Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.11.7.820

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
17 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 390 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2021 - 14:11

Nahromadila se mi tu spousta drobností, různé úpravičky a opravičky, ale také větší aktualizace použitých knihoven. Tak jsem vydal novou verzi. To celé, mimo jiné, přineslo podporu pro nejmodernější TLS 1.3.

 

Tak ať si užijete léto!


Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 27 červen 2021 - 19:09

  • 1

#2 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 791 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2021 - 14:19

Diky moc. Zda se, ze je vse ok.


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 7 PRO + Android 13 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#3 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 791 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2021 - 14:43

Jeste male info. Mapy.cz orto uz funguje!


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 7 PRO + Android 13 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 390 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2021 - 16:59

Jo, ale jen díky tomu, že je to jiná starší verze.


  • 0

#5 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 411 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2021 - 17:26

ještě "Geoget" do názvu tohoto vlákna


  • 1

#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 390 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2021 - 19:09

Jsem čekal, kdo z puntičkářů se ozve. ;-)


  • 1

#7 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 700 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2021 - 20:26

Avast ho považuje za podezřelý. Testuje instalátor, pak tmp a nakonec exe. Nic nenajde. Jen otravuje.


  • 0

#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 390 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2021 - 21:07

To piš Avastu, ne? Je jejich blbost, že každý neznámý exe považuje za podezřelý.
  • 0

#9 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 700 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2021 - 5:29

Já to taky tak myslel. Dokonce kdysi Avast Geoget blokoval a musel se dát do výjimek. Je v Avastu ještě PaBa?


  • 0

#10 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 848 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2021 - 8:13

Zdravím,

díky za novou verzi, ale po její instalaci a pokusu o stažení PQ se objeví tato hláška viz screen. Přitom přihlašovací data jsou v pořádku. 

Přiložené miniatury

  • Geoget.png
  • Geoget 1.png

  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#11 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 850 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2021 - 10:20

U mne se PQ stahují normalně.


  • 1

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0

 

S úsměvem jde vše líp


#12 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 848 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2021 - 10:43

Na notasu to po aktualizaci GG jede a stahuje normálně, ale na PC to háže pořád tu chybovou hlášku. Prošel jsem nastavení a u obou zařízení to mám stejné. Tak nevím proč to u PC nestahuje.


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#13 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 390 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2021 - 11:17

Tohle ti ale neříká stahování z API, ale podle portu z POP3 mailu. Projdi si definice stahovacích profilu v nastavení Geogetu.


Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 28 červen 2021 - 16:22

  • 0

#14 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 759 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2021 - 14:33

Já to taky tak myslel. Dokonce kdysi Avast Geoget blokoval a musel se dát do výjimek. Je v Avastu ještě PaBa?

Trochu je, asi před rokem jsem s ním mejoval. Ale moc jsme si nepovídali.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#15 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 848 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2021 - 10:16

Nepřisel jsem na to proč v PC vyskakuje ta chybová hláška. Nastavení v obou zařízeních se mi jevila stejná. Tak jsem to nakonec vyřešil zkopírováním nastavení GG z notasu do PC a hláška zmizela. Díky za pomoc.


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#16 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 390 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2021 - 12:52

Stacilo se zamerit na obsah pqdown adresare, tam bydli definice stahování PQ.


  • 0

#17 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 958 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2021 - 15:52

všiml jsem si velikosti databáze ve stavovém řádku - doplněno na wiki ;)


  • 1

#18 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 390 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2021 - 19:21

Nová verze: http://www.geocachin...80-geoget-2118/


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama