Přejít na obsah


Fotka

Communicator plugin

garmin návod

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
247 odpovědí na toto téma

#41 Plachtak

Plachtak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2010 - 19:55

Nez hned do servisu zkusit to pichnout do jinyho pocitace u nekoho komu to normalne chodi. Teda pokud je nekdo v dosahu.
  • 0

#42 besinka

besinka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2010 - 20:20

Dnes jsem v podvečer při připojení Oregona asi po 2 dech zjistila stejný problém .... PC "nenašel" GPS. Zaktualizovala jsem Garmin Communicator, nainstalovala nový plugin a po restartu Firefoxu je vše v pořádku ;).
  • 0

#43 ReVIZ

ReVIZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 576 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2010 - 23:30

jana0511a femily napsal/a:
zítra nám přeinstalují PC tak uvidím

Jestli budete dělat reinstal PC jen kvůli té GPS, tak bych asi napřed zkusil tohle - pokud jsou kabely OK, tak bych to píchnul do jinýho komplu a pokud GPS komunikuje, tak OS najde nové zařízení USB (klidně to můžeš zkusit v jakýmkoliv jiným počítači i kde nikdy žádná GPS nebyla připojená a i bez následné instalace driverů kterou to bude chtít udělat). Pokud tohle projde, tak bych v počítači ke kterýmu ji normálně připojujete ve správci zařízení odebral řadiče USB (raději všechny) a restartl kompl. Pak chvilku počkal až si systém znovu najde USBéčka a zkusil připojit navigaci... Pokud to nepomůže, tak bych ještě zkusil přeinstalovat driver na USB od Garminu, měl by být na jejich stránkách...
  • 0

#44 honza.h

honza.h

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 556 příspěvků(y)

Publikováno 10 prosinec 2010 - 13:48

jana0511a femily napsal/a:
připojuji přes kabel, dakota 20. dřív sem jen strřila kabel a naběhl obrázek počítače a GPS a vše fungovalo. teď po chvíli naběhne celé menu a nic


Tohle mi Dakota 20 taky dělá. Většinou se to po několika pokusech (odpojit/připojit, jinej kabel, restart pc) chytne...
  • 0

#45 janasrodinou

janasrodinou

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 11 prosinec 2010 - 19:33

tak lidi,problém byl vyřešen. musím ji mít připojenou poze na kabelu k GPS, žádný prodlužovák, jinak to nefaká. zítra konečně po dlouhé době razíme na lov. děkuji všem za všechny rady:)
  • 0

#46 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 227 příspěvků(y)

Publikováno 11 prosinec 2010 - 20:33

Tak máš asi nějaký špatný prodlužovák, protože jich používám několik a s GPS fungují všechny pohodě ;) Ono to chce certifikovaný pro USB 2.0 (i když to GPS většinou neumí naplno využít) a pokud možno pořádně stíněný. Momentálně koukám na ten svůj a ten má na sobě nápis "USB shielded high speed cable 2.0"...
  • 0

#47 janasrodinou

janasrodinou

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 11 prosinec 2010 - 21:03

tak to by se člověk posral,vše mi už funguje jen mi pro změnu nejdou nainstalovat věci od garminu. dnes mi není nic sopuzeno. i vanilkový rohlíčky sem posrala.:)
  • 0

#48 Beeruuskaa

Beeruuskaa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2011 - 17:03

Dobrý den, koupila jsem si GPS garmin dakota 10. Už jsem tam nainstalovala mapy a všechno co je potřeba, ale když si chci stáhnout z geochachingu info o kešce (souřadnice, obtížnost atd atd..), tak mi to pořád píše že to nenašlo GPS (no device found) a tudíž mi to nejde :(. Zkusila jsem už snad všechno..stáhla jsem z garminu communicator, nainstalovala ho...atd atd..poraďte prosím co s tím já už fakt nevím. :(
  • 0

#49 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 764 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2011 - 19:26

Asi mas na mysli priame odoslanie do garmina cez browser...toto moze byt sposobene nevhodnym ovladacom... V Mapsource Ti program najde tvoj garmin? Zacal by som chybu hladat pomocou tohoto programu. Niekedy USB rozhranie zblbne a pomoze vedlajsi vstup alebo moze byt vadny miniUSB kabel...
  • 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm


#50 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 705 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2011 - 20:33

Otázka také zní, jaký prohlížeč používáš. Mně toto přímé odeslání nefungovalo v Opeře, ve Firefoxu jsem to asi netestoval, bez problémů mi to chodilo v Internet Exploreru.
  • 0

#51 vin-lin

vin-lin

    vin-lin

  • Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2011 - 7:31

mh.mail napsal/a:
Otázka také zní, jaký prohlížeč používáš. Mně toto přímé odeslání nefungovalo v Opeře, ve Firefoxu jsem to asi netestoval, bez problémů mi to chodilo v Internet Exploreru.


Ve firefoxu to chodilo v pohode...Sam jsem to kdysi pouzil...Tak pokud se neco nezmenilo, tak by to frcet melo.....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

 

 

Vin - Lin Team


#52 Beeruuskaa

Beeruuskaa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2011 - 12:57

Tak ani firefow ani IE na tom nic nezměnili pořád to tu gps nenajde :(..a v mapsource mi to normálně vidí gps :(..
  • 0

#53 sundin

sundin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2011 - 13:30

Ahoj, já tomu teda nerozumím, ale nezáleží taky na tom jaké máš nastavení propojení přímo v dakotě.
  • 0

#54 _skrytci_

_skrytci_

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2011 - 13:46

Beeruuskaa napsal/a:
Tak ani firefow ani IE na tom nic nezměnili pořád to tu gps nenajde :(..a v mapsource mi to normálně vidí gps :(..

měl jsem stejný problém - zjistil jsem, že to funguje jen s originálním kabelem.
  • 0

#55 Beeruuskaa

Beeruuskaa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2011 - 17:31

_skrytci_ napsal/a:

Beeruuskaa napsal/a:
Tak ani firefow ani IE na tom nic nezměnili pořád to tu gps nenajde :(..a v mapsource mi to normálně vidí gps :(..

měl jsem stejný problém - zjistil jsem, že to funguje jen s originálním kabelem.

Mám k tomu i originální garmin kabel :(.
  • 0

#56 Blexa

Blexa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 959 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2011 - 17:58

Jestli tu navigaci vidi mapsource, tak je kabel nesmysl.

Zkus tohle z GS fora...

We used the Etrex Legend HCX for quite some time and every once in a while, our GPSr would do the same thing. It's plugged in and on, we got the cache page up, click on "Send To GPS" and .. no device found. Very frustrating. We found a work around by accident and I'm not sure why it worked but we found that if you scroll the page down just a little bit, so that the Send To button was still visible but maybe more towards either the top or bottom of the screen, it almost always found it then and downloaded the cache info just fine. Or go out the map page, click on the cache icon and try sending to GPS from there. One other thing to try, when you get that message, I believe it asks you if you want to download the plug-in, do it even if you think it's already installed. Good luck. Let us know what works.


  • 0

#57 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 452 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2011 - 20:21

Windows, nebo Linux? Může se lišit právě v tom čtení stavu pátého pinu v kabelu.
  • 0

#58 Irandael

Irandael

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2011 - 21:28

Moje Vista s originálním kabelem taky nefunguje totéž bartrův Oregon 450 nefunguje i pár přátelům co jsme koupily GPS loni. Vše začalo fungovat bezproblémů s kabelem k foťáku(Všem). Originál kabel je dobrý leda jako napájení v autě;)
  • 0

#59 alkes

alkes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2011 - 22:12

mpik napsal/a:
Windows, nebo Linux? Může se lišit právě v tom čtení stavu pátého pinu v kabelu.

To spíš ne. Ten pátý pin je jen na straně GPSky, počítač o něm vůbec neví ať už má Linux nebo Windows. Připojovací mód si řídí GPSka.
  • 0

#60 Blexa

Blexa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 959 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2011 - 5:43

Lidi prosim ctete...

a v mapsource mi to normálně vidí gps


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:garmin, návod

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama