Tak jsem ten addon smazal a nahrál stařičký geocaching4Locus-1.4.2.5.apk a funguje bezvadně. Už jsem začínal být bezradný, že se starého mobilu nemůžu zbavit. 

Měl jsem stejný problém na Nugátu. Chyba byla v systémové komponentě Android WebView, která je součástí Androidu. Řešením je ji aktualizovat na nejnovější verzi přes Google Play.


  • 0

#3171 jessie.r

jessie.r

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 381 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2017 - 16:10

Trošku starší článek ale zkus, snad pomůže: http://www.locusmap....us-map-on-a-pc/

 

Ještě jednou moc díky za článek, zkusila jsem MEMU, a pro mě je to naprosto skvělé! Pokud bys chtěl ten článek editovat, tak ten odkaz na MEMU v něm už neplatí, a už není problém s chybovou hláškou při instalaci. A hlavně je to v češtině!!!


  • 1

#3172 nosac

nosac

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2017 - 16:45

Měl jsem na mysli pro basic uživatele. Prémiový tento problém nemají


  • 0

#3173 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 756 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2017 - 22:51

Ahoj,

zlobi me mapa Polska (LoMapa).
Cast mapy je modra, bez detailu. Deje se to i po smazani a opetovnem staženi z Locus Shopu.

Přiložené miniatury

  • Screenshot_2017-03-03-22-41-03_menion.android.locus.pro.png

Tento příspěvek byl upraven od brazajar: 03 březen 2017 - 22:52

  • 0

Díky.

brazajar

 

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Dakota 20 + OSM mapy // Xiaomi Redmi 2 Enhanced + Locus Pro // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / Norco Sight A7.1 / koloběžka Bizon

http://www.brazovic.cz


#3174 voldy

voldy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2017 - 23:30

zlobi me mapa Polska (LoMapa).Cast mapy je modra, bez detailu. 

Problem je s nejvetsi pravdepodobnosti v tematu. Doporucuji zkusti interni tema a nebo stahnout tema primo pro Locus


  • 2

#3175 geoquino

geoquino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 337 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2017 - 6:29

Stala se mi stejná věc s mapou Itálie a vývojářem mi bylo sděleno, že problém není v mapě ale v aplikaci. V příští verzi bude chyba opravena.
  • 0

#3176 voldy

voldy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2017 - 14:26

Ten vývojář jsem byl pravděpodobně já ;). Problém s Itálií byl trochu jiný. Vám celá dlaždice chyběla, ale zde je modré pozadí, což ukazuje na problém s tématem.


  • 0

#3177 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 756 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2017 - 22:44

Problem je s nejvetsi pravdepodobnosti v tematu. Doporucuji zkusti interni tema a nebo stahnout tema primo pro Locus

 

Diky.

Ano, interni tema funguje.

Temata, co me zlobi, zlobi jen u PL. U CR map jsou v poradku (cili si vzdy mapu PL prepnu)


  • 0

Díky.

brazajar

 

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Dakota 20 + OSM mapy // Xiaomi Redmi 2 Enhanced + Locus Pro // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / Norco Sight A7.1 / koloběžka Bizon

http://www.brazovic.cz


#3178 niximor

niximor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 576 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2017 - 16:39

Zas mam blby dotaz... :) Driv si myslim ze fungovalo, kdyz vytvarim novy bod, tak po jeho ulozeni mi Locus vycentroval mapu na pozici toho bodu. Od jiste doby to nefunguje, mapa zustava tam, kde byla. Jde to nekde zapnout, nebo mam smulu?


  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#3179 LBD945

LBD945

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2017 - 17:23

Ahoj, včera se mi aktualizoval Locus v telefonu a od té doby přestalo fungovat zobrazování keší v mapě - jak z geogetu, tak i z Geocaching4Locus. Žádná chyba, jen nevidím keše. Pokud použiji funkci načíst keše z geogetu, načtou se do mapy správně. Jen ta automatika nejde a přes Geocaching4Locus mám smůlu zřejmě bez možnosti alternativní cesty. Co se změnilo? Nebo nová aktualizace má vyšší nároky na min. verzi Androida? Mám Android 4.2.2 a do aktualizace to fungovalo správně. Díky.


Tento příspěvek byl upraven od LBD945: 09 březen 2017 - 17:24

  • 0

Samsung Galaxy Trend Plus + Locus free + doplněk Geoget + doplněk Geocaching


#3180 jessie.r

jessie.r

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 381 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2017 - 20:24

Už to funguje, díky za opravu!!!
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama