Přejít na obsah


Fotka
* * * * - 5 Hlasů

Silvestrovský/novoroční a:Drake

android

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
532 odpovědí na toto téma

#1 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 058 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2013 - 22:00

Na Google Play jsem poslal letos poslední novou verzi a:Drake.

  • základní podpora pro geospy.org
  • betaverze editoru nastavení map
  • podpora pro více vektorových map
  • oprava vytváření waypointu Original Location
  • oprava vytváření prázdných složek v attach

 

PS: Ne že bych se chtěl opičit po GeoGetu, ale zrovna nám to vyšlo nastejno ;)


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#2 lusk665

lusk665

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 0:45

Diky za vybornou praci a trvalou snahu o vylepseni AD´.. Prazdne slozky mam vymazat pesky nebo je to reseno  v AD? 


  • 0

62st - Sony Xperia X- a.Drake - GeoGet


#3 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 696 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 8:16

Také mnohokrát děkuji za skvělý program, který využívám dnes a denně :-)


  • 0

#4 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 9:50

S novym rokem novy aDrake a nekam zmizeny mapy mapsforge:( Nevidim je ani v nastaveni ani v rychlem prepnuti. Toz kdepak jsou? :(

---

castecny nalez;)

v beta editoru map nova polozka mapsforge vektor, ale jak ji vyplnit. jaky typ uloziste a hlavne polozka soubor(volitelne) nenabizi vyber cesty a po navratu zpet stejne mapu nevidim:(

A co tema mapy? Mapy beru z osm.paws.cz

 

-------------

update:)

Takze postup

1. vytvorit v editoru novy zdroj mapy

2. editovat vrstvu zde se da vybrat soubor a tema

 

-------

Aktualni bug: pri vyberu souboru s mapou musi byt zadana absolutni cesta. Po vyberu v dialogu tam nicmene vlozi relativni cestu a nedovoli editor uzavrit. Stale pise zadejte soubor s mapou. Muze to byt tim, ze map soubory nejsou primo ve slozce

/storage/sdcard0/adrake/maps ale az v /storage/sdcard0/adrake/maps/mapsforge?


Tento příspěvek byl upraven od lnavrat: 01 leden 2014 - 10:25

  • 0

#5 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 10:28

Mozna by to pro bezne uzivatele chtelo po prvnim spusteni prekonvertovat z puvodniho nastaveni do noveho. At se netvari zmatene:)


  • 0

#6 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 058 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 12:30

Diky za vybornou praci a trvalou snahu o vylepseni AD´.. Prazdne slozky mam vymazat pesky nebo je to reseno  v AD? 

 

Nemusíš se o to starat, postupně se uklidí samy.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#7 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 058 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 12:35

Mozna by to pro bezne uzivatele chtelo po prvnim spusteni prekonvertovat z puvodniho nastaveni do noveho. At se netvari zmatene:)

 

To byl záměr, ale nedopatřením se mi podařilo to na web poslat bez automatické konverze. Opraveno ve verzi 4.10, kterou jsem teď poslal k publikaci.

 

Jinak u vektorových map je možné pro jednu mapu nastavit více "vrstev", kdy každá vrstva má svůj soubor s mapou a svoje téma. Díky tomu si můžete i vektorové mapy celkem volně nakombinovat. Zároveň je možné mít vektorových map několik. Funguje to podobně jako u rastrových.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#8 JereGEO

JereGEO

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 13:25

Tak díky Inavratovi se mi konečně podařilo rozchodit vektorové mapy. Bylo by fajn při dalších updatech rovnou vydávat nějaký návod :-)


  • 0

#9 Bubaczech Gang

Bubaczech Gang

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 13:35

Chci se zeptat na zadávání vzorců multin, konkrétní příklad 

 

 

50°X
přičemž X=F*F*D*H+G
a 012°Y
přičemž Y=((D-F)*B+H+I)*C+X-A*A

 

Proměnné zadám do poznámky listingu, vzorec upravím a zadám do vzorce finálního waypointu, ale zajímá mě jak dosadím X, protože je to výsledek šířky a je ho potřeba k výpočtu délky. Samo se mi do proměnných nedosadí, takže výsledek X musím sám dosadit do proměnné X ?

 

Jiný příklad 

 

C=A+B

 

A ani B se ve vzorci nevyskytují, takže si C mám spočítat sám a dosadit do proměnné ? Nebo místo C dát do vzorce A+B ?

 

Nejlepší by bylo, kdyby šlo do poznámky listingu dát proměnnou C=A+B, aby si to samo vypočetlo, ale to nespočítá, aspoň mi to nejde.

 

Díky za pozornost a kdyby mi mohl někdo poradit, díky.


  • 0

#10 HubdaTeam

HubdaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 15:16

 Stahl jsem si nyni novou verzi 4.10, ale ani v teto mi nereaguje na stisknuti tlacitko "Upravit nastaveni map". Jen to cvakne a nic se neobjevi (Podotykam, ze mam Mapsforge vybrany jako aktualni mapy. :) ).  Mam Android verzi 4.0.4.

Konverze z nastaveni predchozich Mapsforge se zadarila, ale nelze nic zmenit.


Tento příspěvek byl upraven od HubdaTeam: 01 leden 2014 - 15:16

  • 0

#11 skodnaa

skodnaa

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 17:02

Take mi nefunguje "Upravit nastaveni mapy"
Adrake 4.10
android 4.0.3
Huawei Ascend G300
mapsforge vector
  • 0

#12 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 058 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 20:50

Chci se zeptat na zadávání vzorců multin, konkrétní příklad ...

 

Tohle jsou specialitky, které řešitel vzorců sám nezvládne. Musíš si pomoct ručně.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#13 Bubaczech Gang

Bubaczech Gang

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 20:53

Tohle jsou specialitky, které řešitel vzorců sám nezvládne. Musíš si pomoct ručně.

Jasně, já jen, jestli to třeba nějak nejde, díky za odpověď.


  • 0

#14 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 691 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 21:29

Přijde mi, že vektorová mapa z osm.paws.cz je výrazně rychlejší. :)


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#15 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 058 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 21:30

To je sice milé, ale asi jen zdání. Rozhodně to není zásluha a:Drake, tam se v tomto směru nic neměnilo.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#16 spelda

spelda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2014 - 18:59

Díky za rozšíření o další funkcionalitu, určitě potěšila, bohužel se mi nepodařilo zprovoznit rychlé přepínání vzhledu u vektorových map. Pokud jdu ručně měnit nastavení vzhledu (.xml), tak přibyla nabídka o připravené přepínače (vzhledy) a přepnutí funguje tak, jak člověk čeká.  

Ale přímo z mapy se jen zobrazí v bublině název vzhledu, ale vlastní přepnutí se neuskuteční.


  • 0

#17 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 058 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2014 - 21:48

Máš pravdu, na to jsem pozapomněl, protože to nepoužívám. Rychlé přepínání map přes dialogové okno funguje, přepínání vrstev bude opravené příště.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#18 JotT

JotT

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2014 - 1:04

Je nekde ke stazeni starsi verze? Rad bych se vratil k v4.08. U v4.09 a v4.10 se mi nepodarilo rozchodit offline vektorove mapy a "Upravit nastaveni mapy" se nespusti. Jako fukcni z offline map mi zustala tedy UTM33, jejimz zdrojem je Geokuk.

Diky...


  • 0
-=JotT=-

#19 ARKTici

ARKTici

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 93 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2014 - 20:41

LOG z catlog odeslan, nicmene zadny error v nem videt neni - editor se proste nespusti.

(ZTE Blade, android 4.0.4)


  • 0

#20 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 058 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2014 - 21:15

Našel jsem trapnou chybu, opravil a poslal na Google Play další hotfix 4.11. Doufám, že to zabere. Obsahuje i několik dalších oprav drobnějších chyb.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:android

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama