vitablondak napsal/a:
Ahoj, já loguju obvykle hned po návratu, obzvláště FTF. Taky koukám na logy a vyrážím , když ještě není FTF logováno. Pokud je, může keš upadnout v zapomění na "někdy příště":-))) Takže pozdní logování považuji za zlomyslné, takže to nedělám. Protože nechci, aby to dělali mě:-)))
Včera v noci pípla keš u Záp - Tři studánky. Mám to daleko, ale zkusil jsem to. Po velkých peripetiích s objížďkama na silnici jsem dorazil druhý. Kolega právě odcházel... Zapisoval jsem se druhý:-( Jenže už ani na místě (cca 50 min po publikaci) mi keš HG nenašel, GC.com hlásil error. A to hlásí i teď. Takže keš zalogovat nejde:-((( Prostě není:-((( Myslím, že při logování dlouho po nálezu se toto ryziko ještě zvyšuje. A každý bod dobrý že, i ten STF:-)))))
Nevíte někdo něco o této keši? Bude zase oživena??
Jo a ještě drobnost, nejsem z Liberce, i když z Libereckého kraje FTF mám:-))) A hned moje první:_)
Cau. Ten kolega co byl o fous rychlejsi na Trech studankach jsem byl ja. Takze te dodatecne zdravim. Tam uz jsem nejak vzhledem k pokrocile hodine nemel silu se moc vybavovat. Taky to nemam uplne blizko a zejmena RZ Popovice - Drevcice byla dost vyzivnaB) Jo, taky mi bylo divny (kdyz jsem valil 200 po okresce, jednu rukou zavazoval tkanicky a druhou lovil kes ve founu;) ) ze mi nejde stahnout listing. Ale casto se to deje kvuli nefunkcnimu serveru, blbymu pripojeni atd, takze jsem se nenechal rozhodit a nasel to jen podle notifikacni SMS.
Konzultoval jsem to s ownerem a stala se klasika. Reviewer to pustil a az potom zjistil ze je v kolizi. Tak dal unpublish, jenze to uz jsme sedeli v autech. Takze tam kde jsme ji nasli tak nezustane. Autor ma snahu ji posunout, pokud se to povede tak o logy neprijdem. Doufejme ze to dobre dopadne. Rozhodilo mi to statistiky pac mam nezalogovanej nalez, taky jsem tam otocil nejaky GC ktery nemuzu zalogovat, nemam z toho radost. Navic se mi dnes povedly jeste dve dalsi FTF, tak doufam ze o tohle neprijdu, abych mel 3 za den:)
Ale nejhorsi na cely veci je ten snek:( Chudak jeden krupnul a padnul za obet FTF, kdyz mi neocekavane vbehnul pod nohy, a ted navic hrozi ze mozna polozil zivot zbytecne. Uz jen kvuli nemu by to meli zprovoznit.