Přejít na obsah


Fotka

eTrex 10, 20, 30


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
358 odpovědí na toto téma

#321 Chocenaci

Chocenaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 130 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2012 - 18:53

Když koupím etrex 30 s nainstalovanou Topo czech 2012, koupím si upgrade map topo czech na topo czech pro http://www.garmin.cz...e-2012-dvd.html a aktualizaci topo czech pro lifetime http://www.garmin.cz...1-lifetime.html, tak z toho vyjde etrex30 PRO Lifetime?
  • 0
Garmin eTrex30

#322 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 902 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2012 - 19:27

Podle mne ano.
  • 0

#323 Chocenaci

Chocenaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 130 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2012 - 21:26

Píšu totiž ježíškovi, tak abych něco nezvoral :P
  • 0
Garmin eTrex30

#324 ATommy

ATommy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2013 - 6:46

Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli by mi někdo neporadil. Dostal se mi před měsícem do rukou Garmin Etrex 30, a přístroj v terénu normálně funguje. Problém nastane když si chci trasu připravit dopředu na PC. Chtěl bych ale poradit jestli dělám při tvorbě trasy v PC předem něco špatně: 1)vytvořím trasu například na http://www.bikemap.net/ 2)uložím to jako .GPX 3)nahraju do přístoje 4)otevřu v BaseCampu a převedu ten soubor z prošlé trasy na novou 5)uložím Když ale zapnu přístroj, a dám Vést kam-Trasy-a vyberu tu svou. Stane se,že při navigaci po cestě mi to hodí CHYBA NAVIGACE a nic. Což bych ale při některých neroutovatelných trasách pochopil, ale při volbě navigace mimo cestu(kdy bych chtěl aby mě to navigovalo po přímkách po trasových bodech trasy) to jakoby neudělá nic a odmítá začít navigaovat.( přitom daná trasa se na začátku na přístroji objeví) Ještě jsem zkoušel možnost to v tom BaseCampu nepřevádět na Novou trasu, ale zkusit v přístroji navigovat po Prošlé trase(do které se mi ten soubor z bikemap vždycky uloží). Trasa se sice objeví, ale pouze jako vyznačená klikatá čára, která kopíruje navolenou trasu z počítače, ale žádná navigace co by mě nutila se této čáry držet se neobjeví. Dělám snad něco špatně? Prosím prosím poraďte:(
  • 0

#325 -MaJAM-

-MaJAM-

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2013 - 13:59

Ahoj, rozhoduji se mezi koupí eTrexu 20 a 30. Cenový rozdíl je v podstatě za elmag. kompas. Který typ byste mi doporučili pro turistiku s prťousem při lovení kešek? Potřebuji něco uživatelsky přívětivého, co nás spolehlivě dovede na místo, nevyžaduje příliš dlouhou přípravu doma a v terénu nebude zbytečně trápit. Rozhodně chci mapovou GPS, spíš čudlíkovou než dotykovou. Oregon se mi už zdá zbytečný luxus, ale třeba se pletu. Moc díky za rady
  • 0

#326 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 902 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2013 - 14:05

Rozdil je nejen v kompasu, ale take v barometru a podpore bezdrative ANT technologie (treba pro nacitani Chirpu). Pro rekreacni loveni kesek s prtousem neni nic z toho nezbytne, tedy i ta dvacitka by mela dobre poslouzit.
  • 0

#327 DreamR

DreamR

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2013 - 19:14

V určitou dobu jsem se taky rozhodoval mezi těmito dvěma. Protože navigaci hodně používám na kolo a spolu s bezdrátovými čidly, tak nakonec byla volba jasná. Ale pokud chceš v pohodě fungovat a nebudeš připojovat teplotní senzor nebo měřič tepu apod. tak si myslím, že kvůli těm málo chirp keším asi nemá cenu připlácet.
  • 0

Garmin eTrex 30 TOPO Pro 2015 + Tempe senzor + Premium Heart Rate monitor; Lenovo P70; Nikon D5100; geobike Kelly's Scarpe


#328 -MaJAM-

-MaJAM-

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2013 - 17:16

Moc děkuju za rady. Asi opravdu na toulání po venku nevyužiji vychytávky 30.
  • 0

#329 BellaUH

BellaUH

    ***

  • Members
  • PipPipPip
  • 530 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2013 - 18:26

A jaky je cenovy rozdil? Elmag kompas maji snad oba, ale 30ka tříosý.
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#330 nokiak

nokiak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 318 příspěvků(y)
  • LocationTábor

Publikováno 19 duben 2015 - 19:18

Zdravím.

Nevíte někdo, jestli nejde nějakým způsobem, třeba i úpravou GPX souboru nebo exportem, zvětšit velikost písma u nápovědy ke keši ?

Díky.  :)


  • 0

#331 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 214 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2015 - 19:36

Hodne zalezi na tom, jak si data do GPS davas.

 

Muzes zkusit GPX doplnit o html tagy pro zvetseni fontu. To bude fungovat, pokud hint je zobrazovan jako HTML text.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#332 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2015 - 20:27

Jjá myslím ze v Garminu je HTML zobrazované jen v listingu. Ještě jsem to tedy nezkousel ale myslím ze hint je jen text bez formátování

Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 19 duben 2015 - 20:27

  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#333 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 902 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2015 - 21:26

Pak mas tyto moznosti:

  • nacpat si hint do popisu kese (pokud pouzivas nejaky ten program, tak je to jen uprava sablony, ktera rika, co ma byt kam vyexportovano)
  • nahravat kese jako POI. (ma to sve vyhody i nevyhody, ale opet - hint je soucasti popisu, ktery muze byt formatovany.)

  • 0

#334 parda

parda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2016 - 21:23

Ahoj, měl bych dotaz.

Ví někdo jestli se dá nějak dostat k poznámce(komentáři), kterou jsem si poznačil při logovani v navigaci? Vím,že se to dá zjistit ze souboru "geocachevisits" když jsem připojený k PC. A mě právě zajímá jestli se těmto údajům dostanu i přímo z navigace. Klasický případ - serie s bonusovými čísly,které si poznačím do navigace a jak se k nim pak v terénu dostat?

 

A když už se tu ptám ;),tak ještě jedna malá otázečka. Jaká je poslední stabilní verze firmware pro etrex30.  Když jsem nakoukl do svého přístroje,tak jsem zjistil že mám verzi 2.8. 

Díky


  • 0

#335 P€T@

P€T@

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2016 - 22:21

Ahoj, měl bych dotaz.

Ví někdo jestli se dá nějak dostat k poznámce(komentáři), kterou jsem si poznačil při logovani v navigaci? Vím,že se to dá zjistit ze souboru "geocachevisits" když jsem připojený k PC. A mě právě zajímá jestli se těmto údajům dostanu i přímo z navigace. Klasický případ - serie s bonusovými čísly,které si poznačím do navigace a jak se k nim pak v terénu dostat?

 

A když už se tu ptám ;),tak ještě jedna malá otázečka. Jaká je poslední stabilní verze firmware pro etrex30.  Když jsem nakoukl do svého přístroje,tak jsem zjistil že mám verzi 2.8. 

Díky

Ne nedostaneš, zkoušel jsem to a nenašel jsem způsob. Já mám v etrexu nejnovější patchnutý firmware, aby mi tam šli mapy JNX. Takže si stáhni nejnovější a pokud ti nebude vyhovovat, tak downgrade je vždy možný.


  • 0

Samsung Galaxy Core LTE + Garmin Etrex 30


#336 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 300 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2016 - 23:30

Přes kalendář? Nebo co zkusit spustit navigaci na tu keš, kde sis udělal tu poznámku a pak ji zkusit zeditovat, resp. udělat novou poznámku a tam by se mohlo ukázat co tam momentálně je?

 

EDIT: Hmmm, tak bohužel asi ani tohle nepůjde...


Tento příspěvek byl upraven od Jarous1: 13 leden 2016 - 23:36

  • 0

#337 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 902 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 8:18

Firmware po 2.8 jsou vyrazne pomalejsi, zvlaste patrne je to pri pouzivani vlastnich POI.

Nevyhoda je, ze blbne kalibrace kompasu.


  • 0

#338 parda

parda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 22:01

Díky za odpovědi. Variantu kalendář, případně poslední nalezené jsem zkoušel,ale tam se opravdu dostanu jen k samotnému listingu. No nic, tak holt tužka a papír zůstanou dál součástí povinné výbavy.. ;)

 

to Haluma: chápu správně tu tvou odpověď, že ta verze 2.8 má problém s kompasem? Protože to je v podstatě jediný problém který mě občas zlobí. Šipka se zasekne při navigování, takže někdy netuším jestli jdu správným směrem..


  • 0

#339 nika411

nika411

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2016 - 16:58

Ahoj,
Potřebovala bych poradit(pomoc),jak se dají stáhnout mapy do garmin etrex 10. GPSku jsem dostala jako dárek a jestli s tímto máte nikdo zkušenost hodila by se mi každá rada.


Tento příspěvek byl upraven od tomy.22: 20 leden 2016 - 19:10
přesunuto do threadu k tomu účelu již založenému

  • 0

#340 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 911 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2016 - 17:19

primo na strankach garminu je odkaz http://www.garmin.cz...e/etrex-10.html - ale moc od toho necekej....


  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama