Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.12

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
65 odpovědí na toto téma

#21 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 855 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2018 - 7:32

Zkus smazat z Garminu GPX s kesemi, restartovat Garmin, vypnout ho, nahrat tam znovu to GPX a pak jej znovu spustit. Mozna napred zkontroluj, zda nemas vycerpany pocet waypointu.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 10 leden 2018 - 7:32

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#22 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2018 - 8:15

A nebo se poradne podivej, jak mas nastavenej filtr v Garminovi na typy kesi - je treba tam znovu vybrat, ze chces videt VSECHNY.


  • 0

#23 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 535 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2018 - 10:26

Jo, to by mohlo být ono. Pokud exportuješ waypoint jako přesunutý, má typ Final Waypoint a to Garmin nezná. Jakýmkoli filtrem to neprojde, musí být úplně vypnutý.

Ale že se to stalo po nové verzi GG? To je záležitost exportního pluginu a ten se snad neměnil. Máš nějaké starší GPX, kde to šlo? Zkus to porovnat (očima, vyhledáváním v textu), jaký je typ dané keše, nebo co je tam jinak.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 10 leden 2018 - 10:29

  • 0

#24 VZAL team

VZAL team

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2018 - 18:48

Díky za všechny rady
- testovací GPX jsem dělal z 15 keší (překročený počet nehrozil)
- s filtrem jsem se alespoň naučil nové věci  ;)
- ano, exportní plugin se neměnil a nový GG za to také nemohl
- pomohl hard reset Garmina  :)

Tento příspěvek byl upraven od VZAL team: 10 leden 2018 - 18:52

  • 0

#25 Pozdni sber

Pozdni sber

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2018 - 17:21

Ahoj,

mohu se prosím zeptat, čím to může být, že volbu souhrn kešek mám nepřístupnou. Jsem BM, GG 2.9.12. win 7. V dřívějších verzích GG jsem tuto volbu používal.

Souhrn_kesek.png


  • 0

#26 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 489 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2018 - 17:36

Tato volba cerpala limit jako Plny listing, a posledni dobou vraci uplne stejna data jako plny listing, takze volba Souhrn pozbyla smyslu. Proto nejde navolit.

(V programu jsem to ale nechal, kdyby se v budoucnu neco zmenilo.)


  • 2

#27 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 411 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2018 - 17:33

Občas mi Geoget nahlásí chybu, když v poznámce u kešky pracuji se schránkou. Zajímavé je, že i když ohlásí chybu, tak ta činnost se schránkou se povede. Přikládám log

Přiložený soubor (y)


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#28 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 643 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2018 - 9:14

Nedávno jsem aktualizoval nálezy pomocí volby "Aktualizovat vaše nálezy", ale nebyl jsem připojený k internetu, takže selhala. Následně jsem se připojil a provedl aktualizaci znovu. Stáhl se mi poslední nález, ale několik předchozích chybělo a  nenačetlo se ani po opakované aktualizaci. Nakonec jsem musel použít volbu "Stáhnout vaše nálezy" a čekat docela dlouho, než se vše načetlo. Moje otázka zní - ukládá se někam datum poslední aktualizace nálezů a dá se tato informace změnit? Děkuji


  • 0

#29 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 855 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2018 - 10:04

Pri pouziti funkce se poznamenava datum a cas, aby dalsi stazeni bralo jen nove logy. Pokud chces, aby funkce stahla i neco, co spada do predchoziho obdobi, je treba to poznamenane datum a cas zmenit. Mam na to nekde plugin :-)

 

EDIT: uz jsem ho nasel, je tady.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 19 únor 2018 - 10:08

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#30 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 711 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2018 - 10:28

Pánové, námět k zamyšlení do nějaké další verze:

 

My v jednom našem programu taky děláme přenosy podle času. Vždy na začátku zobrazíme okno, ve kterém je vidět čas posledního přenosu. Uživatel má možnost buď hned odklepnout přenos (nejčastější varianta), anebo ten čas posunout na čas, který mu bude vyhovovat.

 

Myslím si, že by to nebyl velký zásah do aplikace a že by to mohlo vyřešit pár problémů.


  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#31 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 855 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2018 - 10:47

Podobna zmena je naprosto vyjimacna zalezitost. A protoze presne tohle resi ten vyse zmineny plugin, nevidim duvod menit program. Pokud to nekdo opravdu potrebuje, vyjimecne si spusti neco navic.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#32 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 489 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2018 - 10:59

Tak ono hlavne by si mel ten posledni cas poznamenat az po uspesnem stahnuti... takovy byl alespon muj zamer. Takze popsana situace by spravne nemela vubec nastat, tudiz by spravne nemela nastat ani potreba ten cas nejak posouvat. Mrknu na to.


  • 1

#33 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 643 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2018 - 13:51

Tak ono hlavne by si mel ten posledni cas poznamenat az po uspesnem stahnuti... takovy byl alespon muj zamer. Takze popsana situace by spravne nemela vubec nastat, tudiz by spravne nemela nastat ani potreba ten cas nejak posouvat. Mrknu na to.

 

No já jsem ten internet připojený měl a neměl. Resp. na internetu jsem byl, ale pouze přes proxy, která pouští jen http, https a ftp. API zřejmě využívá jiný port, takže jsem s GG na internetu vlastně nebyl. Možná odtud pramení ten podivný mezistav. Ale každopádně mi při řádném připojení (napřímo) k internetu po této aktualizaci pak už stáhl nález pouze poslední keše, kterou jsem ulovil den předtím, ty starší ne....


  • 0

#34 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 489 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2018 - 13:54

API je obycejne standardní https.


  • 0

#35 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 643 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2018 - 14:20

API je obycejne standardní https.

 

Tak nechápu proč se mi GG nechytne. Vždy když jedu přes proxy obdržím toto. Jede API opravdu na portu 443?

 

Nelze se spojit s Geocaching Live serverem!
HTTP error: 500
Socket error: 10061 Connection refused
SSL error: 0


Tento příspěvek byl upraven od mikeant: 19 únor 2018 - 14:21

  • 0

#36 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 489 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2018 - 14:39

A mas tu proxy nastavenou i v Geogetu?


  • 0

#37 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 643 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2018 - 20:57

A mas tu proxy nastavenou i v Geogetu?

 

Ano, zkoušel jsem jak ruční nastavení, tak převzetí nastavení proxy ze systému. Ta proxy vyžaduje přihlášení doménovým účtem, takže jsem jako uživ. jméno zadal doména\jméno


  • 0

#38 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 489 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2018 - 8:37

A podporuje ta proxy Basic authorization? Nekdy takove proxy vyzaduji NTLM, ktere Geoget neumi.


  • 0

#39 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 643 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2018 - 14:24

A podporuje ta proxy Basic authorization? Nekdy takove proxy vyzaduji NTLM, ktere Geoget neumi.

 

To NTLM tam určitě bude, a proč to vlastně GG neumí? Ale používám pár aplikací, které NTLM myslím nepoužívají (např. gSyncIt, TeamViewer (ten to asi umí-procpe se všude)). Většinou když pustím nějakou aplikaci s přístupem na net, tak buď se nepřipojí vůbec mi vyskočí okno pro zadání přihlašovacích údajů (např. Firefox). Používáme MS ISA server (TMG), ale bohužel k němu nemám přístup.

Dá se to nějak obejít? Koukal jsem teď na nějakou cntlm autentizaci, ale jsem v tom nějak ztracený


  • 0

#40 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 489 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2018 - 14:34

NTLM proste neumi. Je aloe mozne, ze administraor na te proxy nastavil i dalsi autorizacni zpusoby. Pokud je jeden z nich Basic, pak to pujde.


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama