Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.4.1


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
705 odpovědí na toto téma

#81 mtauf

mtauf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 690 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2016 - 18:22

Takže máš pravdu, pro výpočet odznáčků používám modul Badges. Starý plugin tam mám historicky a nepoužívám ho.

Problém nastal při použití pluginu Degree360. Ten mi totiž ukáže splněných 319 sektorů. Takže mám k dispozici tři čísla :).


  • 0

#82 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2016 - 18:26

Tak me jeste napada, ze by behem vypoctu mohlo dochazet k ruznym zaokrouhlovanim. Ale je to jen steblo pro tonouciho.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#83 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2016 - 18:33

Napada me jedine upravit vypocty tak, aby bylo mozne vypsat kese a vypoctene uhly, srovnat to podle uhlu a vypsat. Stator to ma v tmp tabulce, lehkou upravou je mozne z ni udelat trvalou tabulku a tu pak prohlizet nejakou vhodnou aplikaci. Uprava spociva ve zmene konstanty TEMP_TABLE v souboru Stator.glob.pas - staci jeden radek zapoznamkovat a nasledujici odpoznamkovat.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#84 mtauf

mtauf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 690 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2016 - 18:36

Zkusím. Dík


  • 0

#85 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 329 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2016 - 18:36

Bacha, Degree360 umožňuje počítat přesně podle Vincentyho (jak to dělá Stator) a přibližně na kouli (jak to fláká Project-GC). Koukni, na co to máš přepnutý...


  • 0

#86 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 329 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2016 - 18:41

A zkus prosím ještě ve Statoru diagnostický profil, jestli nemáš nějaké divnosti v datech...


  • 0

#87 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 329 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2016 - 18:53

Hmmm, už to asi vidím. Modul Badges ignoruje virtuální a locationless keše, modul FindsByBearingChallenge pouze locationless. Takže rozdíl bude ve virtuálkách...


Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 05 září 2016 - 20:54

  • 0

#88 mtauf

mtauf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 690 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2016 - 19:59

Jak jednoduché :) . Díky

Jen se divím, že jsem si toho dřív nevšiml. Nebo spíš tam ten rozdíl dřív nebyl.


Tento příspěvek byl upraven od mtauf: 05 září 2016 - 20:02

  • 0

#89 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2016 - 21:06

Rozdíl tam bude věky :) neb s mými dvěma virtuálkami to asi těžko poznám :D ... zdravím za BadgeGen ;)


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#90 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2016 - 10:53

Tak ted aby ten rozdil byl jen veky (minule) nebyl na veky (budouci) ;-)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#91 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 452 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2016 - 20:12

Malá chybička nebo vlastnost?

Archivoval jsem dvě keše a přestaly se mi ukazovat jejich grafy. A to ať jsem dal končit aktuálním datem, nebo posledním logem. Přitom při běhu statoru vidím, že se zpracovávají.


  • 0

#92 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 329 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2016 - 20:44

Hmmm, za vlastnost bych to nevydával. Musím to otestovat...

 

Edit: Hoď mi prosím výstup do profilu, nebo pošli mejlem. Dík...

Edit2: V profilu je vidím. Jsou tam i grafy a mají i praporek k datu archivace.

Edit3: Na začátku výstupu modulu MyOwnLife jsou přepínací tlačítka "Zobrazit vše" a "Skrýt archivované". Ve výchozím stavu jsou archivované skryté.


Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 06 září 2016 - 21:04

  • 0

#93 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 452 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2016 - 21:56

Kde?

https://ctrlv.cz/C0a8

EDIT: už to vidím. Až na webové stránce. Není možno při generování nastavit, která z těch voleb je aktivní. No, když to vím, je to v pořádku. Osobně bych si zapnul implicitně zobrazovat je, ale chápu, že kdo jich má třeba archivovaných hodně, je lepší je implicitně nezobrazovat.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 06 září 2016 - 22:03

  • 0

#94 cholisek

cholisek

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2016 - 21:45

Ahoj, potřeboval bych poradit se záložkou "keše za sebou". Ukazují se mi keše jenom do roku 2014.

Díky za radu a za pěkné statistiky.


  • 0

#95 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 329 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2016 - 7:21

Dokumentace praví - viz http://geoget.ararat...ator:stator-faq

  • Pokud má alespoň jedna nalezená keška tag SvetloTma, zobrazují se jen ty nalezené keše, který jej mají a znázorňuje se i to, zda je keška nalezena za světla nebo za tmy. Pokud žádná keška tag SvetloTma nemá přiřazen, jsou do seznamu zařazeny všechny nalezené keše.
  • Jestliže tedy v seznamu všechny keše nemáte, pravděpodobně jde o první případ a mělo by stačit spustit plugin SvetloTma. Doporučuji tento plugin spouštět buď po každé aktualizaci vlastních nálezů nebo před spuštěním Statoru.

  • 0

#96 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2016 - 8:44

Myslim, ze ten prvni bod neni presny. Podle me je to tak, ze pouziti kategorie tagu SvetloTma se nastavuje v parametrech modulu. Pokud se pouziti zapne a zadna takova keska nebude, bude seznam prazdny.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#97 cholisek

cholisek

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2016 - 9:37

Super, spustil jsem Světlo/Tma, potom Stator a je to tam.

Ještě jednou díky  ;)


  • 0

#98 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 638 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2016 - 9:18

Ahoj, dnes se mi objevil problém s diakritikou ve výsledné statistice (viz. můj profil). Ve statoru mám nastaveno UTF-8 a náhled statistiky vypadá v pořádku. Jakmile ale uložím statistiku v obsahu schránky do profilu, výsledná diakritika je pomršená. Nedělal zase Zeměplk na webu nějaké změny?


  • 0

#99 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2016 - 9:33

Moje před měsícem na profil nahraná statistika, která byla původně v pořádku je teď najednou také zmršená.
  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#100 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 051 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2016 - 9:54

ve Statoru to asi není, i moje dva měsíce stará z ggstatu je zmršená.

Kde asi udělali soudruzi z GS chybu?


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama