Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.10.4.803

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
17 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2019 - 11:21

Jen rychly repost... opraven import prilozenych obrazku k listingu pres API.


  • 1

#2 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2019 - 7:22

Nefunguje import Wherigo keší přes API, např. přes menu Databáze - Import - stáhnout kešky  - v záložce oblast si dám Czechia a v záložce Vlastnosti keše  Wherigo (plný listing) - stáhnou se mysterky. Dělám si aktualizaci všech keší pro celý kraj přes API a wherigo zůstávají neaktualizované. Poprosil bych prověřit (dělalo to už v předchozí verzi, píšu až teď, co jsem si několikrát ověřil).


Tento příspěvek byl upraven od pozorjed: 08 září 2019 - 7:27

  • 0

#3 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2019 - 7:45

Je to tak. Dám stáhnout wherigo, stáhnou se mysterky.


  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2019 - 8:40

Já si říkal, že byla ještě jedna věc, kterou jsem chtěl zkontrolovat...
  • 2

#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2019 - 14:17

Tak je tam build 804, kde by melo fungovat i to vyhledavani Wherigo kesi.


  • 1

#6 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2019 - 16:16

Funguje. Díky. 


  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#7 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2019 - 7:45

Tak je tam build 804, kde by melo fungovat i to vyhledavani Wherigo kesi.

děkujou za rychlou reakci, je to OK.


  • 0

#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2019 - 8:30

No, vzhledem k tomu, jak dlouho mne o to K8 uháněl, tak to moc rychle nebylo.
  • 0

#9 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 524 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2019 - 17:58

Je možné volat GGP skript i pro keše, které v db neexistují, ale jsou (šedivě) zobrazené v seznamu?


  • 0

#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2019 - 18:53

No, zkontroloval jsem to ve zdrojacich, a opravdu se to pro ty ghost zaznamy nezavola.


  • 0

#11 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2019 - 18:55

Takze zbyva otazka, ceho tim chces dosahnout? Treba neco vymyslim.


  • 0

#12 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 524 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2019 - 19:36

Jo, nevolá, to jsem zjistil :(  Potřebuji pro své body, které ještě nejsou v db, nějakou svojí akci. Myslel jsem, že otevřu ggt a projdu seznam.


  • 0

#13 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2019 - 6:01

Jak se do toho okna seznam fantomovych kesi dostane? Neni mozne jej dat do souboru a ten pouzit v ggp?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#14 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 524 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2019 - 6:33

Třeba z ggt nebo ze schránky. Jasně že můžu uložit vybrané keše do ggt a ten pak zpracovat. Akorát je to drbání navíc.


  • 0

#15 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2019 - 7:18

Plugin ma rovnez moznost pristupu ke schrance, takze to lze resit i v nem ;-)

 

Pokud jiz ggt soubor existuje, tak jej rovnou muze plugin pouzit a neni treba jej nacitat do okna GG (je to krok navic).


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#16 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2019 - 9:37

Problem je v tom, ze kdyz bych to ted predelal, aby i ty fantomove kesky lezly do pluginu, tak by to spoustu stavajicich pluginu rozbilo.

Takze jako rozumne reseni mne napada pridat novy flag, kterym by se posilani fantomu do pluginu zaplo. Takze kdyz by se udelal plugin, kteremu by fantom nevadil, tak by se tam prihodil i ten novy flag. (nebo kdyz by si nekdo delal plugin sam na miru...)


  • 1

#17 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 524 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2019 - 10:43

Jo, to asi jo - problém je asi s tím, že by pluginy dostávaly instance TGeo, které neodpovídají záznamům v db (?)

 

Nový flag je myslím dobré řešení. Jen je tedy nutné mít možnost zjistit, zda je objekt TGeo fantomový.(že by Key property s nulou?).


  • 0

#18 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2019 - 10:51

Presne tak, bude mit key=0, bude mit nastavene ID, a zbyvajici hodnoty budou mit vychozi hodnoty.


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama