Přejít na obsah


Fotka

GeoGet 2.10.4.802

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
60 odpovědí na toto téma

#41 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2019 - 18:07

Nemáš tam nějak divnou velikost písmenek u toho GC?
  • 0

#42 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 554 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2019 - 18:14

Taky mi to házelo E500. Pak totéž i z Googlu. Pak jsem otevřel z mapy, odkaz stejný a fungoval. Pak fungoval i odkaz z Geogetu. Mají tam bordel.


  • 0

#43 Solim

Solim

    Šolim

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 482 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2019 - 18:53

Zajimavé, taky mne to nefungovalo:

 

Vytvoří to odkaz:

 

http://coord.info/GC1KFWB

 

ten se přetvoří na:

 

https://www.geocachi...eocache/GC1KFWB

a hodí to error 500

 

z mapy to ale udělá odkaz:

 

https://www.geocachi...a-napajedla-spa

 

a ten už funguje

 

když se vratím zpět k GeoGetu tak to už vyrobí odkaz:

 

http://coord.info/GC1KFWB

 

který se přetvoří na:

 

https://www.geocachi...a-napajedla-spa

 

a ten funguje.

 

Divné, vypadá to, že zas něco ladí za chodu :wacko:.


  • 0

HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.03 + OSM (paws), GeoGet 2 + GeoKůk 5

 

S úsměvem jde vše líp


#44 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 836 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2019 - 22:13

Mám Geoget 2.10.4.804. Tohle vypadá na problém u GS. Teď mi padlo několik errorů 500 a to jsem otevíral odkazy z jejich mapy.

 

Jinak těch malých/velkých písmen na střídačku jsem si všiml, divné mi ti přišlo, ale zkopíroval jsem to zkrátka z adresního řádku Firefoxu. To si vysvětlit moc nedovedu. Jedině nějakým redirectem (HTTP 307 nebo 308).

 

Dnes je neděle a mají to zas přetížené...


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 06 říjen 2019 - 22:17

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#45 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 309 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2019 - 0:00

Řekl bych že je to problém jejich serverů. Logoval jsem včera asi 30 keší z FieldNotes a zhruba u třetiny došle k E500 při návratu do FieldNotes. Takže GeoGet je úplně mimo hru.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#46 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 416 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2019 - 20:23

Dneska už poněkolikátý na mě vykoukla chyba Service Unavailable při stahování přes API a v okně vypadala takto:



v1/geocaches [503] 

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN""http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<HTML><HEAD><TITLE>Service Unavailable</TITLE>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" Content="text/html; charset=us-ascii"></HEAD>
<BODY><h2>Service Unavailable</h2>
<hr><p>HTTP Error 503. The service is unavailable.</p>
</BODY></HTML>
nešel by ten zdrojový html kód nějak ošetřit?

A nešlo by tuto chybu také ošetřit automatickým odpočtem s pokračováním ve stahování, nějak na mě vykukuje moc často a stahování to zdržuje, než si všimnu, že to zase stojí.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#47 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2019 - 6:24

Automaticky takovou chybu "ignorovat" mi pripada nerozumne. Nedostupnost sluzby muze znamenat cokoli, ne jen pretizeni serveru, ktere je obvykle treba v nedeli.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#48 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 416 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2019 - 20:18

Tak mě zase otravuje ta chyba "Service Unavailable" - jak včera, kdy se mi díky tomu stahování prodloužilo o hodinu, tak dneska, jen je mírně pozměněná, viz
v1/users/me [503] 

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN""http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<HTML><HEAD><TITLE>Service Unavailable</TITLE>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" Content="text/html; charset=us-ascii"></HEAD>
<BODY><h2>Service Unavailable</h2>
<hr><p>HTTP Error 503. The service is unavailable.</p>
</BODY></HTML>

  • 1
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#49 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 416 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2019 - 21:16

Opravdu se přimlouvám za automatické odpočítávání, fakt mě nebaví neustále sledovat GeoGet, jestli stahuje, nebo jestli je tam zase ta chybová hláška "Service Unavailable". Každý den je to několikrát, dnes už jsem to odmačkával pětkrát a to je stahování teprve na začátku.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#50 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2019 - 12:43

Odpocitavani nic nevyresi, protoze tato chyba se obecne nejakym cekanim neopravi. Je to chyba serveru, ne nejaky tomeout, ktery po case vyprsi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#51 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 416 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2019 - 13:36

Jenže po chvíli ta chyba zmizí a opakování požadavku na server projde už bez chyby, takže to odpočítávání to vyřeší
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#52 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 416 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2019 - 19:19

Je špatně zobrazován zbývající stav kešek z limitu. Viz přiložený obrázek, kde ukazuje zbývá víc než 3000 kešek a okamžiku, kdy mi to skončilo s chybou vyčerpaný limit. Já si kešky počítal vedle na kalkulačce a tento údaj po stažení kešek celou dobu neodpovídal.

Přiložené miniatury

  • error.gif

  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#53 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2019 - 7:47

Jenže po chvíli ta chyba zmizí a opakování požadavku na server projde už bez chyby, takže to odpočítávání to vyřeší

 

To, ze ta chyba za chvili zmizi, je nahoda. Nedostupna sluzba je chyba serveru, ktera muze znamenat skoro cokoli. Proto rikam, ze obecne ji neni mozne "odpocitat". Opakuji se a mam pocit, ze to proste slyset nechces.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#54 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 309 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2019 - 20:42

To, ze ta chyba za chvili zmizi, je nahoda. Nedostupna sluzba je chyba serveru, ktera muze znamenat skoro cokoli. Proto rikam, ze obecne ji neni mozne "odpocitat". Opakuji se a mam pocit, ze to proste slyset nechces.

Souhlas. Prostě tohle je specifická vlastnost gc.com že ta chyba označuje chvilkové přetížení. Normálně ji známe když má server nějaký dlouhodobý výpadek.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#55 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 416 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2019 - 7:40

No jo, ale v posledním cca týdnu je to právě jen to chvilkové přetížení, takže v okamžiku, kdy se chyba objeví, stačí zmáčknout znovu a jede to dál, proto bych to odpočítání přivítal. No a i kdyby to bylo nějaké větší selhání systému, tak se holt ta chyba bude objevovat stále, dokud si toho nevšimnu a něco s tím neudělám.


  • 1
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#56 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 411 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2019 - 8:49

Teda pravdou je, ze je hlasek cim dal vic! Takze bych timer taky ocenil.....


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 PRO + Android 10 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 3   :ph34r:


#57 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 309 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2019 - 0:19

z vlákna o Statoru pokračuju zde, jde o polygony pro rozdělení na kontinenty.

 

 

První pokus je neúspěšný, něco se přiřadilo a něco ne. Mám dojem, že je problém v přechodu přes hranici  W180 - E180. Co na to HaLuMa ? Funguje algoritmus divideru v této situaci ?


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#58 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2019 - 9:41

Je klidně možné, že nefunguje.
  • 0

#59 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2019 - 9:52

Ale řeší se to tak, že ten polygon rozdelis na dva tak, aby nepretekal.
  • 0

#60 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 309 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2019 - 10:02

Ale řeší se to tak, že ten polygon rozdelis na dva tak, aby nepretekal.

Ano, to je funkční řešení. Je ta pak sice úzká škvíra, ale to zase tolik nevadí.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama