Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.11.5

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
47 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 251 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2020 - 18:15

času je málo, tak alespoň dvě větší opravy:

  • neimportovaly se souřadnice u nové koše, pokud tam zároveň byl i finální waypoint se shodnými souřadnicemi.
  • Pokud byl jeden ze čtyř nedávných nových atributů jako první, ikazovaly se špatně ikonky atributů v seznamu.

  • 6

#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 738 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2020 - 19:00

Dekuju za opravy.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 594 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2020 - 23:12

Díky moc za opravy i za čas, který tomu skvělému programu věnuješ
  • 0

#4 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 729 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2020 - 7:45

Dobra prace nacelniku. Diky


  • 1

:ph34r:  Google Pixel 4a 5G + Android 11 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#5 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 559 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2020 - 9:47

Taky moc děkuji za tento skvělý program!


  • 0

#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 251 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2020 - 11:52

Ještě drobné vysvětlení k tomu importu - představte si že máte v databázi mysterku, a k ní i vyluštěnou finálku. Pokud si vyluštěné souřadnice uložíte i na web, tak jakmile si stáhnete keš v GPX, tak Groundspeak pošle souřadnice finálky místo souřadnice keše. Ale prasárna je, že z GPX nepoznáte, jestli jde o původní souřadnice, nebo souřadnice finálky.

 

Geoget si to proto při importu GPX hlídá a ignoruje požadavek na změnu souřadic keše, pokud se nové souřadnice shodují s uloženou finálkou. Takže se vám v tu chvíli původní souřadnice keše nepřepatlají.


  • 0

#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 251 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2020 - 11:54

A podstata oparvené chyby spočívala v tom, že jsem zapomněl ošetřit situaci při importu nové keše. ;)


  • 0

#8 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 628 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2020 - 17:29

Uff, právě jsem jednomu lamovi po messengru vysvětloval jednu primitivní operaci, a při té příležitosti jsem zjistil že v menu není nic jako "Vybrat vše" - tedy Ctrl+A :-( Tak když jsem nevěděl co vlastně mačká, tak mne napadlo mu poradit stisknout "*" na numpadu "-)


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#9 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2020 - 17:40

ale CTRL A funguje, ta hvězdička invertuje vybrání, takže pokud stojí na nějaké kešce, tak vybere vše, kromě té keše na které stojí


  • 0

#10 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 628 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2020 - 18:14

ale CTRL A funguje, ta hvězdička invertuje vybrání, takže pokud stojí na nějaké kešce, tak vybere vše, kromě té keše na které stojí

Ale když nevíš, zda dotyčný chápe CTRL+A tak ta hvězdička v tom okamžiku funguje (skoro) stejně. Jsou prostě lidé, pro které je současné stisknutí dvou klapek neřešitelný problém.


Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 04 prosinec 2020 - 18:15

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#11 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 251 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2020 - 19:17

Ctrl+a je ale standardní funkce, která funguje skoro všude. To je jako by ses podivoval, že Shift+šipka ti skáče kurzorem po slovech...
  • 0

#12 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2020 - 19:46

Ctrl+a je ale standardní funkce, která funguje skoro všude. To je jako by ses podivoval, že Shift+šipka ti skáče kurzorem po slovech...

Ale ....
Shift+šipka ti neskáče kurzorem po slovech., ale vybere jedno písmeno. Ty jsi myslel Ctrl + šipka.


Tento příspěvek byl upraven od ProKesTom: 04 prosinec 2020 - 19:46

  • 2

#13 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 251 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2020 - 20:32

No vidis, jak to vsichni znaji! :P


  • 1

#14 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 628 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2020 - 23:22

TO teda koukám, kam sklouzla moje poznámka na téma lama u klávesnice :-)


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#15 Doggy_TeamLost

Doggy_TeamLost

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 281 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2020 - 6:55

Zdravím, chtěl jsem si snížit velikost databáze, tak jsem dal trvale smazat keše, které nepotřebuji, nicméně výsledná velikost databáze se ani o píť nezmenšila :(.
  • 0

#16 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 559 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2020 - 7:10

Zdravím, chtěl jsem si snížit velikost databáze, tak jsem dal trvale smazat keše, které nepotřebuji, nicméně výsledná velikost databáze se ani o píť nezmenšila :(.

Je třeba následně provést Vacuum databáze, je to v Pluginy -> Oprava databáze


  • 1

#17 Doggy_TeamLost

Doggy_TeamLost

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 281 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2020 - 7:24

Jo super díky moc.
  • 0

#18 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 282 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2020 - 14:36

Narazil jsem na problém s tříděním dle ID (GC kódy). Všimnul jsem si toho u lab keší, kde jsem chtěl udělat pořádek. Když jsem si udělal výběr jiných 7000 keší, tak byl problém jen na začátku a pak se mi to na první pohled zdálo v pořádku.

Tyto ID: GC7HVBE-A0 GC8FYMV-1 GC7F78W-0 GC2MGFX-0 jsem si vykopíroval z DB a žádnou zradu jsem tam neviděl. Excel je třídí korektně.

GG trideni ID

  • 0

#19 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 251 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2020 - 14:48

Hm, on pokud je to bod typu GC, tak se radi podle ciselneho ID (ze ktereho je ten GC kod odvozen). To funguje bezva, jen to nejak nepocita s LABkami. Proto je u nich to razeni nedefinovane. Podivam se na to.


  • 0

#20 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 738 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2020 - 18:07

Z jiz popsanych duvodu maji labky ID tvorene tak, ze se k vypocte z rodicovske kese a za to se priplacne 3 nebo 4znakove poradove cislo labky. Je to umyslne tak dluhe proto, aby ID neslo prevest na GC kod.

 

EDIT: domnival jsem se, ze sloupec GC se radi podle GC kodu, nenapadlo me, ze podle ID.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 21 prosinec 2020 - 18:08

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama