Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.3.1.10


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
443 odpovědí na toto téma

#101 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 17:02

A meziclanek obcas tvori moje osoba, ackoliv dost casto mi programatori nerozumi, ani kdyz jim to vysvetluju trikrat a pokazdy jinak :D


  • 0

#102 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 001 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 17:10

Jo, to jsem zapomnel, tak jsem to hned doplnil jako prvni bod do toho sveho seznamu.

 

Ale zaciname byt lehce OT, tak at nas tu moderatori nerozcupuji. To je totiz dalsi samostatna kategorie vedle programatoru a uzivatelu.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 12 leden 2016 - 17:12

  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#103 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 321 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 17:12

ja bych doplnil ještě jeden a někdy si ani programaátoři mezi sebou nerozumí a vypadá to jako kdyby každý z nich mluvil zcela jinou hatmatilkou ;)


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#104 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 17:14

Gord: sice nevim, jak prvni bod souvisi se mnou, ale nemam energii se mezi nocnima s tebou dohadovat :D A cupovat sama sebe teda rozhodne nebudu :P

 

Drak: A nekdy je velice zabavny cist tu jejich konverzaci, kdyz si nerozumej :D


  • 1

#105 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 405 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 17:23

Zpatky na kone! Nebo skoncite u jmeli.


  • 1

#106 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 395 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 17:37

Předně děkuji autorům Statoru za jejich práci. Nová verze šlape bez problému.

Jen jedna maličkost  ;) V proklikávací mapě států Evropy, modul "MapGenSwitchCountries", mi chybí mapa Norska. V předchozí verzi statoru jsem tam Norsko měl. Tak kdyby jste mě navedli kde co napravit nebo se na to podívali, byl bych vám vděčen.

 

Ještě jednou děkuji za Stator, který by vám (nám  :) ) mohli závidět široko daleko.


  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci  Locus


#107 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 18:53

Jen jedna maličkost  ;) V proklikávací mapě států Evropy, modul "MapGenSwitchCountries", mi chybí mapa Norska. V předchozí verzi statoru jsem tam Norsko měl. Tak kdyby jste mě navedli kde co napravit nebo se na to podívali, byl bych vám vděčen.

 
Dobrá otázka. Tuším, že Gord tvrdil, že chybí v ostré verzi generátoru zde na serveru. Ale moc se mi to nezdá. Zkus prosím v souboru MapGenFromState.params.ini v adresáři Modules na řádku 15:

VALUES=Austria|Belgium|Czech Republic|France|Germany|Hungary|Ireland|Italy|Netherlands|Poland|Spain|Sweden|Switzerland|Slovakia|United States

doplnit jen jednoduše jméno státu Norway do seznamu (položky jsou odděleny svislítkem):

VALUES=Austria|Belgium|Czech Republic|France|Germany|Hungary|Ireland|Italy|Netherlands|Norway|Poland|Spain|Sweden|Switzerland|Slovakia|United States

Ještě poznámka pod čarou:

Jak Norsko, tak i Švédsko vypadají ve vybarvovacích mapách příšerně. To je problém severských států ve tvaru vysokých nudlí. Mám v plánu to předělat, ale je to kupa práce a před publikací nové verze byly důležitější věci.


Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 12 leden 2016 - 18:56

  • 0

#108 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 395 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 19:43

Pomohlo. Díky, je to tam :-)


  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci  Locus


#109 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 19:44

Ahojky,

Jsem lama a tak můžete mi poradit, kde si stáhnu tento Diagnosticky profil. Protoze po aktualizaci jej ve statoru nikde nevidím. Děkuji.


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#110 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 321 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 19:58

Jednoduché lamo :P ;)

 

- Pusť STATOR nastavení

- dej záložku Hlavní nastavení

- vyber Profil: Diagnostic

- a dej uložit+náhled a vyčkej věcí dalších

 

pak zase zpět na svůj profil


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#111 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 20:10

Draku, psssst - on v distribučním GIPu vypadl.  B)

 

Arne, je tu od Gorda vložen ve fóru. http://www.geocachin...atoru/?p=517900


  • 0

#112 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 20:12

Jednoduché lamo :P ;)

 

- Pusť STATOR nastavení

- dej záložku Hlavní nastavení

- vyber Profil: Diagnostic

- a dej uložit+náhled a vyčkej věcí dalších

 

pak zase zpět na svůj profil

To bych rád udelal, ale v záložce Hlavní nastavení takový profil nemám.


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#113 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 321 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 20:12

Draku, psssst - on v distribučním GIPu vypadl.  B)

 

Arne, je tu od Gorda vložen ve fóru. http://www.geocachin...atoru/?p=517900

Archi1 - tak Lama jsem já ale prostě viz kiReGPS :D :D :D


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#114 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 21:49

Archi1 - tak Lama jsem já ale prostě viz kiReGPS :D :D :D

Jo díky uz to slape.


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#115 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 851 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 22:39

Uz delsi dobu bojuji s pluginem "Svetlo/Tma 2" Vzdy mne to skonci chybou na hodnote 10002, viz obr. Ted jsem zkusil profil Diagnostic a doopravdy jsem nasel asi 15 logu kde jsem bud nemel cas, nebo jsem mel preklep v minutach a tak jsem vse opravil, ale plugin skoncil zas na hodnote 10002.

 

Poradte kde mam hledat problem.


  • 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0

 

S úsměvem jde vše líp


#116 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 23:06

No jo no, to ti končí správně:

const VERZE='2.1.3';
      MAX_DATA=10000;

Zatím si zvětši konstantu MAX_DATA v SvetloTma.ggp.pas (najdeš hned na začátku). S finálním řešením počkej na Gorda, nevím, jestli to omezení nemělo náhodou ještě jiný důvod...


  • 0

#117 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 851 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 23:52

No jo no, to ti končí správně:

const VERZE='2.1.3';
      MAX_DATA=10000;

Zatím si zvětši konstantu MAX_DATA v SvetloTma.ggp.pas (najdeš hned na začátku). S finálním řešením počkej na Gorda, nevím, jestli to omezení nemělo náhodou ještě jiný důvod...

Hm tak castecny uspech,

 

Zvetsil jsem:      MAX_DATA=20000;

 

Plugin uz dojede na konec, ale TAG to uz neudela, jen jede kolecko, ze pracuje, ale tim to konci. Tak tu bude jeste jiny problem.

 

 

EDIT:

 

Tak uz jsem se dostal k zapsani TAGU, jen to chvili trva nez se cca 14000 tagu zapise a ja nebyl napoprve dost trpelivy.

 

Takze nakonec uspech.


Tento příspěvek byl upraven od Solim: 13 leden 2016 - 0:06

  • 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0

 

S úsměvem jde vše líp


#118 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2016 - 0:11

Asi by se nedalo v nových mapkách, kde je možnost překlikávání po rocích, nějak udělat, aby se dalo vracet zpět? Třeba CTRL + klik? :) Já si s tím moc rád hraju, sleduju, jak se to po rocích mění a vždycky si všimnu nějaké části mapy, kde došlo ke změně a tak intuitivně bych to chtěl vrátit o jeden rok zpět a znovu dopředu a ověřit si to.
No jo - podáte prst a už by vám utrhli celou ruku, co? :D


Přidal jsem ti couvání. Přes Ctrl ani doubleclick to nešlo (mám tam jen omezenou možnost javascriptu na eventu tlačítka), takže jsem prostě přidal ještě jedno couvací tlačítko k tomu hlavnímu. A aby nešel minimalismus do kytek, tak se couvací tlačítko povoluje parametrem modulu (a ve výchozím nastavení tam není).
  • 0

#119 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 001 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2016 - 7:38

Uz delsi dobu bojuji s pluginem "Svetlo/Tma 2" Vzdy mne to skonci chybou na hodnote 10002, viz obr. Ted jsem zkusil profil Diagnostic a doopravdy jsem nasel asi 15 logu kde jsem bud nemel cas, nebo jsem mel preklep v minutach a tak jsem vse opravil, ale plugin skoncil zas na hodnote 10002.

 

Poradte kde mam hledat problem.

 

No jo, v dobe, kdy tento plugin vznikal, bylo 10000 kesi temer nemozne najit. Zkusim s tim neco udelat.

Zapis velkeho poctu tagu opravdu chvili trva. Proto je lepe plugin poustet jen na kese, ktere nemaji tag, ale nalez ano. A delat to nejak casteji :) (Ja to delam pri kazdem importu nalezu do databaze.)


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#120 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 851 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2016 - 7:54

No jo, v dobe, kdy tento plugin vznikal, bylo 10000 kesi temer nemozne najit. Zkusim s tim neco udelat.

Zapis velkeho poctu tagu opravdu chvili trva. Proto je lepe plugin poustet jen na kese, ktere nemaji tag, ale nalez ano. A delat to nejak casteji :) (Ja to delam pri kazdem importu nalezu do databaze.)

Jo ja to delal casto :) , ale az po tom co jsem nasel ca 12 000 cache a vzdy jsem skoncil errorem na te hranici 10 002 a spis jsem si myslel, ze mam nekde chybny log na 10 002 cache a celou dobu jsem premyslel jak ten zpropadeny log najit :angry: . Ale zas to pro mne nebylo az tak dulezite a tak jsem tomu venoval malo energie.

 

Jinak, po uprave "MAX_DATA=20000", tech cca 14 000 tagu se zapisovalo cca 5 minut :huh: a tak jsem si spis myslel, ze lehl GeoGet a ukoncil jsem ho. Az kdyz jsem si konecne zobrazil ten tag Svetlo/Tma, tak jsem zjistil, ze je zapsany uz u cca 95%, takze pak uz stacilo cca 0,5 minuty a uz to bylo :rolleyes: . Jo clovek holt musi byt nekdy trpelivy. Mozna by to chtelo k tomu pluginu napsat, ze u prvni spusteni chvili trva zapis tagu do databaze :P .


Tento příspěvek byl upraven od Solim: 13 leden 2016 - 7:56

  • 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0

 

S úsměvem jde vše líp





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama