Přejít na obsah


Fotka

GC little helper II


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
96 odpovědí na toto téma

#81 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 974 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2018 - 11:56

V nové verzi 0.9.4 je pozoruhodné vylepšení mapy - načtení posledních logů přímo do vyskakovací bublinky. Viz changelog.

 

Takto to vypadá:

 

v0.9.4_Screen01.gif


  • 1

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#82 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 177 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2018 - 12:03

jojo a od verze 0.9.3 se to liší tím, že se ten box protivně nešoupe nahoru...
pěkně na tom mákli...
plus třídění suvenýrů a další drobnosti např v Draftu, nadmořská výška u waypointů...
a ještě fix na 0.9.5 ;)


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#83 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 974 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2018 - 12:29

Tím šoupáním myslíš co? Jinak zjišťuju, že je to užitečnější, než jsem si myslel - např. když zahlídnu na mapě modrý smajlík (DNF), tak hned vidím, jestli už tam nějaké nálezy jsou a netřeba otevírat celý listing. Tohle se jim povedlo. :)


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#84 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 177 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2018 - 12:40

Tím šoupáním myslíš co? Jinak zjišťuju, že je to užitečnější, než jsem si myslel - např. když zahlídnu na mapě modrý smajlík (DNF), tak hned vidím, jestli už tam nějaké nálezy jsou a netřeba otevírat celý listing. Tohle se jim povedlo. :)

V předešlý verzi když jsi najel na keš tak se dole ten prostor zvětšoval a ta bublina se šoupla nahoru takže když jsi na něco v zápalu boje kliknul tak jsi kliknul jinam ... muselo se chvilku počkat :)
Jinak je to super... a teď už tuplem...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#85 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 093 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2018 - 13:31

Tak tohle poskakování mě štve, v mapě GC jsem si toho nikdy nevšiml, ale tady ve fóru. Klikám na příspěvek, načte se reklama, stránka skočí a klikám na webcamkeš.

A nevím jak komu, ale mě se to včera načítalo dost pomalu, takže když chci vidět poslední logy, musím chvilku počkat. Ale asi je to rychlejší, než listing otvírat. Teď mi to jde svižně. Ono to není důležité, ale je to dobré vodítko, zvl. když uvidím že poslední logy jsou DNF. On je ale málokdo píše, takže dalším vodítkem by mohlo být stáří posledního logu, což v rozbalovací bublině je.


  • 0

#86 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 177 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2018 - 13:56

Tak tohle poskakování mě štve, v mapě GC jsem si toho nikdy nevšiml, ale tady ve fóru. Klikám na příspěvek, načte se reklama, stránka skočí a klikám na webcamkeš.

A nevím jak komu, ale mě se to včera načítalo dost pomalu, takže když chci vidět poslední logy, musím chvilku počkat. Ale asi je to rychlejší, než listing otvírat. Teď mi to jde svižně. Ono to není důležité, ale je to dobré vodítko, zvl. když uvidím že poslední logy jsou DNF. On je ale málokdo píše, takže dalším vodítkem by mohlo být stáří posledního logu, což v rozbalovací bublině je.

0.9.5 - opravili jak to poskakování (pokud nejsi na hornístraně obrazovky - to skočí)  a i rychlost - otevře se automaticky větší popup a načítají a dozobrazí do většího věci které se nedají získat hned - za mě fakt dobrý


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#87 2Abendsegler

2Abendsegler

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2020 - 21:28

A possible solution, of the problems with scripts since December 31 2019, is blocking the address "cookiebot.com".
Arnos has described how you can do this.
German
English

Happy New Year.

Frank

PS: This applies to many scripts, including GC Tour and Geocaching Map Enhancements.


Tento příspěvek byl upraven od 2Abendsegler: 01 leden 2020 - 21:32

  • 0

#88 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 177 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2020 - 21:51

A possible solution, of the problems with scripts since December 31 2019, is blocking the address "cookiebot.com".
Arnos has described how you can do this.
German
English

Happy New Year.

Frank

PS: This applies to many scripts, including GC Tour and Geocaching Map Enhancements.

Thank you, 2Abendsegler

Working well
Happy new year!

CZ:
Pro čechy - kdo používá ve Firefoxu nebo i jinde uBlock origin tak stačí vlézt do nastavení tam do filtrů a tam si přidat řádek s odkazem: cookiebot.com
A je vyřešeno... do doby než se to vyřeší jinak to postačuje...

Podobně to asi půjde nastavit i u jiných blokovačů


  • 1

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#89 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 974 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2020 - 22:23

Potvrzuju, v nastavení uBlock origin -> záložka "My filters" -> na nový řádek prostě napsat "cookiebot.com" a "Apply changes". Jako dočasné řešení funkční.

 

Thank you, Frank!


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 01 leden 2020 - 22:25

  • 1

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#90 2Abendsegler

2Abendsegler

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2020 - 2:46

Podobně to asi půjde nastavit i u jiných blokovačů

Yes!


  • 0

#91 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 093 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2020 - 14:33

A čeho se to týká? Mě GCLh jde dobře až na mapku v listingu (tu horní, co tam přidává, je prázdná) a u té spodní chybí přepínání vrstev, což ale zřejmě není záležitostí GCLh, ale GME. Jinak se zdá, že funguje. Mám Adblock, vypnutý na GC, ale i když ho zapnu, nic se nemění. A to blokování cookiebot.com je třeba zapnout, nebo vypnout?


  • 0

#92 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 177 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2020 - 14:39

A čeho se to týká? Mě GCLh jde dobře až na mapku v listingu (tu horní, co tam přidává, je prázdná) a u té spodní chybí přepínání vrstev, což ale zřejmě není záležitostí GCLh, ale GME. Jinak se zdá, že funguje. Mám Adblock, vypnutý na GC, ale i když ho zapnu, nic se nemění. A to blokování cookiebot.com je třeba zapnout, nebo vypnout?

Blbnutí GREASEMONKEY Scriptů obecně se to týká...
Mě to třeba zlobilo, části věcí chyběly, nefungovaly nebo se to sekalo

To blokování cookiebot.co je potřeba zapnout

Nevím proč tobě to neblbne ale prostě tohle pomohlo těm kterým to zlobí...


  • 1

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#93 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 346 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2020 - 16:36

Kdo používá Adblock tak nastavit dle obrázku. Poté již funkční.

Přiložené miniatury

  • Výstřižek.JPG

  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#94 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 181 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2020 - 17:01

Tak já musel nejdříve do FF uBlock Origin nainstalovat, pak provést výše popsané úpravy a teprve pak začal GCLh (VIP-list) fungovat :mellow:.

Nepotřebuji to vysvětlit, jen konstatuji, pro zajímavost :)


  • 0

#95 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 093 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2020 - 17:25

Nastavil jsem si to tak a mapičky mi už jdou. Na VIPlist nekoukám a jiných změn jsem si nevšiml.


  • 0

#96 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 974 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2020 - 10:40

Dnes jsme zjistili, že se nedekóduje hint. Autorům GClh jsem to dal na vědomí.


  • 1

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#97 2Abendsegler

2Abendsegler

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2020 - 18:42

For a few days there are problems with runtimes, correcting coordinates, building up VIP lists ... in cache listings. The problems are due to the fact that information about the favorite points and percentages of the cache are not always fully available, and the fact, that the GClh expects this data.

We have opened a bug report.

You can install a pre-release with this link.
You come back to the original with this link.

We will release a new official version tomorrow at the latest.


  • 3




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama