Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.13

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
91 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 630 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2018 - 18:21

Novinky:

  • Opravy chyb a vylepšení výkonu
  • úprava definicí map
  • Označování navštívených waypointů (kompatibilní s posledním aDrakem)
  • Posílání UDP ze script API

Mnoho štěstí v terénu!

 

P.S. o tom označování waypointů napíšu ještě více...


  • 3

#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 630 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2018 - 20:11

Viz. http://www.geocachin...vené-waypointy/


  • 0

#3 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2018 - 9:21

Díky za novou verzi. Jen mi občas padá, když dám Odebrat ze seznamu podle filtru, když je v seznamu víc položek (cca víc než 10000).

 

Exception class: EAccessViolation
Exception message: Porucha přístupu na adrese 006FE922 v modulu 'geoget.exe'. Čtení adresy 047EC760.
Exception address: 006FE922
------------------------------------------------------------------------------
Main thread ID = 6888
Exception thread ID = 6888
------------------------------------------------------------------------------
Exception stack
Stack list, generated 12.3.2018 9:19:17
(002FD922){geoget.exe } [006FE922] VirtualTrees.TBaseVirtualTree.GetNextSibling (Line 30100, "virtualtrees.pas" + 6) + $0
(002FD91D){geoget.exe } [006FE91D] VirtualTrees.TBaseVirtualTree.GetNextSibling (Line 30098, "virtualtrees.pas" + 4) + $17
(00003924){geoget.exe } [00404924] System.@FreeMem + $4
(002FD91D){geoget.exe } [006FE91D] VirtualTrees.TBaseVirtualTree.GetNextSibling (Line 30098, "virtualtrees.pas" + 4) + $17
(002F56A0){geoget.exe } [006F66A0] VirtualTrees.TBaseVirtualTree.InvalidateCache (Line 25313, "virtualtrees.pas" + 1) + $C
(0070B197){geoget.exe } [00B0C197] MainUnit.TMainForm.FillListSubExecute (Line 5830, "MainUnit.pas" + 56) + $B
(00066B33){geoget.exe } [00467B33] System.Classes.TBasicAction.Execute + $F
(000AD52D){geoget.exe } [004AE52D] Vcl.ActnList.TContainedAction.Execute + $31
(000AE318){geoget.exe } [004AF318] Vcl.ActnList.TCustomAction.Execute + $50
(000669F7){geoget.exe } [004679F7] System.Classes.TBasicActionLink.Execute + $13
(002583FF){geoget.exe } [006593FF] Vcl.ActnMan.TCustomActionControl.Click + $57
(002370D5){geoget.exe } [006380D5] Vcl.ActnCtrls.TCustomButtonControl.Click + $11
(002374BB){geoget.exe } [006384BB] Vcl.ActnCtrls.TCustomButtonControl.MouseUp + $137
(001A9EF0){geoget.exe } [005AAEF0] Vcl.Controls.TControl.DoMouseUp + $38
(001A9F6C){geoget.exe } [005AAF6C] Vcl.Controls.TControl.WMLButtonUp + $70
(001A9561){geoget.exe } [005AA561] Vcl.Controls.TControl.WndProc + $2BD
(001A919C){geoget.exe } [005AA19C] Vcl.Controls.TControl.Perform + $24
(001AD60C){geoget.exe } [005AE60C] Vcl.Controls.GetControlAtPos + $AC
(001AD6D6){geoget.exe } [005AE6D6] Vcl.Controls.TWinControl.ControlAtPos + $A6
(001A919C){geoget.exe } [005AA19C] Vcl.Controls.TControl.Perform + $24
(001AD7A0){geoget.exe } [005AE7A0] Vcl.Controls.TWinControl.IsControlMouseMsg + $AC
(001ADD3B){geoget.exe } [005AED3B] Vcl.Controls.TWinControl.WndProc + $42F
(001AD514){geoget.exe } [005AE514] Vcl.Controls.TWinControl.MainWndProc + $2C
(00067828){geoget.exe } [00468828] System.Classes.StdWndProc + $14
(00182229){geoget.exe } [00583229] Vcl.Forms.TApplication.StopHintTimer + $15
(00181093){geoget.exe } [00582093] Vcl.Forms.TApplication.ProcessMessage + $F3
(001810D6){geoget.exe } [005820D6] Vcl.Forms.TApplication.HandleMessage + $A
(00181415){geoget.exe } [00582415] Vcl.Forms.TApplication.Run + $C9
(00730272){geoget.exe } [00B31272] geoget.geoget (Line 209, "" + 96) + $2

 

Celý report jsem zaslal na mail.


  • 0

#4 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 513 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2018 - 9:39

Díky za další verzi a "zkonzistentnění" s aDrake (navštívené waypointy). :)


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 7), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#5 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 314 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2018 - 10:50

Zda se, ze vse funguje. Diky za novou verzi!


  • 0

:ph34r:  Huawei P20 PRO + Android 8.1 - GeoGet - a:Drake / Locus Pro  :ph34r:


#6 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 607 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2018 - 10:52

Vyzkoušel jsem, a jak v Geogetu, tak v mapě je to pěkně rozlišeno.

Dík.


  • 0

#7 zvedavkanocni

zvedavkanocni

    recesistka

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 595 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2018 - 15:52

Díky, právě jsem spustila aktualizaci.  :)


  • 0

#8 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 199 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2018 - 16:31

Aktualizace proběhla bez komplikací, navíc se snad poprvé při upgradu sám zavřel Geoget :)
  • 2

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com


#9 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 986 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2018 - 17:18

Děkuji za novou verzi a chtěl bych se zeptat, jestli nedošlo taky na ten ukazatel při importu a jestli tedy už mohu importovat ty nadměrně velké gpx soubory a pak jsem u těch navštívených stagi našel drobný nedostatek - zkusil jsem si cvičně označit dvě stage, na kterých už jsem byl a pak když si dám zobrazit mapu kešek (z menu seznam) a ve filtru si vypnu zobrazování waypointů, tak tyhle dvě stage si mi na mapě ukazují, což považuji za chybu.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 630 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2018 - 18:29

Zkus to, ukazatel by mel byt opraveny.

 

A k tem filtrum... ani jsem netusil, ze zrovna takhle nekdo potrebuje filtrovat. K cemu je ti to vlastne dobre?


  • 0

#11 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2018 - 18:41

 

 

A k tem filtrum... ani jsem netusil, ze zrovna takhle nekdo potrebuje filtrovat. K cemu je ti to vlastne dobre?

 

Používám to v Combine - nahraji seznam "Vše kromě archivovaných", dám Live Update a pak odečtu stejný filtr - tím mi zbydou v seznamu právě archivované.


  • 0

#12 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 941 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2018 - 18:48

Pokud to delas jen kvuli tem archivovanym, pak je rychlejsi misto LiveUpdateList (nevim proc, ale ackoli nepises presne, kterou funkci pouzivas, predpokladam, ze pouzivas prave tuto funkci) pouzit jen aktualizaci stavu (LiveUpdateStatus).


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#13 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2018 - 18:52

Ano, měl jsem na mysli LiveUpdateStatus. Ten nemá limit na počet.


  • 0

#14 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 630 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2018 - 19:20

Ja se ptal na filtry v te cachemape. ;-)


  • 0

#15 Jazzlinka

Jazzlinka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 105 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2018 - 19:33

Děkuji za novou užitečnou funkci. O filtrování zde již padla řeč, ale v souvislosti s cachemapou, mě by zajímalo filtrování v zobrazení dat v okně GeoGetu. Ať už ve formě "ukaž mi navštívené waypointy" nebo naopak "navštívené waypointy neukazuj (a tím pádem například neposílej do exportu". Nenašel jsem toto v záložce "Podle waypointů" ani "Waypointy".


  • 0

#16 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 986 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2018 - 19:37

Tak já to používám abych viděl kde mám vypočítané finální waypointy u multin a mysterek a tak abych si mohl naplánovat nějakou trasu po těchto vypočítaných keškách a tak mi tam normální waypointy už jen zaclánějí.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#17 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 432 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2018 - 19:38

Já ten filtr v cachemapě používám pouze k tomu, abych si v něm zapnul zobrazení nalezených keší.

Tak mně napadá, nešlo by to nastavit někde v nastavení, aby se mi v mapě vždycky zobrazil kompletní seznam, který jsem si v GG vyfiltroval?


  • 0

Geoget + Locus Pro nebo a:Drake Plus na MyPhone Hammer Energy, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#18 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 986 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2018 - 19:57

Tak import velkých gpx už funguje - mockrát děkuji a měl bych k tomu importu ještě jednu výhradu v záhlaví okna se po celou dobu importu ukazuje 100%
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#19 hudyny

hudyny

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 84 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2018 - 22:33

To, že si označím víc než jeden waypoint a z menu zvolím trvale smazat, potvrdím hlášku,že souhlasím se smazáním X waypointů,které se,ale nesmažou tam je záměrně? :-)


  • 0

#20 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 630 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2018 - 23:09

Ano, protože ta volba maže celé keše, ale až posléze zjisti, ze žádnou kes ve skutečnosti označenou nemáš. Takova bezpecnostni pojistka.
Samotné waypointy se mažou volbou... na to přijdeš!
  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka