Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.4.1


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
285 odpovědí na toto téma

#281 Solim

Solim

    Šolim

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 164 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2017 - 17:56

Nejsem si vedom, že bych klikl na to nenapadne okenko Blokovat, ale jak clovek klika tu a tam, tak to vyloucit nemohu, ale vedome jsem to nedelal. V kazdem pripade mam v seznamu jen ty statistiky, tedy krome standartnich filtru. Tak je mozne ze jsem si zaklikl sam.


  • 0

GALAXY S5 mini, Android 6.0.1, a:Drake 5 + OSM (paws), GeoGet 2 + GeoKůk 5
S úsměvem jde vše líp


#282 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 105 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2017 - 7:32

Já mám dojem, že (ne)zobrazování statistik na profilu mají na svědomí opičí skripty. Když je vypnu, tak se vždy zobrazí. Když jsou spuštěné, tak je to otázka náhody. Někdy zobrazí, někdy ne. A to mám v profilu pouze odkaz na statistiky umístěné na svém serveru. Mám instalované skripty GC liitle helper II, GME a ProjectGC. Vše v posledních verzích. Hraní si s nastavením těchto skriptů, kdy se statistiky zobrazí a kdy ne, tak do toho se mi ještě nechtělo.  :blink: Spouštění Adblocku mám na serveru geocaching.com deaktivované.


  • 0

georabbits.cz.png


#283 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 770 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2017 - 8:43

GCLhII a GME mám taky a bez problémů, statistiky mám taky na svém serveru. Zobrazení profilu, kde mám v BIO jen obrázek a odkaz na statistiky, je téměř okamžité. Opičí skript ProjectGC neznám, na co je? Znám jen stránky Project-GC.com. Zkus je vypínat postupně. Já tvoje statistiky ale normálně vidím (teď tu ale opici nemám) a netuším, proč by opičí skript měl zasahovat do stránky, která není jeho. V každém skriptu je omezení, do kterých stránek má zasahovat a GCLH i GME jsou nastaveny tak, aby zasahovaly jen do stránek geocaching.com. Určitě ne do georabbits.cz.

A nezobrazí se co? Ten odkaz v BIO poli na profilu, nebo až ty statistiky na tvém serveru?


  • 0

#284 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 105 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2017 - 10:03

V rychlosti jsem nahrál krátké video. Už mi to připadá, že si to dělá co chce. :-)

 


  • 0

georabbits.cz.png


#285 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 105 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2017 - 10:17

Tak ty skripty asi opravdu na špatné zobrazování statistik nemají vliv. Prostě to někdy jde a někdy nejde.  :-(

 


Tento příspěvek byl upraven od georabbits.cz: 18 duben 2017 - 10:19

  • 0

georabbits.cz.png


#286 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 770 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2017 - 10:49

Připadá mi to, jako typická Groundspaekovina, Ajax se jim někam zaběhl a části stránek se načítají kdy chtějí. Totéž, jako když se na mapě nezobrazí keše, nebo jen obrázky bez odkazů. Ale asi to dělá jen někde a někomu.


  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama