Přejít na obsah


Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3469 odpovědí na toto téma

#3461 Bubo_CZ

Bubo_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2019 - 22:18

Jestli mluvíš o keších zobrazených pomocí pluginu Geocaching4Locus, tak si v jeho nastavení zaškrtni volbu: Živá mapa > Stahovat nápovědu

Díky moc, to bude ono. :) (palecnahoru)

Pravděpodobně jsem to už kdysi dávno dělala, ale vypadlo mi to z hlavy. A teď v návodu koukala na jiné nastavení.


  • 0

#3462 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 706 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2019 - 23:45

@menion
Ahoj. Mozna by bylo dobry pridat po vymazani docasnych dat i moznost rovnou vypnout. Nevidim duvod muset vzdy Locus restartovat a pak vypinat. Priste ho prece zase zapnu.

Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 10 leden 2019 - 23:45

  • 0
LG G6 (Android 8) + Huawei Mate 7 (Android 6) + Locus Pro

#3463 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 581 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 17:22

Zdárek, mám to chápat že tvůj postup je "vymazání dočasných dat" > ukončení práce s Locusem?

 

Po pravdě bych rád letoš možnost Locus Map vypnout úplně zrušil. Je to takový "hack" oproti tomu jak jinak apky fungují a věřím že není třeba. Pokud je schozený na pozadí a nic nedělá, je jedno jestli "běží" nebo ne. A Locus na pozadí nic nedělá, takže to ukončování je takový trošku přežitek. 


  • 1

#3464 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 706 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 0:50

Ahoj. Ano kdyz mazu docasna data tak vzdy s Locusem koncim. (ty data mazu teda jen jednou za cas, pokazde ne)
  • 0
LG G6 (Android 8) + Huawei Mate 7 (Android 6) + Locus Pro

#3465 Sólista

Sólista

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 10:08

Asi jsem trdlo, ale nikde jsem neobjevil můj "problém":

Mám na displeji v mapě keš (keše) a ty jsem v terénu fyzicky našel a teď si je chci označit, že jsou nalezené a aby v mapě začaly svítit např. červeně jako že již je hotovo :-).

Prostě mrknu a vidím co již mám a co ne. Nic víc.

Děkuji za rady.


  • 0
Kdo chce psa bíti, ten si hůl vždycky najde!

#3466 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 10:26

Já používám doplněk Field Notes. Když kliknu na keš dám Zalogovat, napíšu si nějakou poznámku nebo to nechám prázdné a je to. Mám tam smajlík. Pak když dolovím si otevřu ten doplněk, zaškrtnu logy a odešlu si to jako Drafts. Doma si pak otevřu web - Drafts a tam mám seznam odlovených keší.


  • 0

#3467 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 10:26

Když na té keši udělám log, tak se ikona změní. Já tedy loguji online hned v terénu, ale předpokládám, že stačí existence fieldnote.
Pak jsou žlutě nálezy a modře nenalezené.
  • 0

#3468 Sólista

Sólista

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 14:36

Mě jde právě o to, abych nemusel logovat nebo psát poznámku. Prostě jenom "ťápnout" na ikonku a označit jako nalezenou.


  • 0
Kdo chce psa bíti, ten si hůl vždycky najde!

#3469 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 14:49

Takhle jednoduše asi ne. Ještě to jde tak, že si v Nastavení - Geocaching - zaškrtneš Vždy zalogovat offline. Nepotřebuješ žádný doplněk. Pak už jen tak jak jsem psal ťukneš na keš, dáš zalogovat a jen Potvrdit. holt to není jedno kliknutí, ale na dvě.


  • 2

#3470 Sólista

Sólista

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 17:00

Ale jo to by šlo  :) .

Děkuji za radu.


  • 0
Kdo chce psa bíti, ten si hůl vždycky najde!




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama