Přejít na obsah


Fotka

Stator - Tvorba statistiky


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
248 odpovědí na toto téma

#221 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2018 - 22:43

Key je v každé tabulce primární klíč, což v případě SQLite znamená, že to není skutečný sloupec, ale přímo systémové rowid řádku. Tam nejde vnutit nějaký null. A z principu je jasné, že pokud by se v tabulce vyskytly dva řádky se stejným rowid, může to být jen výsledkem poškození souboru s databází. Takže buď selhání hardware, poškození jiným softwarem, nebo někdo smazal či podvrhnul špatnou verzi journal souboru.

To se snadno stane u synchronizaci s cloudem nebo u nespolehlivých flashdisku.
  • 1

#222 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 090 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2018 - 22:47

Key je v každé tabulce primární klíč, což v případě SQLite znamená, že to není skutečný sloupec, ale přímo systémové rowid řádku. Tam nejde vnutit nějaký null. A z principu je jasné, že pokud by se v tabulce vyskytly dva řádky se stejným rowid, může to být jen výsledkem poškození souboru s databází. Takže buď selhání hardware, poškození jiným softwarem, nebo někdo smazal či podvrhnul špatnou verzi journal souboru.

To se snadno stane u synchronizaci s cloudem nebo u nespolehlivých flashdisku.

jj u přenosných HD taky častý problém a nevysledoval jsem co s tím... prostě jednou za čas to takhle zhebne nějak...

a nepomáhá ani svěcená voda, ani odpojovat HD přes ikonu v oznamovací oblasti prostě někde se to jednou za čas zamyslí a je to....
 


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#223 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 25 prosinec 2018 - 9:47

Nevím, jestli jsem ve správném vlákně, ale zeptám se tady:

Po vygenerování statistiky na server (svůj), se mi v záložce statistiky mých TB a GC u některých cestovatelů nezobrazí ikonka předmětu, ale jen text.

Zjistil jsem, že ve vygenerovaném souboru track-o.txt je u nich místo čísla ikony s příponou .gif dlouhá adresa odkazu. Lze toto nějak napravit tak, aby se načítala ikona správně?

Přikládám dva řádky z toho vygenerovaného souboru. V prvním řádku je to v pořádku, druhý je špatně.

5616896,6556.gif,23241 km,Petikoruna-1938
7963982,04e75a2b-4d42-45c7-8bdb-2177c416c7a6.gif,0 km,Rudolphus II. - Prague Geocoin 2018

  • 0

#224 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 880 příspěvků(y)

Publikováno 25 prosinec 2018 - 9:58

To vypada, jak kdyby ikony s GUI.gif byly jinde nez ikony ID.gif. To je na nejaky pruzkum, ktery ted neudelam.

 

EDIT: kde najdu tu tvoji statistiku, abych se mohl podivat na prislusne ikony?


Tento příspěvek byl upraven od gord: 25 prosinec 2018 - 10:01

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#225 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 090 příspěvků(y)

Publikováno 25 prosinec 2018 - 10:06

No je v tom rozdíl ale spíš je otázkou kdy začlo to s tím GUI většinu mám klasicky s ID až na 7 s GUI
-----------------

GUI jsou v: https://img.geocaching.com/largeicon/87cd2f39-86c6-43e5-829f-e5f4ecacdd7c.gif
ID jsou: https://www.geocaching.com/images/WptTypes/5696.gif

-----------------

Nepužívám ten plugin ale koukl jsem do stránek


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#226 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 25 prosinec 2018 - 11:40

@gord: moje statistiky

 

Díky

 

Edit: v profilu na GC jsou ikony v pořádku, ale i tam se načítá to dlouhé GUI


Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 25 prosinec 2018 - 11:49

  • 0

#227 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 880 příspěvků(y)

Publikováno 25 prosinec 2018 - 21:38

Diky, Draku, plugin upravim. Netusil jsem to. Asi nejaka novinka.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#228 mirekmuller89

mirekmuller89

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2019 - 22:10

Ahoj, nevím do kterého vlákna Statoru můj problém patří ale zkusím to tady. Vytvořím statistiku a jako vždy po otevření okna s profilem CTRL+A -> CTRL+V -> uložit. Standartní postup ale když se chci u sebe na profilu na celou statistiku podívat nejde dělat nic. Na žádnou ze záložek nejde kliknout aby otevřela danou statistiku. Vůbec nevím kde by mohl být zakopaný pes, zkoušel jsem svůj profil otevřít ve vícero prohlížečích ale bez úspěchu. Nikde jsem nic v nastavení neupravoval :-/


  • 0

#229 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 090 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2019 - 22:18

Ahoj, nevím do kterého vlákna Statoru můj problém patří ale zkusím to tady. Vytvořím statistiku a jako vždy po otevření okna s profilem CTRL+A -> CTRL+V -> uložit. Standartní postup ale když se chci u sebe na profilu na celou statistiku podívat nejde dělat nic. Na žádnou ze záložek nejde kliknout aby otevřela danou statistiku. Vůbec nevím kde by mohl být zakopaný pes, zkoušel jsem svůj profil otevřít ve vícero prohlížečích ale bez úspěchu. Nikde jsem nic v nastavení neupravoval :-/

Vydrž prťka, vydrž :) už je na spadnutí nová verze statoru
Groundspeak zatrhl některé věci na profilu a bylo potřeba to překopat... v jiném vlákně se to diskutuje

 


  • 1

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#230 mirekmuller89

mirekmuller89

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2019 - 15:03

Aha děkuju, já to všechno nepročítal, resp. některá vlákna jsou dlouhá a pak se člověk ztrácí ;-) ok, takže to není jen můj problém, tak to jsem rád :-) už jsem se bál, že jsem zase někde něco pokonil :-) tak já budu čekat :-)


  • 0

#231 Bumble-Bee

Bumble-Bee

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 19:09

Asi dělám něco špatně a netuším co. Začínám se Statorem amoc mi to zatím nejde. Pokud chci udělat statistiku D/T pak skončím na tomhle. Dále mi to končí na tom, že není vybrán region:

 

 

 

Poradíte prosím?

Přiložené miniatury

  • Region.jpg
  • Difficult.jpg

  • 0

#232 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2019 - 18:54

Ahoj, po generování statistiky se mi začala objevovat chyba 19:25:53.606  []  ERR: Unknown module: FindsByPie, ve stator.log je totéž. Dočetl jsem se, že tenhle modul je zrušený, sám ho ve statistikách snad nikde nepoužívám, v čem je problém? Statistiky vypadají normálně.

Stator 2.1.1.26.


  • 0
Všechno je možný.

#233 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 880 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2019 - 19:19

Modul neexistuje, byl zrusen, takze jej nemuzes pouzit. Co jim vykreslujes za graf? Melo by misto nej ji pouzij nejaky jiny modul pro tvorbu kolacoveho grafu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#234 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2019 - 19:41

No právě, ať hledám, jak hledám, nikde ho nemůžu najít. Navíc to začalo hlásit dneska, nepamatuju si, kdy jsem statistiku generoval předtím, ale řekl bych, že to nic takového nehlásilo, jediné co jsem dnes udělal, je uložení konfigurace beze změny. Zcela jistě jsem ho explicitně nikdy nepoužíval, netuším ani jeho funkci, možná byl součástí nějaké předdefinované skupiny?


  • 0
Všechno je možný.

#235 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 880 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2019 - 19:55

Modul byl zrusen od verze 2.1, takze prave v te posledni verzi. Pokud to nemuzes najit primo ve Statoru, muzes pouzit treba notepad a v adresari profilu mas soubor Content.ini. Zkus to najit v nem, urcite to tam nekde bude, kdyz ti to hlasi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#236 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2019 - 20:12

Jojo, díky, mezitím jsem to tam našel. Bylo to v modulu Find by Type,  spravilo se to zřejmě změnou z Pie na Table a zase zpátky, teď to asi už používá něco jiného, žádná chyba se nehlásí a koláč ve statistice je.

Díky.


  • 0
Všechno je možný.

#237 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2019 - 6:52

Asi dělám něco špatně a netuším co. Začínám se Statorem amoc mi to zatím nejde. Pokud chci udělat statistiku D/T pak skončím na tomhle. Dále mi to končí na tom, že není vybrán region:

 

 

 

Poradíte prosím?

U nejaky kese mas asi spatne (nebo vubec?) zadany D nebo T - vetsinou jde o zameny tecky a carky v desetinny podobe.

 

Co se tyce regionu, tak to vypada, jako bys nemel kese otagovany uzemnimi tagy (Zeme, kraj, okres...) Coz je trochu blbost podle me, protoze Divider uz se po importu pousti automaticky.


  • 0

#238 mtauf

mtauf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 694 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2019 - 14:43

Opět si připadám jako blb. To sice není nic neobvyklého, ale přesto bych se cítil lépe, kdybych problém vyřešil.
Ukládal jsem statistiky FTPkem na sweb.cz a ještě minulý týden to bylo bez problémů. O víkendu jsem zjistil, že se mi statistiky z swebu nenačtou, místo grafů tam mám prázdná pole a ani prokliky mezi záložkami nefungují.Chtěl jsem tedy začít ukládat statistiky na geocaching.cz, ale nejsem schopen zadat přihlašovací údaje, tato pole nemám přístupná. Stejně tak na geocaching.com, kde jsem je prokazatelně kdysi vyplňoval.

Stator.PNG

Kde to povolit? Už jsem prošel vše, co mě napadlo.

Dík


  • 0

#239 mtauf

mtauf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 694 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2019 - 15:17

Tak teď jsem zjistil zajímavou vlastnost. Ne, že by to řešilo výše popsaný problém s nepřístupnými polemi statoru, ale když si statistiky na swebu otevřu proklikem ze svého profilu na geocaching.com, obrázky se neozobrazí. Když si tentýž odkaz otevřu zadáním url, zobrazí se v pořádku. Na to už mohu mít jedinou odpověď - za tohle se ve středověku upalovalo!


  • 0

#240 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2019 - 19:25

mtauf: "Blocked script execution in '<URL>' because the document's frame is sandboxed and the 'allow-scripts' permission is not set." tohle bude ono, ale co to způsobuje netuším.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama