Přejít na obsah


Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3662 odpovědí na toto téma

#81 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2011 - 16:00

no abych to uvedl na pravou míru. GPX obsahuje url odkazy na obrázky. Pokud máš tedy zaplý internet, při zobrazení listingu se ti obrázky stáhnou a nakešují.
  • 0

#82 crowak

crowak

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2011 - 16:33

dik.. hmm zase moj konflikt ze to chcem cele offline :) iba zeby som si prekopal GPX na lokalnu adresu v telefone?
  • 0

#83 crowak

crowak

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2011 - 20:58

Ad centrovanie mapy: Nech robim co robim vzdy mi to pri dlhom drzani prsta na obrazovke ukaze iba adresu (ked mam vypnute data tak ani to). Niekedy sa objavy info ze "nacitava stred mapy" ale na mapu sa nedoatane. Mal som vzdy nacitanu nejaku offfline mapu. Nieco treba nastavit?
  • 0

#84 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2011 - 7:21

řešíš asi psolední verzi viď? Koukám že jsem to nenapsal moc jasně. dlouhý stisk ale na mapě kterou chceš zobrazit! (v tom seznamu map, ne na obrazovce kde už mapu vidíš)
  • 0

#85 Pavelmidi

Pavelmidi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2011 - 10:45

ještě jedna podivnost se děje, když dám smazat kategorii s kešemi a pak vytvořím novou kategorii tak se mi v té nové kategorii znova objeví ty smazané keše .... musím ukončit lucus a pak jej znova spustit a pak teprve napsat novou kategorii a pak teprve importovat keše.... a ještě prosba, šlo by udělat volbu, žeby se zobrazovaly v mapě jen keše bez waipointů (případně druh keší či waipointů) a při zvolení určité keše, že by se pak zobrazila jen ta keš a k ní náležíci waipointy ? bo když je tam všechno je v tom zmatek .... hlavně ty waipointy dělají čurbes a pokud to už tam je tak mě jen trkni ....
  • 0
co se dnes posere , zítra bude dobrý HTC Wildfire, Locus,Geoget II

#86 Stan_Da

Stan_Da

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2011 - 10:55

svobodovci napsal/a:

brundi napsal/a:
...
asi si nerozumime, ale rikam znovu... pouzij mapu vytvorenou v Mobile Atlas Creatoru z Cyklomap, je dle meho nazoru mnohem podrobnejsi a lepsi nez mapy v Ovi. Jestli nevis jak na to, nekam ti muzu mapy nahodit, Cechy, rozhrani Cechy Morava, Morava, ve formatu v jakem mi v pohode chodi v Locusu

Prosím tě, do kterého formátu to exportuješ, aby se načetly v Locusu?


Formát je "SQlite", pozor na maximální velikost souboru 2GB.
______________________________________________________

Řeším teď jinou záhadu - Přímo pomocí Locusu jsem stáhl experimentální vzorek mapy (je dost podobná té Cyklomapě z Mobile Atlas Creatoru, jestli to není přímo ona, ale to se mi nezdá, protože ta byla místy nepřesná, narozdíl od té z Locusu). Zkrátka jde o to, že si chci stáhnout další oblasti této mapy a nyní ji v nabídce online map nemohu najít!!! Že by se změnil seznam poskytovatelů free map?
  • 0

#87 Pavelmidi

Pavelmidi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2011 - 11:06

a na výběr už jsem příšel ... a nešlo by pojmenovat místo "předměty" třeba "tradicní" "virtual" "waipoint" "parking" atd .... B) a ještě k tomu výběru ... mohlo by se vybrat najednou více druhu a pak až nechat vybrat ....
  • 0
co se dnes posere , zítra bude dobrý HTC Wildfire, Locus,Geoget II

#88 crowak

crowak

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2011 - 17:08

Ad centrovanie mapky: dik. tvoja doplnujuca inf. pomohla.
  • 0

#89 stefan.b

stefan.b

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 10:14

Ahoj, je mozne ze mi po updatu zmizela moznost pouzivat online mapy od Shocartu? Nebo se jenom spatne koukam?
  • 0
AG City

#90 Stan_Da

Stan_Da

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 10:28

Jo! Tak se mi to nezdálo. Fakt tam dříve byly. Viz můj příspěvek výše. Přimlouvám se za jejich navrácení-pokud Shocart nezměnil politiku.
  • 0

#91 andresci

andresci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 12:23

no mám dojem že o tom menion někde psal že Shocart změnil politiku a právě proto byly mapy odebrány:(
  • 0

#92 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 16:10

takže popořadě: Pavelmidi: - vytváření smazaných kategorií, zajímavé, ať se snažím jak se snažím neděje se mi to ... - zobrazování keší, waypointů. Neorzumím, pokud improtuješ PQ s waypointy v samostatném souboru (originál PQ), tak waypointy vidět nejsou. Přístup k nim je přes menu keše. Jinak pokud je importuješ samostatně tak je dej do jiné kategorie a máš to ... ad cykloserver: - byl ale nebude na žádost shocartu. nějaké pokusy jsou tady http://forum.asamm.c...php?f=15&t=220. Jinak shocart nezměnil politiku, jen se mu locus asi nějak znelíbil ...
  • 0

#93 Pavelmidi

Pavelmidi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 16:52

Menion
když smažu kategorii s keškama a pak hned dám vytvořit novou kategorii, objevní se mi v té nově vytvořené kategorii čísla s počtem kešek té smáznuté .. :o ale po vypnutí a znova zapnutí , vytvořím novou kategorii a už je to OK :P

Waypointy to jsou ty ikony s otazníkama .... když dám filtr tak lze označit jen jednu kategorii a ta se zobrazuje , škoda , že nejde označit více kategorii ve fitru .... třeba tradičky, multiny a eartky ...
co se týká importu tak mi geoget vytvoří jeden soubor kde je všechno , tak by více filtrový filtr bodnul ...B)
  • 0
co se dnes posere , zítra bude dobrý HTC Wildfire, Locus,Geoget II

#94 hexteam

hexteam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 352 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 20:59

Pavelmidi napsal/a:
Menion
Waypointy to jsou ty ikony s otazníkama .... když dám filtr tak lze označit jen jednu kategorii a ta se zobrazuje , škoda , že nejde označit více kategorii ve fitru .... třeba tradičky, multiny a eartky ...
co se týká importu tak mi geoget vytvoří jeden soubor kde je všechno , tak by více filtrový filtr bodnul ...B)


No s tema otaznikama jsou spis mystery kesky ne? :)
tady je prehled ikon
http://forum.asamm.c....php?f=21&t=130

filtrovat muzes jak popisujes -
otevres vsechny kesky a vsechny odznacit (zadna zaskrtnuta)
vyfiltrujes jen tradicky - vsechny zaskrtnes
vyfiltrujes multiny - vsechny zaskrtnes
das mapu a mas tam pouze vsechny tradicky a multiny
  • 0

#95 MarHan

MarHan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 371 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 23:00

Pavelmidi napsal/a:
Menion
když smažu kategorii s keškama a pak hned dám vytvořit novou kategorii, objevní se mi v té nově vytvořené kategorii čísla s počtem kešek té smáznuté .. :o ale po vypnutí a znova zapnutí , vytvořím novou kategorii a už je to OK :P


JJ to se mi deje taky:)
Sem si rikal, ze tu kes sem preci smaznul a je tam zase:-)
Ale da se to nastesti takhle vyresit takze zadna traga...
  • 0
Garmin Oregon 650, Samsung Galaxy S + Locus + GSAK

#96 Pavelmidi

Pavelmidi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 8:26

filtrování chápu, jenže tak jak to popisuješ je to jako drbat se pravou rukou za levým uchem, proč by to nemohlo fungovat tak, že si v seznamu filtru najednou zaškrtnu to co chci,např. mutiny,tradičky,a eartky a pak dám OK a vybrané budou jen ty tři druhy zvolené najednou a ne složitě postupně po jednom filtru (než jsem nastavil a vyfiltroval jen multiny,eartky,mysterky a tradičky, trvalo mi to cca 15 minut a to mám nahráno jen 3000 bodů včetně waipointů) .... a co se týka těch otazníku mám na mysli ty hnědé ... :-) a ty nejsou ani v tom odkazu od hexteam, ale vydedukoval jsem, že to jsou waipointy
  • 0
co se dnes posere , zítra bude dobrý HTC Wildfire, Locus,Geoget II

#97 Stan_Da

Stan_Da

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 8:57

Pavelmidi: body s ikonou otazníků - už jsem to tu psal. Importuji kešky ze souboru gpx a addwpt kešek pak mají stejnou ikonu jakou má samotná kategorie. Není to také tvůj případ?
  • 0

#98 hexteam

hexteam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 352 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 10:20

Pavelmidi: filtr - ano mas pravdu - myslim ze uprava fitru timto smerem byla trochu v planu - nechame odpoved na Meniona :) Otaznik - aha :) to znamena ze ty otazniky pokud jsou opravdu waypointy tak imortvany soubor zrejme nebyl zcela totozny z formatem PQ nebo jina podivnost protoze tato ikona se asi pouzije v pripade ze neni jina nejakym zpusobem vybrana nebo jak pise Stan_Da prevezme se ikona zvolena pro kategorii - asi by bylo nejlepsi poslat ten gpx na Meniona at ma co analyzovat :)
  • 0

#99 Pavelmidi

Pavelmidi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 11:50

asi mu to GPX pošlu, ne asi ale určitě :-) Jinak to generuju klasicky z gegogeta ... add filtry - tak to je fajn že to je v plánu
  • 0
co se dnes posere , zítra bude dobrý HTC Wildfire, Locus,Geoget II

#100 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 12:37

generujte validní PQ gpx soubory! Pokud budete improtovat nějaké jiné nesmysly, jako třeba to co jsi mi poslal, tak se nedivte že to waypointy nepozná a naseká je to do databáze jako normální body! filtraci jsme řešili, ale dělat to nebudu, přijde mi to prozatím celkem zbytečné
  • 0




1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama