Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.1.2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
483 odpovědí na toto téma

#461 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2020 - 7:48

Ahoj, jenom nesmělý dotaz, jak to vypadá časově s novým statorem s modulem SouvenirComposer? Díky.


  • 1
Všechno je možný.

#462 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 339 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2020 - 20:03

Se Statorem se zatim nic nedeje. Erik od posledni zpravy, kter8 se tu objevila, nereagoval.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#463 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 387 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2020 - 11:06

Ano jde.

 

podívej se sem: http://www.geocachin...lab-adventures/

 

Myslím, že časem to někdo udělá stravitelnější, ale pro první nástřel by ti mohlo pomoct.

 

 

Jo, to je take jedna cesta - vytvorene HTML vlozit do statistiky vytvorene Statorem. Ale ma to hacky:

 

- asi bude problem s formatovanim

- tvorba je celkem neohrabana a mimo Stator

 

Díky za radu

 

Tak sem to zkusil, stránku se ststistikou LABek vygeneroval. Do Statoru přidal. v konceptu (přes barevnou ikonku) se správně zobrazila nová záložka se ststistikou.

 

sshot-2020-08-13-01.png

 

 

Ale při vygenerování na statistiky (pomocí černobílé ikonky) zde se už záložka nezobrazila. 

sshot-2020-08-13-02.png

 

A ještě mi na mých keších nesouhlasí počty logů a FP

 

Díky za následující rady a odpovědi


Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 13 srpen 2020 - 11:08

  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

Profil na Poznej místo

 


#464 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 217 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2020 - 12:13

Nemáš ve Statoru několik profilů? Nekoukals na koncept z jiného profilu, než potom generuješ naostro? Píšu proto, že já to tak mám a nachytal jsem se už mnohokrát.


  • 0

#465 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 339 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2020 - 13:26

Doporucuju do statistiky dat hned na zacatek datum a cas vytvoreni. Pak snadno vidim, jestli koukam na tu spravnou statistiku.

 

Jak pise mpik - jsi si jisty, ze koncept je upraven ve stejnem profilu jako spoustis tou nebarevnou ikonkou?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#466 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 387 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2020 - 21:14

Nemáš ve Statoru několik profilů? Nekoukals na koncept z jiného profilu, než potom generuješ naostro? Píšu proto, že já to tak mám a nachytal jsem se už mnohokrát.

 

 

Doporucuju do statistiky dat hned na zacatek datum a cas vytvoreni. Pak snadno vidim, jestli koukam na tu spravnou statistiku.

 

Jak pise mpik - jsi si jisty, ze koncept je upraven ve stejnem profilu jako spoustis tou nebarevnou ikonkou?

Tak částečně vyřešeno - záložka se už zobrazuje (měl sem tam opravdu druhou tvorbu statistik)  moje chyba :-)

 

Ale na " vypatlator.cz" je nějaká chyba - vytváří mi to statistiku vygenerovanou 17.07.2020 v 19:42:42. a ne dnešní. (v souboru *.cvs je vše až do dneška )

 

Aha tak to jenom ve Firefoxu. Chome to vygeneroval gobře. uvidíme jak to bude dál.

 

Takže děkuji za pomoc.


  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

Profil na Poznej místo

 


#467 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 217 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2020 - 6:59

CtrlF5 a bude to i ve FF správně. Nejen kačeři, ale i prohlížeče kešují.

Není to jisté, ale taky mě to vypeklo.


  • 1

#468 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 467 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2020 - 14:22

Mohu se uctivě připojit s voláním po novém Statoru? Vím (i z tohoto fora), že většina změn/oprav je již hotova, jen se čeká na hvizd rozhodčího, aby se verze oficiálně vydala. Já se už moc těším, až má statistika bude mít správně ikonky pro APE, HQ a Community Celebration keše. A ovšem i ty zatrolené suvenýry  :) . Díky, díky moc už dopředu.


  • 0

#469 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 339 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2020 - 16:37

Mylis se. Zmen je spousta, ale nove mapy dodelane nejsou. To neni na hvizd rozhodciho, ale je treba mapy dotvorit. Sice puvodni mapy budou i nadale chodit, alehnerad bych publikoval polotovar.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#470 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 892 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2020 - 14:58

Generování statistik je ukončeno chybovou hláškou. Protože jsem v poslední době nedělal žádné úpravy, jen aktualizoval GG a snad polygony HU, dovolím si sem dát dotaz, jak z toho ven.

Děkuji předem

 

Edit: Ještě včera (5.9. v 15:26) jsem statistiku vygeneroval bez problému a od té doby jsem na to opravdu ani nešáh.

Přiložené miniatury

  • gg1.jpg
  • gg2.jpg

Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 06 září 2020 - 15:37

  • 0

#471 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 005 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2020 - 16:43

někde v te statistice pracujes s nějakou galerií obrázků. Tak do te galerie jeden obrázek přidej, nebo uber. Myslím, že Stator má tu chybu už opravenou, jen ještě nevyšla nová verze.


  • 1

#472 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 892 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2020 - 18:43

Měl jsem po dnešku 650 fotek v galerii. Přidal jsem tedy jednu k logu ale nepomohlo to, ani když jsem to pro jistotu nechal asi půl hodinky "odstát".

Pak jsem si vzpomněl, že se to tu kdysi řešilo, našel jsem příspěvek s opraveným souborem, přepsal jsem podle návodu a funguje.

Děkuju


  • 1

#473 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 364 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2020 - 9:33

Měl jsem po dnešku 650 fotek v galerii. Přidal jsem tedy jednu k logu ale nepomohlo to, ani když jsem to pro jistotu nechal asi půl hodinky "odstát".

Pak jsem si vzpomněl, že se to tu kdysi řešilo, našel jsem příspěvek s opraveným souborem, přepsal jsem podle návodu a funguje.

Děkuju

 

Včera mě potkalo to samé :) Akorát já jsem byl na 200 fotkách a ani přidání jedné nepomohlo. A protože jsem měl úplně stejný myšlenkový pochod, tak děkuji za zjednodušení hledání daného příspěvku. 


  • 0
Jde se lovit!

#474 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 922 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2020 - 22:27

šlo by sjednotit výpočet pro FindsByBearingChallenge a odznak The Bearing Cacher z CalcBG. Pro odznáček se natvrdo v kódu nepočítají Virtuálky a locationless, pro graf se přebírají globální statorové filtry. Možná je tam ještě rozdíl v zaokrouhlování azimutu. Každopádně mám rozjetý odznáček (jeden sektor mi chybí) a ten graf, který ukazuje všechny odlovené sektory. Za mě by stačilo vyhodit ten hadrcodovaný filtr na virtuálky a locationless z výpočtu odznáčku, nebo ten filtr předělat na dynamický jako je u grafu. Díky


Tento příspěvek byl upraven od tarmara: 10 září 2020 - 22:58

  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#475 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 339 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2020 - 6:40

A jsou opravdu pozadavky pro odznacek stejne jako pro Challenge kesku? Ja myslim ze ne.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#476 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 186 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2020 - 7:02

šlo by sjednotit výpočet pro FindsByBearingChallenge a odznak The Bearing Cacher z CalcBG. Pro odznáček se natvrdo v kódu nepočítají Virtuálky a locationless, pro graf se přebírají globální statorové filtry. Možná je tam ještě rozdíl v zaokrouhlování azimutu. Každopádně mám rozjetý odznáček (jeden sektor mi chybí) a ten graf, který ukazuje všechny odlovené sektory. Za mě by stačilo vyhodit ten hadrcodovaný filtr na virtuálky a locationless z výpočtu odznáčku, nebo ten filtr předělat na dynamický jako je u grafu. Díky

FindsByBearingChallenge (statistika) a odznak The Bearing Cacher z CalcBG se počítá stejně a ze stejných dat nevidím v tom zatím nějaký podstatný rozdíl :)
Osobně mi chybí jeden stupeň a odznáček ukazuje totéž... výpočet je stejný - stejná temp tabulka, stejně vytvářená - teda vlastně jedna a tatéž (ta prodleva statoru na začátku je i díky vytváření TMP tabulky s úhly na nalezených keších (úhly v DB prostě nejsou a počítají se) ;) zrovna tak je to vidět u pluginu 360° Degree - tam je to delší - běží dva výpočty)!

Virtuálky a locationless tam nejsou - locationless už z principu dle jména a vastně i virtuálky není to keš nemá to krabici! Vzniklo to tak historicky a je mnoho věcí kde se tyto typy nepočítají není to jen 360° Bearing. (Jestli to tam Project-GC počítá, tak to je jejich boj - ne můj, snažil jsem se s nima kdysi domluvit na jednotnosti odznaků ale je to jak házet šutr na zeď )

Jinak co se týká keše 360° kolem centra CHALLENGE keš ta má zcela jiný výpočet. Řeší to plugin 360° kde si člověk může přepnout mezi výpočtem Statoru a výpočtem Challenge (Project-GC a ten bych měl upravit oni to zase nějak změnili - zatím jsem se k tomu nedostal takže je to jen orientační - nebude tam velká chyba ale může se stát...).


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#477 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 186 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2020 - 7:18

Navíc se dívám, že už to Virtuální keše do toho počítá - jsou zakomentované - aspoň teda u mě v naší novější verzi:
 

  CONST_SQL_IGNORE_CACHETYPES=' AND gc.cachetype <> "Locationless (Reverse) Cache"' //seznam ignorovanych typu kesi
//     +' AND gc.cachetype<>"Virtual Cache"'

 

Locationless je locationless už ze jména vyplývá, že nemá lokaci nemá souřadnice a nemá tím pádem ani úhel ani vzdálenost :) jo, že někde na mapě leží no OK ale z principu názvu to tak je a tak to i zůstane. Virtuálka alespoň je tam kde je bubák :) ikdyž nemá krabičku, takže chápu tu úpravu s výpočty :)


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#478 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 892 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2020 - 10:04

Jinak co se týká keše 360° kolem centra CHALLENGE keš ta má zcela jiný výpočet. Řeší to plugin 360° kde si člověk může přepnout mezi výpočtem Statoru a výpočtem Challenge (Project-GC a ten bych měl upravit oni to zase nějak změnili - zatím jsem se k tomu nedostal takže je to jen orientační - nebude tam velká chyba ale může se stát...).

 

Já mám splněno 357 a odchylka od PGC byla jen na jednom stupni. Byl to zrovna stupeň, kde je o kešky bída, ale povedlo se mi ho doplnit. Takže žádná tragédie.


  • 0

#479 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 922 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2020 - 11:35

Navíc se dívám, že už to Virtuální keše do toho počítá - jsou zakomentované - aspoň teda u mě v naší novější verzi:
 

  CONST_SQL_IGNORE_CACHETYPES=' AND gc.cachetype <> "Locationless (Reverse) Cache"' //seznam ignorovanych typu kesi
//     +' AND gc.cachetype<>"Virtual Cache"'

 

Locationless je locationless už ze jména vyplývá, že nemá lokaci nemá souřadnice a nemá tím pádem ani úhel ani vzdálenost :) jo, že někde na mapě leží no OK ale z principu názvu to tak je a tak to i zůstane. Virtuálka alespoň je tam kde je bubák :) ikdyž nemá krabičku, takže chápu tu úpravu s výpočty :)

Na obrázku máš výpočet (resp. konstantu co se používá pro sestavení SQL pro výpočet) toho grafu v FindsByBearingChallenge - tam je opravdu virtuálka zakomentovaná, takže se do grafíku počítá.

 sSql:='SELECT st.Angle Angle FROM '+TEMP_TABLE+' st, geocache gc'
    +' WHERE gc.id=st.id AND '+sCachePrefixForSql+CRLF
    +CONST_SQL_IGNORE_CACHETYPES
    +SetSqlFilter(aPar);
  if(sIgnoreCaches<>'') then sSql:=sSql+' AND st.id not in ('+sIgnoreCaches+')';
  sSql:=sSql+' ORDER BY Angle';
  tab:=Geoget_DB.GetTable(sSql,false); 

Ale výpočet odznaku The Bearing Cacher z CalcBG vypadá následovně:

//The Bearing Cacher
'Bear': begin
	Points := 0; j := 0;
	sql := 'SELECT COUNT(*) cnt FROM (SELECT DISTINCT CAST(st.[angle] AS INTEGER)';
	sql := sql + ' FROM '+TEMP_TABLE+' st, geocache gc WHERE gc.id = st.id AND gc.[id] not in (' + sIgnoreCaches + ')';
	sql := sql + ' AND gc.cachetype <> "Virtual Cache" AND gc.cachetype <> "Locationless (Reverse) Cache")';
	//
	Value := Geoget_DB.GetTableValue(sql);
	//
	if Value = 360 then Inc(j);							//1 level
	//Repeat diamond badge
	if j > 0 then begin 
		For i := 1 to 9 do begin
	  		sql := 'SELECT COUNT(t.iangle) cnt FROM (SELECT CAST(st.[angle] AS INTEGER) iangle';
			sql := sql + ' FROM '+TEMP_TABLE+' st, geocache gc WHERE gc.id = st.id AND gc.[id] not in (' + sIgnoreCaches + ')';
			sql := sql + ' AND gc.cachetype <> "Virtual Cache" AND gc.cachetype <> "Locationless (Reverse) Cache"';
			sql := sql + ' GROUP BY iangle HAVING COUNT(st.id) > ' + IntToStr(i) + ') t';
			//
			Value := Geoget_DB.GetTableValue(sql);
			if Value = 360 then Inc(j)
			else begin
				val := Value;
				Break;
			end;
		end;
	end;

A tam se virtuálky odfiltrují a proto pak ta diskrepance u mě, když mám v jednom sektoru jen tu jednu opočenskou virtuálku. Druhá možnost je ještě rozdílné zpracování úhlu. V jednom případě se bere přímo z tabulky, v druhém se přetypuje na INTEGER. Což by mohlo vést k nějakému nežádoucímu zaokrouhlení (neznám datové typy v TEMP_TABLE)


Tento příspěvek byl upraven od tarmara: 11 září 2020 - 12:10

  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#480 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 186 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2020 - 12:33

jo ve staré verzi ano já už to mám upravené(čeká to na novou verzi statoru), takže se počítají.. vůbec jsou BadgeGeny hodně upravené... něco se přiblížilo PGC a na něco jim peču ale co se dalo jsem sjednotil... ty jejich pidiodznaky ale dělat nehodlám... náhled viz moje statistika.

https://www.geocachi...397/stator.html


  • 1

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama