Přejít na obsah


Fotka

GeoGet 2.10.4.802

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
60 odpovědí na toto téma

#1 hkstaripraha

hkstaripraha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2019 - 21:44

Stáhnul jsem si dnes novou verzi GeoGetu 2.10.4.802 a nepodařilo se mi úspěšně vygenerovat statistiku na GC.cz. Problém bude zřejmě v Odznáčkách v modulu: CalcBG a Badges, které když zakáži, tak se statistika vygeneruje. Vyskočí hláška chyba  1.jpg a poté chyba 2.jpg . Bude to dotaz asi na DrakMraka, má stejný problém někdo další? Díky za pomoc.


  • 0

....................................
HUAWEI P8 Lite + c:geo
GARMIN eTrex 30 + BaseCamp(MapSource) + VasaM,Topo Czech 2015 Light (Topo Czech 2011 Pro)


#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 873 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2019 - 5:59

Jde asi o problem s poctem obrazku v galerii u kese. Mozna podobny problem resim s obrazky v listingu. V novem API to asi funguje trochu jinak nez driv a nez se ocekava, chce to vyzkum.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3 mtauf

mtauf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 694 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2019 - 9:42

Stáhnul jsem si dnes novou verzi GeoGetu 2.10.4.802 a nepodařilo se mi úspěšně vygenerovat statistiku na GC.cz. Problém bude zřejmě v Odznáčkách v modulu: CalcBG a Badges, které když zakáži, tak se statistika vygeneruje. Vyskočí hláška attachicon.gifchyba 1.jpg a poté attachicon.gifchyba 2.jpg. Bude to dotaz asi na DrakMraka, má stejný problém někdo další? Díky za pomoc.

Od minulého týdne mám tentýž problém. Od posledního generování statistik po výskyt této chyby jsem k jednomu logu přidal dva obrázky, jinak nic.

Geoget mám 2.10.3.801.


Tento příspěvek byl upraven od mtauf: 23 srpen 2019 - 9:43

  • 0

#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 503 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2019 - 9:53

..aneb, s verzi Geogetu to nijak nesouvisi, ne?


  • 0

#5 hkstaripraha

hkstaripraha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2019 - 11:02

..aneb, s verzi Geogetu to nijak nesouvisi, ne?

Ve verzi 2.10.3.801. jsem tento problém s Badges neměl, objevilo se to až v 2.10.4.802


  • 0

....................................
HUAWEI P8 Lite + c:geo
GARMIN eTrex 30 + BaseCamp(MapSource) + VasaM,Topo Czech 2015 Light (Topo Czech 2011 Pro)


#6 mtauf

mtauf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 694 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2019 - 11:54


..aneb, s verzi Geogetu to nijak nesouvisi, ne?

 

 

Ano, je to zřejmé. Mně to dělá ve verzi 2.10.3.801. Zatím nebudu upgradovat, kdyby byly potřeba porovnat nějaké logy z rozdílných verzí.


  • 0

#7 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 499 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2019 - 12:25

Stahnul jsem novou verzi GeoGetu 2.10.4.802, vygeneroval jsem statistiky a vse OK. Modul CalcBG a Badges pouzivam.

 

Ale uz jsem 1,5 mesice prispendlen doma a na cache se mohu koukat jen na mape a pres street view a tak mne v databazi zadny novy nalez, za tu dobu, nepribyl.Do databaze pridavam vylustene mysterky a multiny a samozrejmne aktualizuji dabazi. V teto dobe jsem pridal jen jeden obrazek k jedne vylustene bonusove cache, jinak nic.


  • 0

HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.06 + OSM (paws), GeoGet 2.10.4.804 + GeoKůk 5.0.2

 

S úsměvem jde vše líp


#8 mar-si-ci

mar-si-ci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2019 - 13:27

Po aktualizaci GeoGetu na poslední verzi mám při stahování keší zatržené pouze Wherigo caches, ale stáhnou se mysterky. 


  • 1

#9 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 421 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2019 - 14:13

To není jen v nové verzi, na to už jsem upozorňoval ve verzi minulé http://www.geocachin...e-6#entry574692
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 503 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2019 - 14:22

A ja mam za to, ze jsem to opravil. :-o


  • 0

#11 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 421 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2019 - 14:47

Taky jsi říkal, že jsi opravil to, když dojde limit, že se zobrazují dvě chybové hlášky po sobě a je to tam taky pořád.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#12 hkstaripraha

hkstaripraha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2019 - 15:17

Stahnul jsem novou verzi GeoGetu 2.10.4.802, vygeneroval jsem statistiky a vse OK. Modul CalcBG a Badges pouzivam.

 

Ale uz jsem 1,5 mesice prispendlen doma a na cache se mohu koukat jen na mape a pres street view a tak mne v databazi zadny novy nalez, za tu dobu, nepribyl.Do databaze pridavam vylustene mysterky a multiny a samozrejmne aktualizuji dabazi. V teto dobe jsem pridal jen jeden obrazek k jedne vylustene bonusove cache, jinak nic.

Já jsem stáhl novou v. 2.10.4.802 a poté zalogoval novou keš(s 3obrázky) a následně neúspěšně generoval statistiku. Poté jsem zjistil, že když zakážu CalcBG a Badges, tak to proběhne vše v pohodě.


  • 0

....................................
HUAWEI P8 Lite + c:geo
GARMIN eTrex 30 + BaseCamp(MapSource) + VasaM,Topo Czech 2015 Light (Topo Czech 2011 Pro)


#13 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 873 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2019 - 18:45

Zadny jiny modul s obrazky nepracuje, proto to dela jen BG. Ale myslim, ze to neni verzi GG, spis nejaky problem v logu/obrazkach u logu. To bude asi muset zkoumat Drak.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#14 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 503 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2019 - 22:26

Geoget ale obrázky u logů nijak nezpracovava...
  • 1

#15 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 873 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2019 - 10:18

Ja vim. Ale Drakuv modul ve Statoru ano. Proto rikam, ze to neni primo vec GG.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#16 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2019 - 17:19

Demkesak mel stejnej problem. A je to presne v tom poctu obrazku v galerii - mel jich presne 200. Vypnuti odznacku na fotky nepomahalo. Zabralo az pridani fotky k nejakymu logu aby jich bylo o jednoho vic :)


  • 0

#17 hkstaripraha

hkstaripraha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2019 - 18:58

Demkesak mel stejnej problem. A je to presne v tom poctu obrazku v galerii - mel jich presne 200. Vypnuti odznacku na fotky nepomahalo. Zabralo az pridani fotky k nejakymu logu aby jich bylo o jednoho vic :)

Tohle jsem potřeboval vědět, přidal jsem 901 obrázek a bylo po problému, díky.


  • 0

....................................
HUAWEI P8 Lite + c:geo
GARMIN eTrex 30 + BaseCamp(MapSource) + VasaM,Topo Czech 2015 Light (Topo Czech 2011 Pro)


#18 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 873 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2019 - 6:49

Opravdu budeme muset pockat na Drakovo vyjadreni. Info o zavislosti na poctu (delitelny stem?) je pro nej urcite zajimava.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#19 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2019 - 7:18

Mrknu na to během dne...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#20 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2019 - 7:31

Demkesak mel stejnej problem. A je to presne v tom poctu obrazku v galerii - mel jich presne 200. Vypnuti odznacku na fotky nepomahalo. Zabralo az pridani fotky k nejakymu logu aby jich bylo o jednoho vic :)

Vypnuti odznáčku nepomáhá protože v modulu CalcBG se stejně počítají všechny, je to jen vypnutí grafiky...
Ale mám pocit, že to už se řešilo tenhle problém... právě s Peťulinkou jen nevím jestli je promítnutý do verze která je aktuální nebo to čeká na novou publikaci, ale zkontroluju to.
 


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama