Ok. Díky.To je spíše dotaz na statistiky - vlákno Stator. Vzhledem k tomu jak je to vymakané, tak si myslím že taková prkotina levou zadní.

Publikováno 13 leden 2021 - 6:04
Publikováno 14 leden 2021 - 15:21
Mohu mít dotaz?
Lze nějak dostat z Geogetu tabulku které dny mám odloveny pro daný typ či velikost kešky?
šlo by to taky udělat mým novým pluginem Nález ve dnech roku bez Lab keší, když si na seznam vyfilruješ daný tzp či velikost a pak dáš zobrazit ze seznamu místo z databáze
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 14 leden 2021 - 15:49
šlo by to taky udělat mým novým pluginem Nález ve dnech roku bez Lab keší, když si na seznam vyfilruješ daný tzp či velikost a pak dáš zobrazit ze seznamu místo z databáze
Díky.
Už jsem to vyřešil ve vlákně Statoru kde jsem byl poslán.
Publikováno 07 únor 2021 - 20:30
Ahoj, objevila se mi podivnost, nová multina http://coord.info/GC92CCX se mi aktualizovala (plný listing, i opakovaně) přes API, nicméně tam nejsou waypointy, mohl jsem to nějak ovlivnit, či co?
Měly by tam být 2 stage + final bez souřadnic.
Geoget 2.1.5.817
Publikováno 07 únor 2021 - 20:55
Mám stejnou verzi a když jsem si tu multinu natáhl do Geogetu, waypointy vidím.
Ale možná tuším, co je za tím. Ve "Výsledku importu" máš dole dvě tlačítka - "Zobrazit" a "OK". Když dáš "OK", což se nabízí intuitivně, tak se ti v seznamu ta keš zobrazí bez waypointů, přestože jsou staženy. Důvod nevím. Je potřeba keš ze seznamu odstranit a když ji tam znovu zobrazíš, už jde rozkliknout a waypointy jsou patrné.
Nicméně když ve Výsledku importu dáš "Zobrazit", zobrazí se to hned.
Já se na to kdysi v začátcích tuším taky ptal.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 07 únor 2021 - 20:58
Mám stejnou verzi a když jsem si tu multinu natáhl do Geogetu, waypointy vidím.
Ale možná tuším, co je za tím. Ve "Výsledku importu" máš dole dvě tlačítka - "Zobrazit" a "OK". Když dáš "OK", což se nabízí intuitivně, tak se ti v seznamu ta keš zobrazí bez waypointů, přestože jsou staženy. Důvod nevím. Je potřeba keš ze seznamu odstranit a když ji tam znovu zobrazíš, už jde rozkliknout a waypointy jsou patrné.
Nicméně když ve Výsledku importu dáš "Zobrazit", zobrazí se to hned.
Já se na to kdysi v začátcích tuším taky ptal.
Je to ono, nějak jsem na to asi zatím nenarazil. Díky moc.
Publikováno 08 únor 2021 - 7:42
Seznam si můžeš kdykoliv zaktualizovat. Proč se to neděje pokaždé a automaticky? Inu proto, ze na tom seznamu můžeš mít tu kešku bez waypointu zcela záměrně! A asi by tě pak nepotěšilo, kdyby se ti tam ty waypointy pořád cpaly...
Publikováno 08 únor 2021 - 8:26
Tlacitko OK je neco jako "beru na vedomi" a krome korektniho ukonceni funkce Import nedela nic dalsiho. Zatimco tlacitko Zobrazit rika "zobraz mi to, co bylo importovano a pak import korektne ukonci". Podobne funguji i ostatni tlacitka - vzdy udelaji "neco" a ukonci import. Tlacitko OK zadnou podobnou doplnujici funkci nema.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget
Projekty →
GeoGet →
GeoGet Icona BlockParty - opravaZaloženo od DrakMrak , 02 led 2025 ![]() |
|
![]()
|
||
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 ![]() |
|
![]()
|
||
![]() |
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 kvě 2023 ![]() |
|
![]()
|
0 uživatel(ů) prochází toto téma