Přejít na obsah


Fotka

GSAK vs. GeoGet

geoget gsak

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
85 odpovědí na toto téma

#81 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 647 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2015 - 15:40

Jenže když to pustí někdo, kdo to vidí poprvé, není mu vůbec jasné co je nějaký seznam a že je to trošku něco jiného, než koukání přímo na data. A ten nápis mu stejně není jasný. Já databázové aplikace programuji a když jsem to pustil poprvé, nechápal jsem nic. Ne každý hned pochopí tu geniální myšlenku se seznamy a proto je třeba s geniálními myšlenkami dost opatrně. Tomu, kdo už to pochopil to přijde samozřejmé.

 

Základní problém je v tom, že dnes každý chápe zběžné studium dokumentace jako prohřešek a pak je úplně mimo, když ze stisku několika tlačítek okamžitě nepochopí, jak program funguje.

 

Takže když něco otvírám poprvé, tak si projdu http://geoget.ararat.cz/doku.php/user a tam se podívám, jak se to asi tak používá. Je ten návod daleko podrobnější, než byl dříve, když naprostá většina z nás s GG začínala.

 

Ale myslím, že kromě instalace by mělo být už u Prvního spuštění popsané, jak načtu a vyfiltruji prvních pár záznamů z databáze.


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#82 tomy.22

tomy.22

    MODERATORS

  • Moderators
  • 2 338 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2015 - 19:21

tento thread jsem na žádost uživatelů rozdělil na:

 

1. Geoget vs. GSAK

2. a:drake vs. locus

 

a přesunul do sekce software. Některé příspěvky jsou upraveny, tak aby v novém tématu měli smysl. Stále však vyjadřují původní názor uživatele. Ty příspěvky, které po rozdělení byly nesmyslné, jsem smazal. Pokud jsem někde udělal chybu, máte možnost buď si svůj příspěvek upravit a nebo mi napsat SZ a koukneme společně na to co by bylo vhodné upravit.

 

a:drake vs. locus se nachází zde: http://www.geocachin...drake-vs-locus/


  • 2

#83 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 683 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2015 - 21:09

Tomy, dekuji.

 

//tomy.22: není zač. ;)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#84 tomy.22

tomy.22

    MODERATORS

  • Moderators
  • 2 338 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2015 - 19:46

A ještě jeden zásah. Diskuze o scriptu FinalWP přesunuta. Najdete ji zde: http://www.geocaching.cz/topic/29473-geoget-script-finalwp/


  • 0

#85 VFSmid

VFSmid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2015 - 20:58

Ahoj Radku,

 

no já teda používám GeoGet hlavně pro vytváření statistiky. V telefonu mám c:geo a jsem nadmíru spokojený. vfs2014


  • 0

#86 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 221 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2015 - 21:23

VFSmid - to docela záleží na tom kde a kolik lovíš. Pokud pár kilometrů kolem HC tak ti to docela věřím. Ale pokud trochu jezdíš mimo, tak to asi tak pravda nebude. Bohužel jsi anonym a tak není vidět co máš odlovené


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget, gsak

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama