Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.3.1.10


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
443 odpovědí na toto téma

#41 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 330 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2016 - 22:34

Objevili jsme však jednu drobnou chybku (u mě v statistikách v záložce Tabulky/Nalezy podle typu keše a podle státu) se nezobrazuje ikonka (šedivá – nenalezeno) Giga event.

Obdobný problém je potom i v Nálezy podle typu v regionu.

 

Opravil jsem šedou ikonku gigaeventu. Soubor IconsCacheTypeSmall.ini z přiloženého ZIPu si nahraj do adresáře Common (původní soubor přepiš)...

Přiložený soubor (y)


  • 0

#42 Pascall.CZ

Pascall.CZ

    Pascall.CZ

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 3:30

Opravil jsem šedou ikonku gigaeventu. Soubor IconsCacheTypeSmall.ini z přiloženého ZIPu si nahraj do adresáře Common (původní soubor přepiš).

Děkuji za rychlou opravu. Vecer vyzkousim.

Jeste jsem si vsiml chyby v modulu "Nejvyssi nalezene kese ve state", v jednom state mam dve kese (obe maji stejnou vysku). Neslo by tam dat jen jednu :)


  • 0

#43 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 461 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 9:55

Krásné jsou i ty puntíkaté mapy. To už jsem chtěl dávno, abych si mohl zvolit libovolný region. Zatím jen zkouším, jak to může vypadat, něco z toho poskládám.


  • 0

#44 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 330 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 11:13

Jeste jsem si vsiml chyby v modulu "Nejvyssi nalezene kese ve state", v jednom state mam dve kese (obe maji stejnou vysku). Neslo by tam dat jen jednu :)


Kterou...? Která z těch dvou stejně vysoko je nejvyšší...?!? :D
  • 1

#45 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 16:35

Tak moje draha polovicka se prave rozplyva nad tim, ze si muze generovat puntikaty mapy a preklikavat v nich po rocich :D


  • 2

#46 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 18:36

Všiml jsem si rozdílu u puntíkatých mapek mezi DotsHeatColor = Yes  a DotsHeatColor = No. V jednom z případů (nevím v kterém) dochází k posunu ze souřadnic (o pouhý pixel :) )

Kritické to pochopitelně není. A asi to nebude těžké zkorigovat.

Přiložené miniatury

  • 2016-01-09 Stator posun mezi DotHeat Ano a Ne.gif

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#47 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 18:46

A neni problem jen pri sudych velikostech puntiku? Tam bych tomu rozumel. Navic pri Dot zadavas velikost ctverecku a pri Heat polomer "kruhu".


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#48 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 330 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 18:54

Všiml jsem si rozdílu u puntíkatých mapek mezi DotsHeatColor = Yes  a DotsHeatColor = No. V jednom z případů (nevím v kterém) dochází k posunu ze souřadnic (o pouhý pixel :) )

Kritické to pochopitelně není. A asi to nebude těžké zkorigovat.

 

Ty jseš větší šťoura, než já...  :D

Jak píše Gord (i dokumentace) - bez heat je velikostí strana čtverečku a s heat poloměr kroužku. Zaokrouhlením to asi vyjde o pixel jinde.

 

P.S.

Doufám, že dalším hlášeným rozdílem nebude, že místo kruhu se u heat vykresluje osmiúhelník... ;)


  • 0

#49 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 19:03

A neni problem jen pri sudych velikostech puntiku?

Sudý rozměr mám sice zadán (DotsSize = 2), ale tečka se stejně vykresluje tři, resp. pět pixelů široká (viz ten můj animovaný gifáč). Teoreticky by tedy mohly lícovat.

 

EDIT: jinak ale nechci jen upozorňovat na chyby. Na ty jsem narazil proto, že se mi ty nové možnosti moc líbí a dokola si s tím hraju. :)


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 09 leden 2016 - 19:06

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#50 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 19:08

Jo, jen upozornuj na chyby. Cim vic jich nahlasite, tim mene jich tam zustane :)

 

Kdyz je velikost 3 puntiky, tak polomer pro heat nezadas 1.5, ale 1 nebo 2. Pak to muze vyjit o pixel posunute. Myslim, ze s timto se zabyvat nebudeme. On ten puntik je stejne ve velikosti treba 5 x 5 km ...


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#51 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 330 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 19:21

Koukal jsem do kódu. Puntík má střed přesně v místě nálezu, velikost je poloměr puntíku. Čtvereček by měl být pro velikost 2 od pozice X-1 do X. Tím pádem je o pixel doleva nahoru (někam být při sudé velikosti posunutý o jeden pixel být musí). Tak praví kód. Pokud není rozdíl mezi produkční verzí zde na serveru a kódem v SVN, na který koukám...


  • 0

#52 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 19:35

Aha. No, už se v tom ztrácím... :)

 

Narazil jsem na další věc, což zrovna asi nesouvisí s novýma fíčurama Statoru: chtěl jsem vytvořit několik puntíkatých mapek přepínatelných radiobuttonem, to se mi povedlo a už jsou na profilu. Jenže na konci záložky "To hlavní".

 

A teď, když je chci přepínací blok posunout nahoru (chtěl bych ho na začátek záložky), tak se potvůrka přemístí do statického bloku: Základ. Lze ho vůbec dostat na začátek záložky a až pod něj další moduly? Jak se tak dívám na tu hierarchii, tak mi přijde, že to asi nepůjde.

Přiložené miniatury

  • 2016-01-09 posun přepínacího bloku.png

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#53 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 330 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 19:43

Jde to, ale musíš postupovat obráceně - posouvat ty moduly dolů pod přepínací blok. Při tomto uspořádání (přepínací bloky a pod tím něco nepřepínacího) navíc musíš:

  • poslední přepínací blok označit jako poslední (parametr IsLast=yes)
  • přidat ještě jeden přepínací blok, do kterého přesuneš ty moduly 

  • 0

#54 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 19:51

Aha, takto. Protože posouvat moduly dolů jsem už zkoušel a modul mi z posledního přepínacího bloku vždy skočil na další záložku. :) OK, díky!


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#55 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 330 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 20:13

Tohle je obecný problém té hierarchie stromečku obsahu statistiky. Např. obsah sloupce (moduly do něj vložené) je taky ukončen prvkem se stejnou nebo vyšší úrovní hierarchie. Přirozeně tedy ukončí obsah sloupce vyšší frame nebo tab nebo static. Pokud chceš dál pokračovat s moduly např. uvnitř frame, nezbývá než vložit další sloupec (často se šířkou 100 %) a do něj dát pokračovací moduly. Vlastně je to kromě CmdSwitch stejné i u CmdTab a CmdFrame. Ukončí se prvkem se stejnou nebo vyšší hierarchií...


  • 0

#56 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 21:01

Tehle dotaz mipresta fungovat po upgrade Statoru. Neim jestli to nemuze byt tim higjlight stringem. 

SELECT CASE WHEN oblast = 'Lysá nad Labem' THEN '#_highlight_#' || Oblast ELSE Oblast END Oblast,
       found "Nalezeno=Right",
       notfound "Zbývá=Right",
       found + notfound "Celkem=Right",
       round(pct_prec, 1) "Percent explicit=Right",
       pct_prec "Histogram explicit"
  FROM (
          SELECT sum(CASE WHEN c.dtfound <> 0 THEN 1 ELSE 0 END) found,
                 sum(CASE WHEN c.dtfound = 0 THEN 1 ELSE 0 END) notfound,
                 100 * (1.00001 * sum(CASE WHEN c.dtfound <> 0 THEN 1 ELSE 0 END) ) / (1.00001 * (sum(CASE WHEN c.dtfound <> 0 THEN 1 ELSE 0 END) + sum(CASE WHEN c.dtfound = 0 THEN 1 ELSE 0 END) ) )/* ty desetinný místa tam jsou kvuli tomu aby dotaz vracel desetinné číslo */ pct_prec,
                 k.value TypOblasti,
                 v.value Oblast-- c.name
            FROM geocache c
                 LEFT JOIN
                 geotag t ON c.id = t.id
                 LEFT JOIN
                 geotagcategory k ON t.ptrkat = k.[key]
                 LEFT JOIN
                 geotagvalue v ON t.ptrvalue = v.[key]
           WHERE/* k.value = 'CZ okres' AND  /* k.value = 'CZ Mestska cast' and */ k.value = 'CZ Povereny urad' AND-- v.value ='Čelákovice'and  c.dtfound = 0 and 
                 cachestatus <> 2 AND 
                 cachetype NOT IN ('Cache In Trash Out Event',
                 'Event Cache',
                 'GPS Adventures Exhibit',
                 'Lab Cache',
                 'Mega-Event Cache') 
           GROUP BY v.value
          HAVING sum(CASE WHEN c.dtfound <> 0 THEN 1 ELSE 0 END) <> 0
       )
 ORDER BY pct_prec DESC,
          found DESC

Sql issue
 
Jo a kdyby se našel nějaký SQLite odborník,co by poradil proč tam musím mít tu vopičárnu s desetinnými čísly, protože jinak to jede v celočíselném modu, tak bych se nezlobil.....já na to ani s pomocí googlu nepřišel

Tento příspěvek byl upraven od tarmara: 09 leden 2016 - 21:11

  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#57 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 461 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 21:37

Námět: Nedalo by se udělat něco na kopírování částí statistiky mezi profily?

Hraju si teď s mapami, nejde to zcela triviálně a hotový blok bych si chtěl přesunout do hlavního profilu. A i v jiných případech. Generování celé statistiky je dlouhé, ladím si jednotlivé bloky v dočasných pokusných profilech a nechce se mi to pak znovu naklikávat v hlavním. Chápu, bude to vše v nějakém ini souboru a tam to snad textově dokážu najít a zkopírovat.

Omlouvám se, pokud to jde a já jsem na to nepřišel.


  • 0

#58 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 330 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 21:39

Hmmm, tak to vyšší eskjůelková a percentexplicitová dívčí...  :)
 
Dovolím si říct jen názor na celočíselný výpočet. Pokud jsou argumenty celočíselné, je výsledek vyjádřen jako celočíselný. Stačí první argument uvést jako reálné číslo a výraz je počítán v reálných číslech. Podle mne by stačilo napsat:

100.0 * sum(CASE WHEN c.dtfound <> 0 THEN 1 ELSE 0 END) / (sum(CASE WHEN c.dtfound <> 0 THEN 1 ELSE 0 END) + sum(CASE WHEN c.dtfound = 0 THEN 1 ELSE 0 END) ) 

Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 09 leden 2016 - 21:45

  • 0

#59 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 21:41

 

Jo a kdyby se našel nějaký SQLite odborník,co by poradil proč tam musím mít tu vopičárnu s desetinnými čísly, protože jinak to jede v celočíselném modu, tak bych se nezlobil.....já na to ani s pomocí googlu nepřišel

 

 

Ne, to je necim jinym. Automaticke zpracovani vysledku neco predpoklada, a tady ten predpoklad zrejme neni splne. Je to nova kontrola (proti predchozi verzi statoru), protoze pokud tam nebyla, casto to vedlo nikoli k selhani SQl dotazu, ale k havarii Statoru.

 

 

Námět: Nedalo by se udělat něco na kopírování částí statistiky mezi profily?

Hraju si teď s mapami, nejde to zcela triviálně a hotový blok bych si chtěl přesunout do hlavního profilu. A i v jiných případech. Generování celé statistiky je dlouhé, ladím si jednotlivé bloky v dočasných pokusných profilech a nechce se mi to pak znovu naklikávat v hlavním. Chápu, bude to vše v nějakém ini souboru a tam to snad textově dokážu najít a zkopírovat.

Omlouvám se, pokud to jde a já jsem na to nepřišel.

 

To se da docela rozumne. Ulozis to jako preddefinovany blok a ten pak nahrajes do druhe statistiky.

 

Jina moznost je na to jit na urovni toho ini souboru a zkopirovat to z jednoho souboru do druheho. Nesmis ale zapomenout zmenit cisla sekci. 

 

Ale co se tyka ladeni, tak nejjednodussi je proste nejake casti statistiky (treba cele zalozky) potlacit a az to odladis, tak zase povolit.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 09 leden 2016 - 21:44

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#60 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 330 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2016 - 21:43

Námět: Nedalo by se udělat něco na kopírování částí statistiky mezi profily?

Hraju si teď s mapami, nejde to zcela triviálně a hotový blok bych si chtěl přesunout do hlavního profilu. A i v jiných případech. Generování celé statistiky je dlouhé, ladím si jednotlivé bloky v dočasných pokusných profilech a nechce se mi to pak znovu naklikávat v hlavním. Chápu, bude to vše v nějakém ini souboru a tam to snad textově dokážu najít a zkopírovat.

Omlouvám se, pokud to jde a já jsem na to nepřišel.

 

Zkus tlačítko Seskupit...  :)


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama