Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.10

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
110 odpovědí na toto téma

#61 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 406 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2017 - 15:10

Arne1 to je divný, mě to nabízí jen ggt soubory.
No GeoGet si pamatuje adresář, ze kterého byl naposledy ggt soubor vybrán, tak by se v tom rozbalovacím seznamu nabízely ggt soubory z tohoto adresáře, takže i vkvkvk by byl spokojen
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#62 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 488 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2017 - 15:15

??? Ja kdyz dam otevrit nejaky seznam, tak mi to nabizi prave a jen GGT soubory.


Ono je to s tim rozbalovanim dvousecne.. aby to tam mohlo ty soubory nabizet v rolovatku, tak se tam nejdriv musi nekdy nacist... dalsi zdrzeni.


  • 0

#63 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 309 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2017 - 15:47

Tak to mně to nabídne soubory s libovolnou příponou


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#64 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 488 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2017 - 16:01

... to je ale naseptavac windows, kdyz pises nazev rucne. A to si vyrid s Microsoftem, proc ti to nerespektuje filtr, co je v tom okenku hned pod tim.

Soubory se ale normalne vybiraji v tom okne nad tim.


  • 1

#65 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 406 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2017 - 18:37

Mám silné podezření, že když se objeví chyba "HTTP error: 503 Service Unavailable", tak se z ní GeoGet "sám" nevzpamatuje - tedy že jeho snaha automaticky to zkoušet znovu je marná.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#66 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 850 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2017 - 20:09

A to te prekvapuje? Kdyz sluzba nefunguje, tak nejake opakovani po timeoutu asi moc nepomuze, ne?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#67 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 406 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2017 - 20:15

Jenomže ono to nezačne fungovat ani když už služba zase běží, takže to opakování je jaksi zaseklé v tom nefunkčním stavu, místo aby se to samo zase rozeběhlo
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#68 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 488 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2017 - 9:00

Jo, tak to je mozne. Podobnou chybu jsem v jedne pouzite knihovne opravoval, a asi jsem ji v GG jeste nezaktualizoval. Zkontroluji to.


  • 0

#69 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 488 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 8:30

hm, tak ne, aktualizovane to mam,. takze takhle by se to rozhodně chovat nemelo. Ma o tom jen pocit, nebo i nejaky exemplarni priklad?


  • 0

#70 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 8:58

Mám GG instalovaný na domácím PC tak jsem si udělal ještě cestovní verzi na USB.

Abych měl obě databáze stejné tak mi asi poradíte ať tu PC verzi zruším a používám jen USB verzi, že :-)

Ale pokud to nechci musím kopírovat celý datoý adresář, nebo stačí jen některé složky, abych měl obě verze stejné?

Dík za radu


  • 0

#71 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 406 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 9:05

No měl jsem spuštěné 2 geogety a v jednom to čekalo a opakovalo se to s touto chybou a ve druhém geogetu už stahování normálně běželo a s tím, že se v něm tato chyba neobjevila - stahování bylo spuštěno později, když už servery zase fungovaly.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#72 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 850 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 9:12

Mám GG instalovaný na domácím PC tak jsem si udělal ještě cestovní verzi na USB.

Abych měl obě databáze stejné tak mi asi poradíte ať tu PC verzi zruším a používám jen USB verzi, že :-)

Ale pokud to nechci musím kopírovat celý datoý adresář, nebo stačí jen některé složky, abych měl obě verze stejné?

Dík za radu

 

Tak tohle bych ti urcite neporadil. Podle me je to nejhorsi moznost pouzivani GG.

 

Nejjednodussi je poprve zkopirovat cely datovy adresar a pak jen zmenene soubory, staci jen databaze a pripadne aktualizovat pluginy. V datovem adresari muzes z kopirovani vynechat pracovni adresare a soubory - viz dokumentace.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#73 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 9:20

Tak tohle bych ti urcite neporadil. Podle me je to nejhorsi moznost pouzivani GG.

 

Nejjednodussi je poprve zkopirovat cely datovy adresar a pak jen zmenene soubory, staci jen databaze a pripadne aktualizovat pluginy. V datovem adresari muzes z kopirovani vynechat pracovni adresare a soubory - viz dokumentace.

Tak to jsem rád :-)

Ano na začátku jsem zkopíroval všechno a teď mám teda kopírovat jen Datovou složku- ta co se otvírá dole z Geogetu?


  • 0

#74 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 850 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 9:23

Zkopiroval vsechno? To bych si pod tim pojmem predstavoval prave tu datovou slozku. Co jineho jsi kopiroval?

 

Ted uz bych kopitoval jen aktualizovanou databazi. Alespon takto to delam ja :-)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#75 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 529 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 10:03

Pokud si nebudeš kopírovat aktualizovanou databázi se staženými obrázky (bývá dost velká), nestane se nic horšího, než že ti někdy v listingu nepůjdou obrázky, když budeš offline.


  • 0

#76 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 10:21

Zkopiroval vsechno? To bych si pod tim pojmem predstavoval prave tu datovou slozku. Co jineho jsi kopiroval?

 

Ted uz bych kopitoval jen aktualizovanou databazi. Alespon takto to delam ja :-)

No v prvním kroku jak vytvořit USB GG je zkopírovat  obsah složky c:\Program Files\GeoGet\  druhý krok datovou složku.

Tak jsem to myslel.

A teĎ už budu jen kopírovat datovou složku. 

 

Pokud si nebudeš kopírovat aktualizovanou databázi se staženými obrázky (bývá dost velká), nestane se nic horšího, než že ti někdy v listingu nepůjdou obrázky, když budeš offline.

To stejně nevyužívám a moje GPS taky ne :-)


  • 0

#77 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 850 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 10:37

S tim kopirovanim aplikace (c:\\Program Files\\geoget) bych byl opatrny. Az budes z toho spoustet GG a pak ti to nahlasi pozadavek na jeho aktualizaci, mas zadelano na problem. Vim co rikam, trvalo mi skoro hodinu nez jsem dostal ten spravny napad a prisel na to, ze prave timto zpusobem vznikly dve "instalace" na pocitaci, kazda s jinym datovym adresarem a tedy podle toho, co uzivatelka zrovna spustila, chybely v databazi ruzne kesky.

 

Lepsi je pouzit instalaci a prepnout ji do prenosneho rezimu. Ale i tady pozor, tentokrat na pocitaci, kde uz mas GG nainstalovany!


Tento příspěvek byl upraven od gord: 27 listopad 2017 - 10:39

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#78 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 10:54

S tim kopirovanim aplikace (c:\\Program Files\\geoget) bych byl opatrny. Az budes z toho spoustet GG a pak ti to nahlasi pozadavek na jeho aktualizaci, mas zadelano na problem. Vim co rikam, trvalo mi skoro hodinu nez jsem dostal ten spravny napad a prisel na to, ze prave timto zpusobem vznikly dve "instalace" na pocitaci, kazda s jinym datovym adresarem a tedy podle toho, co uzivatelka zrovna spustila, chybely v databazi ruzne kesky.

 

Lepsi je pouzit instalaci a prepnout ji do prenosneho rezimu. Ale i tady pozor, tentokrat na pocitaci, kde uz mas GG nainstalovany!

Teď jsem se ztratil.

Tu aplikaci jsem musel překopírovat, je to tak v návodu- pochopil jsem dobře?

A teď už na ní nešáhnu, abych něco nepokazil, jak píšeš dále.


  • 0

#79 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 850 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 11:02

Jde o to, ze kdyz bude vydana nova verze GG a ty budes mit spusteny GG z flesky, bude ti GG hlasit vydani aktualizace. Pokud ho budes aktualizovat standardnim zpusobem, udela se instalace podle zaznamu v registrech (pripadne nova instalace, pokud v registrech nebude instalace GG nalezena). A tady nastane ten problem - instalovat se bude velmi pravdepodobne (skoro az jistojiste) jinam nez na tu flesku. Pak spustis aktualizovany GG (tedy ne ten z flesky, ktery by ti stale hlasil zastaralou verzi GG) a ten bude mit take svuj datadir jinde nez na flesce. A mas tu tem mnou popisovany pripad - dve databaze.

 

Ja bych to spis delal tak, ze bych i na tom druhem pocitaci udelal standardni instalaci (pripadne s prvnim prenosem celeho datoveho adresare, aby bylo stejne i nastaveni) a mezi obema pocitaci kopiroval jen aktualni databazi. Pak aktualizace GG a pluginu bude samostatna pro kazdy pocitac a kopirovani databaze je v tve rezii.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#80 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 11:14

OK.

Na druhý počítač to nainstalovat nemůžu- tam nemám práva a proto to mám na USB.

Doma si aktualizuji GG standartně a aktualizace USB probedu na druhém PC.

Doma tu USB verzi nepoužívám.

Je to tak v cajku?


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama