Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Nefunguje přenost souřadnic z webu do navigace

garmin

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
11 odpovědí na toto téma

#1 Regiuska

Regiuska

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2016 - 9:30

Ahoj,

 

určitě se to tu už někde řešillo, ale nenašla jsem to (za případný odkaz s řešením budu ráda).

Nainstalovali se mi Win. 10 a od té doby mi nefunguje Garmin Communicator Plugin, díky kterému se daly nahrávat kešky z webu přímo do navigace. Nenašla jsem uspokojivé/žádné řešení ani při googlování (většinou to bylo o tom odinstalovat Win 10).

Můžete mi PROSÍM (smutně a zoufale koukám) poradit, jak teď dostat kešky do navigace? (Garmin Dakota 20)

 

Předem všem velmi děkuji za práci s odpovědí :-)


Tento příspěvek byl upraven od Regiuska: 23 listopad 2016 - 9:30

  • 0

#2 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 862 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2016 - 9:47

Než někdo poradí fundovaně se znalostí věci, k čemuž možná bude potřeba vědět, jaký internetový prohlížeč používáš a jakou verzi Garmin Communicatoru máš, tak provizorní řešení je na stránce cache stáhnout GPX soubor buď přímo do navigace (složka \garmin\gpx) nebo do PC a odtud do navigace.


  • 1

#3 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2016 - 9:54

On ten plugin uz neni delsi dobu v novejsich prohlizecich podporovanej. Tak ci tak se bez nej da krasne fungovat - proste stahnes sama to GPX rovnou do navigace - viz to, co pise kolega nade mnou.


  • 1

#4 Regiuska

Regiuska

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2016 - 10:50

Samozřejmě to zjistím hned jak to vyzkouším, ale stahují se tímto způsobem i informace o kešce? Texty, hint.... To co původně?


  • 0

#5 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 774 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2016 - 11:12

Ano, GPX obsahuje všechny potřebné informace. Ten plugin jsem možná párkrát použil kdysi dávno, ale mám pocit, že stejně vygeneruje GPX soubor, akorát ho přenese rovnou do navigace. Takže když si to uděláš ručně přes nějakého Průzkumníka (z webu stáhnout GPX do počítače a z počítače pak Průzkumníkem do navigace), tak budeš ve stejné situaci, jako po použití pluginu.


  • 1
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#6 tomy.22

tomy.22

    MODERATORS

  • Moderators
  • 2 407 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2016 - 11:33

Garmin Communicator Plugin samozřejmě funguje i v nejnověších prohlížečích a je plně podporovaný. Konkrétně já ho používám v FF 50.0   / WIN 10 / Řešilo se to už několikrát. Jen je zapotřebí stahovat plugin ze stránek FF a ne ze stránek Garmina.

 

https://addons.mozil...n-communicator/


  • 2

#7 Regiuska

Regiuska

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2016 - 11:48

Děkuji děkuji :-)


  • 0

#8 lasyma

lasyma

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2017 - 23:42

Než někdo poradí fundovaně se znalostí věci, k čemuž možná bude potřeba vědět, jaký internetový prohlížeč používáš a jakou verzi Garmin Communicatoru máš, tak provizorní řešení je na stránce cache stáhnout GPX soubor buď přímo do navigace (složka \garmin\gpx) nebo do PC a odtud do navigace.

Dá se toto praktikovat i u starého Etrex Legenda Hcx ? Tak dlouho vše fungovalo, ale po nastolení windows 10 nejsem schopna stáhnout keše do navigace. Chvilku jsem to oživila, dala jsem na rady tady a stáhla si firefox a přidala plugin z doporučených stránek. Ale co se mi zaktualizoval tak to zase nejde. A já s tím nemůžu hnout, zas tak nejsem po této stránce zběhlá. To fakt nezbývá nic jiného než si koupit modernější gps?


  • 0

#9 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 700 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2017 - 13:42

Existuje i program na komunikaci s Legendem, používal jsem ho na Sedmičkách, kde jsem neměl Mapsource. Nevím jestli jde na desítkách a teď nevím ani jak se jmenuje. Příští týden mohu zjistit.
  • 0

#10 lasyma

lasyma

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2017 - 16:32

Existuje i program na komunikaci s Legendem, používal jsem ho na Sedmičkách, kde jsem neměl Mapsource. Nevím jestli jde na desítkách a teď nevím ani jak se jmenuje. Příští týden mohu zjistit.

Tak to budu moc ráda,díky.

Tento příspěvek byl upraven od lasyma: 19 srpen 2017 - 7:53

  • 0

#11 Millanu

Millanu

    Millanu

  • Members
  • PipPipPip
  • 105 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2017 - 17:26

To Regiuska: Funguje ti to teď? Řešil jsem ten samý problem.Nakonec jsem si jen kvuli stahování keší do garmina nainstaloval Internet Explorer.Vtom to funguje vpohodě. U Firefoxu mi to nefunguje ani podle Tommyho nápovědy.Takže IE na kešky a vše ostatní Firerfox


  • 0

#12 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 700 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2017 - 18:11

Jedna věc he, jak dostat do Legenda GPX, druhá jak dostat to GPX. Gpx je třeba PQ. Nebo výstup z geogetu. A dostat se tam dá třeba přes Basecamp. To na desítkách nejde? Nebo nejde jen plugin na přímé nahrávání?
  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:garmin

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama