Přejít na obsah


Fotka

Communicator plugin

garmin návod

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
247 odpovědí na toto téma

#181 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2015 - 11:16

Používat Geoget/GSAK apod. A nebo Firefox, tam ještě nova verze bez NPAPI podpory nevyšla, myslim

Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 06 říjen 2015 - 0:19

  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#182 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2015 - 23:52

Jakožto lama jsem po přečtení posledních příspěvků zde byla zachvácena panikou, aby mi nepřestal fungovat Germin communicator ve FF :D. Už jste někdo vyzkoušeli, prosim vás, jestli v tý nejnovější aktualizaci, co se objevila včera,to ještě funguje normálně? (Upozorňuju případné proaktivní rádce, že moje navigace GPX nežere a cpát je tam přes Mapsource mi nevyhovuje, neb se pak i waypointy zobrazují jako keše apod.,takže tohle mi, prosím, neraďte, jo?)


  • 0

#183 bozd

bozd

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2015 - 14:48

Dobrý den,potřeboval bych radu.V prohlížeči IE u jednotlivé keše dám "odeslat do GPS" okno najde přístroj (Oregon 450)dám zapsat ,v  přístroji keš není.Při odeslání PQ přes basecamp je vše OK.

dík za radu


  • 0

#184 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 156 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2015 - 20:47

Podívej se do jiného vlákna, řešilo se to tu. Zřejmě ten jejich odesílací skript nefunguje. Už nějaký čas, nebo jen v některých prohlížečích. Nepoužívám to, nevím.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 09 listopad 2015 - 20:48

  • 0

#185 bozd

bozd

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2015 - 8:28

Dík za odpověď,můžeš pls prozradit co používáš?Jiný způsob jak dostanu jednotlivou kešku do gps? 


  • 0

#186 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 714 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2015 - 8:58

Dík za odpověď,můžeš pls prozradit co používáš?Jiný způsob jak dostanu jednotlivou kešku do gps? 

Buď použít jiný prohlížeč, např. Firefox, kde to funguje, nebo stáhnout GPX file a uložit do GPSky do příslušného adresáře (\garmin\gpx) ručně. U většího počtu kešek je to ale trošku pracnější.


  • 0

#187 vlastin

vlastin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2015 - 19:59

Nebo tady takhle to taky fachčí http://www.geocachin...armin-edge-605/  


  • 0

#188 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2015 - 20:30

Prosím pěkně, už jste někdo vyzkoušeli, jestli v nejnovější aktualizaci Firefoxu ještě furt funguje Garmin communicator?


  • 0

#189 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 031 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2015 - 22:33

FF v 43.0.2:

Postup testu: Plugin jsem enabloval. Restart FF. Na stránce keše klik na odeslat do GPS. Info, že plugin není nainstalovaný. Instalujte zde ... Klik na to. Info, že plugin není podporovaný. Návrat na původní stránku, ta  už ale plugin viděla a po kliknutí na odeslat je keš v Oregonu.


  • 1

#190 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2015 - 22:41

Díky, takže tuto aktualizaci FF si ještě, zdá se, mohu dovolit :D.


  • 0

#191 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 714 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2015 - 8:47

Další možností, sice riskantní, je vypnout v konfiguraci FF ověřování podepsání doplňků, viz https://support.mozi...nku-ve-firefoxu


  • 0

#192 stenli007

stenli007

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 17:07

Takže ve Firefoxu 45.0.1. esr už plugin nejede a nepomohlo mi ani vypnutí ověřování doplňků. Sice se nainstaloval, ale stránky GC pořád tvrdí, že ho nemám... :(


  • 0
Nedělám to pro body, ale pro zábavu.

#193 krky

krky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 17:16

Tak mně na FF 45.0.1. (co je esr nevím...) funguje. Sice napřed tvrdí, že doplněk je zakázaný, ale když dvakrát po sobě potvrdím, že ho opravdu chci povolit, tak normálně běží. Ale neptejte se mě, jak jsem to udělal, to opravdu netuším :P . Ale nějak to jde.


  • 1
Čím víc hvězdiček, tím víc geocaching!

#194 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 19:29

U zakázanýho doplňku použít tlačítko "dozvědět se víc" nebo něco takovýho, a pak postupovat dle návodu. Musí se na to vlízt do takovýho toho pokročilýho nastavení about:config . Ale bacha, od verze 46 už to nepude vůbec, pak asi budu muset prostě zakázat aktualizace FF.


  • 0

#195 tomy.22

tomy.22

    MODERATORS

  • Moderators
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 20:08

Do ničeho nelezu a communicator plugin mi bez problémů funguje i na 45.0.1. ;) Jsem na tom stejně jako krky.
 

Jacko je někde napsáno, že od 46.0.0 communicator vůbec nepůjde?


  • 0

#196 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 20:16

Do ničeho nelezu a communicator plugin mi bez problémů funguje i na 45.0.1. ;)

že by se Garmouš pochlapil a přidal podpísek? :D


  • 0

#197 stenli007

stenli007

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 20:37

Do ničeho nelezu a communicator plugin mi bez problémů funguje i na 45.0.1. ;) Jsem na tom stejně jako krky.
 

Jacko je někde napsáno, že od 46.0.0 communicator vůbec nepůjde?

Je to napsáno přímo někde na stránkách Firefoxu, že od verze 46 už to nepůjde obejít v tom nastavení kde se to teď dá vypnout.

 

Zkusil jsem Operu a ta běží bez problému, takže hold na GC budu lézt přes Operu, ale aspoň že někde to funguje

 

Já jsem ho prostě na verzi 45.0.1. nerozchodil, ale na verzi 38.xxx jde bez problému


Tento příspěvek byl upraven od stenli007: 22 březen 2016 - 20:39

  • 0
Nedělám to pro body, ale pro zábavu.

#198 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 714 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2016 - 8:13

Též potvrzuji, že Garmin Communicator Plug-In ve verzi 4.2 ve Firefoxu 45.0.1 funguje.


  • 0

#199 nokiak

nokiak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)
  • LocationTábor

Publikováno 23 březen 2016 - 9:21

Pokud se Garmin chytnul za nos a Plugin upravil půjde znovu i do Chrome ?


  • 0

#200 tomy.22

tomy.22

    MODERATORS

  • Moderators
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2016 - 10:23

Garmin nic neupravoval, prostě v FF to stále funguje. Plugin mi šel pod všemi verzemi FF.


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:garmin, návod

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama