Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.11.8

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
31 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 267 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2021 - 19:18

Asi jste byli hodní, protože tu máte další verzi!

  • Snad se podařilo odstranit problém, kdy to některé uživatele na některých počítačích zacyklilo na přihlašovací stránce ke GC.API
  • Příliš velké obrázky v listingu se budou zobrazovat zmenšené na maximální šířku 670px. tedy stejně, jako to dělá web geocachingu.

 


  • 7

#2 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 104 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2021 - 10:57

Mnohokrát děkujeme za tvou práci a jak se o nás ta léta staráš...


  • 1

#3 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 926 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2021 - 11:46

Ahoj.
Mám dotaz ke Geogetu.

Jak se v současnosti dají stáhnout Waymarky?

Dělal jsem to přes plugin GeJarry - dotaz na Waymarking.com a ten mi pořád háže chybu přihlášení.

Je nějaká jiná cesta?

Děkuji za ochotu.


  • 0

#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 267 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2021 - 21:41

http://www.geocachin...e-2#entry595743


  • 0

#5 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 926 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2021 - 4:49

http://www.geocachin...e-2#entry595743


Děkuji moc.
  • 0

#6 taxoft

taxoft

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 570 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2021 - 20:20

Měl bych prosbu - nešlo by do tohoto dialogu doplnit také volbu "before"? Obecně mne nezajímají nejnovější keše nebo ty aktuálně nalezené. Rozhodně víc mne zajímají keše založené před (rokem 2005, například) nebo nalezené naposledy před rokem...

 

Předem děkuji za kladné vyřízení.

Screenshot 2021-08-04 21.15.53.png


  • 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.


#7 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 596 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2021 - 21:57

Odškrtni after a získáš, tím ty, co jsou before.
  • 0

#8 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 757 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2021 - 6:36

To tlacitko je tristavove, takze kdyz je prazdne, je to opak zaskrtnuteho, v tomto pripade tedy "before" misto "after". Takto je to v GG skoro u vsech zaskrtavatek.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#9 taxoft

taxoft

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 570 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2021 - 8:27

Třístavová tlačítka jsem bral jako "must be", "ignored", "must not be". Změna významu z "after" na "before" mne nějak nenapadla.

Díky, pánové, za radu.


  • 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.


#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 267 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2021 - 10:56

Ale ono to logiku má... filtr "NESMÍ být po datu" je přeci významově jako  "MUSÍ být před datem".


  • 0

#11 taxoft

taxoft

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 570 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2021 - 11:06

A jak udělám "založeno v únoru 2003"? Tedy založeno od-do?


  • 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.


#12 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 757 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2021 - 11:35

Filtem zobrazit pred breznem 2003 a pak filtrem odebrat pred unorem 2003. Zustanou jen zalozene v unoru 2003.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 05 srpen 2021 - 11:35

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#13 taxoft

taxoft

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 570 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2021 - 12:47

OK. Dva filtry. Pro mne to už teď znamená stovky definovaných filtrů a teď budou přibývat po dvou... V tomhle případě bych se pro klasickou dvojici datumů od-do docela přimlouval..


  • 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.


#14 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 267 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2021 - 14:03

Filtry jsou už teď nepředstavitelná továrna, a současná podoba pro běžné jednorázové potřeby stačí. Nějaké divočiny pro pravidelné používání bych spíš řešil skriptem.


  • 1

#15 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 757 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2021 - 15:44

A co davky do Combine? Tam muzes pouzit SQL a to je na datum pred nebo mezi dost snadne.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#16 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 267 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2021 - 16:43

Zkrátka, než si vyrábět stovky filtrů, zvolil bych nějaké strojové algoritmizované řešení.


  • 0

#17 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 501 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2021 - 20:15

Nevím, jestli to chápu, ale proč ty filtry vyrábět, tj. ukládat? Pokud to chci jednorázově, stačí upravit filtr, načíst, upravit datum a zaškrtávátko, odečíst. A filtr neukládat. Zkusil jsem to teď, nejdřív mi to nešlo, ale pak už jo, když jsem omezil jen na malou část databáze, nevím, kde jsem dělal chybu. Zdá se mi, že si filtr úpravy pamatuje v rámci jednoho spuštění programu, ale po novém načtení GG je tam to co bylo dřív, pokud ho neuložím. Takže si nezasviním disk desítkami filtrů. To by asi spíš věděl autor, já to mám jen odpozorované.


  • 0

#18 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 342 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2021 - 22:21

nesmíš mezitím přepnout na jiný filtr


  • 0

#19 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 501 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2021 - 6:38

Jasně. Pokud chci ale výběr od-do, nebudu mezitím přepínat na jiný. Nebo si udělat jeden filtr, ten ukládat a vždycky ho měnit. Není třeba na každou drobnost si ukládat nový filtr, to je v tom pak zmatek. Je pravda, že filtry jsou mohutný nástroj a např. to odečítání jsem použil jen párkrát, a to o té možnosti vím.

No a jak doporučují autoři, nebo se naučit skriptovat.

Nebo primitivní možnost - seřadit si záznamy podle daného sloupce, označit si přebytečné a DEL je odmazat z okna.


  • 0

#20 taxoft

taxoft

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 570 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2021 - 8:26

Jenže já nechci dělat věci jednorázově. Já dělám stejné operace nad databází opakovaně.

Ve velké databázi seřazovat, označovat desítky až stovky stran a pak je odmazávat je fakt opruz. A když to potřebuješ udělat pětkrát za sebou... Ukládat si scripty je logické - pořád překlikávat polygony, státy, typy keší, obtížnosti, archivované/nearchivované - to bych nedělal nic jiného.

 

 

A ano, místo mnoha fitrů budu mít mnoho scriptů. Vytvoření a ladění mi ale zase zabere dost času... Nicméně některé věci se filtrem dělat nedají. Když mi chybí tři D/T kombinace určitého typu keše a chci si je vypsat ze tří krajů, tak to jedním filtrem opravdu neudělám. A koukám na to opakovaně, dokud neodlovím. Proto mi filtry přibývají hodně rychle.


  • 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama