Přejít na obsah


Fotka

Checker - klikatko na overeni souradnic


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
214 odpovědí na toto téma

#201 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 611 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2017 - 7:35

To je prave ten problem, do pluginu to nedoplnis protoze v HTML te stranky ziskane pres GPX tlacitko nebo PQ GPX odkaz na overovatko vubec neni. Je to jen v HTML kodu stranky zobrazene webem! Takze tvoje overovatko se nema sanci dozvedet, ze tam nejaka moznost overeni vubec je - tedy za predpokladu, ze GG je plnen daty ziskanymi nastroji urcenymi GS a ne rabovanim webu.

 

Tady je vlakno, ktere se tomu venuje. Je tam i odkaz na kesku.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#202 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 611 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2017 - 7:38

Tak me napada, ze oni to v tom GPX vlastne ani nepotrebuji protoze jakmile si souradnice uspesne overis, automaticky ti zmeni souradnice kese. Ty si pak v GPX stahnes uz ty korigovane (aniz bys to ovsem poznal!).


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#203 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 859 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2017 - 7:50

Wtf? Co furt všichni maj s tím přesouváním souřadnic? Chjo. Nestačilo by, kdyby se jen ukázal fwp, co u tý keše beztak je, jen je sktytej?
No tak nic no.
  • 3

#204 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 611 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2017 - 7:54

Mne to nevysvetluj :-) Ja to presouvani nepouzivam a je to pro me nepochopitelne. Nevidim v nem zadnou vyhodu, jen nevyhody. Horsi je, ze diky tomu presouvani takove overovatko ani nemohu pouzivat, protoze jak pak s temi presunutymi souradnicemi mam pracovat kdyz v GPX nejsou nijak indikovane?

 

https://www.geoget.c...ym_dat_na_gccom


Tento příspěvek byl upraven od gord: 31 říjen 2017 - 7:55

  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#205 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 160 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 11:38

No ono to ověřovátko vlastně taky nemůže dělat nic jiného, než zkontrolovat, jestli se souřadnice shodují s Final waypointem. Tak by ho vlastně zviditelnit mohlo. A zároveň z toho plyne, že když někdo přesune finálku, změní vzoreček a na FW se vykašle, protože ho mimo něj a RW nikdo nevidí, bude ověřovátko pořád nesouhlasit. A když si někdo vyluští a ověří a až pak dojde p přesunu, tak co? Není to tak vzácná situace, můžu vyluštit po publikování a dostat se tam až za rok. Správné by bylo, kdyby se souřadnice vrátily na výchozí a ověřovátko by nějak indikovalo, že je třeba znovu ověřit. Budu to muset někdy zkusit, přesunout hned na webu a pak stáhnout přes API. Zatím jsem to nikdy nedělal.

Zkusil bych si, jak se vlastně to ověřovátko používá a nastavuje, ale nechci kvůli tomu vytvářet fiktivní cache a jinak to asi nezjistím.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 01 listopad 2017 - 11:42

  • 1

#206 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 374 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 13:12

když někdo přesune finálku, změní vzoreček a na FW se vykašle, protože ho mimo něj a RW nikdo nevidí, bude ověřovátko pořád nesouhlasit. A když si někdo vyluští a ověří a až pak dojde p přesunu, tak co?

 

Ale to je přece problém všech ověřovátek. Pokud přesunu finálku, musím upravit buď FW nebo souřadnice v ověřovátku. Ten FW bych měl dokonce podle pravidel upravit po přesunu vždy, takže mi to ještě ušetří práci.


  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#207 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 160 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 14:03

To je právě ono. Upravit v ověřovátku je nutno, ve FW ne. Takto to donutí ownery udržovat FW. Nebo to nepoužívat.

Jinak koukám, že toto vlákno se rozvidlilo nebo běží dvě paralelně, doporučuji to spojit.


  • 0

#208 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 850 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2017 - 10:46

Tak nám uplynul další měsíc. Microshit k tomuto výročí vyplodil po svém zvyku nějaké opravičky - a hle, Checker funguje jak má !
  • 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#209 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 859 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2017 - 11:33

heuréka!


  • 0

#210 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 611 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2017 - 16:24

Ten mikrom se nezda. Takhle dlouhe prsty bych u nej necekal :-)


  • 4

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#211 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 160 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2017 - 20:39

Tak jsem to poprvé použil. Keš mám naštěstí v Geogetu, takže mi ji to nezprasilo. ověřovátko nesouhlasilo, přitom čísla byla zcela jasná. Kliknul jsem podruhé a SOUHLAS, nic jsem přitom neměnil. Při zobrazení keše na Seznam mapách je to TROCHU vedle. O tolik, že bych asi hledal marně. Takže podle mě to funguje BLBĚ a rád bych věděl, jak můžu keš vrátit nazpět. Moc to nepotřebuju, přidám si vlastní FW, posunuté souřadnice jsou asi správně, ale Seznam by mě táhl asi na výchozí. Navíc v ověřovátku byla dvě čísla ze 6 předvyplněná, nevím, jestli to udělal už owner, ale je to možná tím, že souhlasila s výchozími.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 18 listopad 2017 - 20:41

  • 0

#212 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 611 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2017 - 21:11

mpiku, nejak ti nerozumim. Checker od mikroma pouzivam prakticky denne od jeho pocatku a nikdy jsem s nim nemel problemy. V tvem popisu fakt nerozumim tomu, co ma spolecneho checker s mapami na seznamu.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#213 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 160 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 8:32

Aha, chyba. Myslel jsem, že je to vlákno o checkeru od Groundspeaku. O tom vestavěném, co po ověření automaticky přesouvá souřadnice. Ten se chová prapodivně.


  • 0

#214 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 859 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 11:25

tak od grounspeaku se všechno chová prapodivně páč je doděláno jen z poloviny, ne? :)

ani nevíš jak jsem rád, že ten příspěvek, který jsem vůbec nechápal, není o MÉM Checkeru! ten nic nepřesouvá, ani s mapami nedělá..


  • 0

#215 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 160 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 17:10

Pokud by se to dalo přesunout do správného vlákna... ale asi to tam napíšu sám, tady to bude dobré kvůli historii, bylo by divné kdyby můj nesprávný příspěvek zmizel a reakce na něj tu zůstaly.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama