Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#21 chipoliny

chipoliny

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 11:28

HaLuMa napsal/a:

polerok napsal/a:
Třeba proto, aby ho mohli používat i uživatelé pod Linuxem :D


Coz pres Wine mohli uz drive a mohou i nadale. Tech pet lidi, co to zajima, Wine nezabije.
Naopak kdyby to byla Linuxova aplikace, tak by vsichni s Windows ostrouhali.

A ze bych delal dve verze, na to se vam fakt muzu vykaslat... to vam nestaci, co tu pro vas zadarmo delam? Potrebuji delat i jine veci, nez jen uspokojovat linuxove choutky, napriklad zivot rodinu.

Takze GG pro linux neni a nikdy nebude. Kdo chce, pres Wine to beha.


Proč hned tak útočně. Já se zeptal. Jestli máš nějaký stres, jdi ven hledat kešky a nevylívej si to v diskuzi. :@
  • 0
www.chipoliny.blogspot.com
podívejte se na geoprojekt K pramenům
http://chipoliny.blo.../k-pramenm.html

#22 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 657 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 11:39

chipoliny napsal/a:

HaLuMa napsal/a:

polerok napsal/a:
Třeba proto, aby ho mohli používat i uživatelé pod Linuxem :D


Coz pres Wine mohli uz drive a mohou i nadale. Tech pet lidi, co to zajima, Wine nezabije.
Naopak kdyby to byla Linuxova aplikace, tak by vsichni s Windows ostrouhali.

A ze bych delal dve verze, na to se vam fakt muzu vykaslat... to vam nestaci, co tu pro vas zadarmo delam? Potrebuji delat i jine veci, nez jen uspokojovat linuxove choutky, napriklad zivot rodinu.

Takze GG pro linux neni a nikdy nebude. Kdo chce, pres Wine to beha.


Proč hned tak útočně. Já se zeptal. Jestli máš nějaký stres, jdi ven hledat kešky a nevylívej si to v diskuzi. :@


Nepřipadá mi, že by HaLuMa vystoupil nějak útočně.

Navíc má naprostou pravdu. Dělá něco zadarmo a nemusí číst řečičky na téma proč toho nedělá zadarmo 2x tolik .....
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#23 chipoliny

chipoliny

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 11:48


Nepřipadá mi, že by HaLuMa vystoupil nějak útočně.

Navíc má naprostou pravdu. Dělá něco zadarmo a nemusí číst řečičky na téma proč toho nedělá zadarmo 2x tolik .....


No pokud už se v diskuzi nemůžu normálně zeptat, pak trochu nechápu na co ta diskuze tady vůbec je. Je samozřejmě cenné že dělá něco z vlastní vůle a zadarmo aniž by ho někdo nutil nebo prosil. Váží si toho určitě každý kdo geoget používá ale neznamená to, že mu tady budu pochlebovat. Byla to jeho volba. Já se ho prostě jen zeptal a on klidně mohl odpovědět ve stylu: bohužel Geoget nebude pro linux podporován nebo tak něco. Nemusím vědět o tom, že se stará o rodinu apd.... Asi to nemá cenu dál rozebírat.
  • 0
www.chipoliny.blogspot.com
podívejte se na geoprojekt K pramenům
http://chipoliny.blo.../k-pramenm.html

#24 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 057 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 12:14

chipoliny napsal/a:
Proč hned tak útočně. Já se zeptal. Jestli máš nějaký stres, jdi ven hledat kešky a nevylívej si to v diskuzi. :@


To byla spise rozsahlejsi reakce na to, ze ten dotaz se objevuje s zeleznou pravidelnosti. Utocneho na tom nebylo nic, spis ty vypadas zbytecne rozladeny.
  • 0

#25 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 057 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 12:25

Caster napsal/a:
Jinak pro jistotu jsem to zkusil i ve skutecnych (i kdyz pod vmware) windows a stejny vysledek, wine za to tedy nemuze :)


Tak problem odhalen a opraven. Na posledni chvili se mi do kodu vloudila chybicka, ktera pri importu zakladala duplicitni listingy, misto aby jen aktualizoval ten stavajici listing.

Na webu je opravena verze 2.0.1

Po aktualizaci programu staci v 'Database tools' dat 'remove orphaned records'. Tato volba ted nove odstrani i duplicitni listingy. Pote doporucuji provest jeste i Vacuum, a nakonec restart Geogetu.

Databaze by pak mela byt zase mensi. :D
  • 0

#26 Qnik

Qnik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 12:36

Je nejaka moznost fungovat zatím na obouch verzích, anichž bych musel instalovat na flash disk? chci si zkouset co GG2 umí, ale nadruhou stranu chci aby mi zůstaly funkční všechny exporty co jsem si udělal. Protože předělat tu šílenost co jsem dělal na POIe na 60CSx...to zase bude boj:-D
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#27 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 057 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 12:46

V mody 'flashdisk' muzes prece instalovat kamkoliv... treba i na pevny disk! Proste to soupni v tomto rezimu do nejakeho samostatneho adresare a ziskas tim naprosto separatni instalaci s vlastnimi daty. Vtip tohoto rezimu spociva jen a jen v tom, ze data nejsou v profilu uzivatele (tam by se ti potloukly se starou instalaci).
  • 0

#28 Qnik

Qnik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 13:55

no jo, sem to ale hnup:-) jinak jsem ted koukal na ty vystupy a nebude to takovej boj, jak jsem se bal. Nicmene, nevim jsetli jsem v te radosti stihl podekovat. Filtry funguji suprove, jeste kouknu na tu mapu az budu mit pristu na net poradne:-) Opravdu diky, GG2 mi dela velikou radost!
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#29 karelbela

karelbela

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 16:39

Používal jsem první verzi GG, po zalohovaní GG z ProgramFiles, už se mi databazi spustit nepodařilo, zajímalo by mě co jsem nezkopíroval. Ted se snažím instalovat GG2 a vypisuje mi to pod XP toto: co stím? Dík. --------------------------- geoget: geoget.exe - Součást nelze najít --------------------------- Aplikace nemohla být spuštěna, protože součást MSVCR71.dll nelze najít. Potíže pravděpodobně odstraníte opětovnou instalací aplikace. --------------------------- OK ---------------------------
  • 0

#30 Moucha13

Moucha13

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 16:40

Chybi ti tato knihovna, zadej ji do googlu a hned tusim prvni odkaz vede ke stahnuti teto knihovny, tu pak prekopiruj do Windows/system32
  • 0

#31 karelbela

karelbela

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 17:11

Dík knihovnu jsem vygooglil a už to jede
  • 0

#32 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 057 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 17:17

Pro poradek... tuto knihovnu nevyzaduje Geoget sam o sobe, ale patrne nejake DLL, ktere Geoget pouziva. Je to totiz 'Microsoft Visual C++ 7.1 Runtime'. Pravdepodobne to chce asi sqlite.dll. V drtive evtsine pripadu lide tuto knihovnu v pocitaci maji... pouziva ji totiz mnoho ruznych jinych programu.
  • 0

#33 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 057 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 17:18

Jo, a pokud mate pocit, ze funguje divne cestina v nazvech v cachemape, tak ano, vim o tom, uz to mam u sebe opravene. ;)
  • 0

#34 karelbela

karelbela

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 17:26

Ted druhý problém mám soubor *.loc a chtěl bych ho dostat do GG. Dam Import/ImportFolder/složka s *.loc a nic.
  • 0

#35 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 057 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 17:31

Je ten LOC stahnuty z webu geocaching.com? Kdyz ten soubor zkusis naimportovat pres ImprotFiles, tak take nic? A vubec, co to znamena 'a nic'? Pribiha import? Vyskoci na konci informacni okno s informaci o importu?
  • 0

#36 druzicka

druzicka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 18:13

Takze potvrzuju, ze pod wine mi GG2 i importuje .gpx coz je super a timto se pro mne tento program stava pouzitelny, diky....
  • 0

#37 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 057 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 18:19

druzicka & team napsal/a:
Takze potvrzuju, ze pod wine mi GG2 i importuje .gpx coz je super a timto se pro mne tento program stava pouzitelny, diky....


Vidis, to jsem zapomnel rict, geoget2 uz nepouziva MicrosoftXML, ale jinou nativni XML implementaci. (tedy nepotrebuje na XMl zadnou externi knihovnu.)

Diky tomu by uz nemel byt vydeseny, kdyz se v datech objevi nejaky divny paznak. ;)
  • 0

#38 karelbela

karelbela

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 19:31

Ano, LOC je stahnuty z geocaching.com ma cca 5kb.Kdyz chcu importovat přes ImportFiles tak po me chce soubor *.gpx (ten v te složce není). Jestli proběhne import nevím, ale vypíše okno Import Result a všude jsou 0. Když chcu tu hlašku zkopirovat Ctrl-C Ctrl-V tak napíše ImprotFiles.
  • 0

#39 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 057 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 19:43

1. Jednak LOC soubor neni vhodny zdroj pro import (obsahuje o kesce minimum informaci, zdaleka ne vsechny potrebne... hodi se jen jako doplnkovy zdroj informaci, napriklad na aktualizaci souradnic) 2. V oteviracim okenku (Zcela standardni OpenDialog) mas prave vybiratko formatu... tam si misto GPX zvol ze seznamu nabizenych formatu LOC. 3. Dneska vecer proverim import u sebe... rutinne importuji prave GPX, tak je mozne, ze jsme nekde neco prehledl.
  • 0

#40 karelbela

karelbela

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 19:59

1.Nejsem premium member jak se teda dostanu k GPX? 2.jo v tom okynku sem nastavil LOC (u ImportFiles) u ImportFolder se nic nenastavuje. Asi sem cyp ale snad se do toho dostanu.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama