Publikováno 06 říjen 2019 - 18:07
Publikováno 06 říjen 2019 - 18:14
Taky mi to házelo E500. Pak totéž i z Googlu. Pak jsem otevřel z mapy, odkaz stejný a fungoval. Pak fungoval i odkaz z Geogetu. Mají tam bordel.
Publikováno 06 říjen 2019 - 18:53
Zajimavé, taky mne to nefungovalo:
Vytvoří to odkaz:
ten se přetvoří na:
https://www.geocachi...eocache/GC1KFWB
a hodí to error 500
z mapy to ale udělá odkaz:
https://www.geocachi...a-napajedla-spa
a ten už funguje
když se vratím zpět k GeoGetu tak to už vyrobí odkaz:
který se přetvoří na:
https://www.geocachi...a-napajedla-spa
a ten funguje.
Divné, vypadá to, že zas něco ladí za chodu .
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 06 říjen 2019 - 22:13
Mám Geoget 2.10.4.804. Tohle vypadá na problém u GS. Teď mi padlo několik errorů 500 a to jsem otevíral odkazy z jejich mapy.
Jinak těch malých/velkých písmen na střídačku jsem si všiml, divné mi ti přišlo, ale zkopíroval jsem to zkrátka z adresního řádku Firefoxu. To si vysvětlit moc nedovedu. Jedině nějakým redirectem (HTTP 307 nebo 308).
Dnes je neděle a mají to zas přetížené...
Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 06 říjen 2019 - 22:17
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 07 říjen 2019 - 20:23
A nešlo by tuto chybu také ošetřit automatickým odpočtem s pokračováním ve stahování, nějak na mě vykukuje moc často a stahování to zdržuje, než si všimnu, že to zase stojí.Dneska už poněkolikátý na mě vykoukla chyba Service Unavailable při stahování přes API a v okně vypadala takto:
v1/geocaches [503] <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN""http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd"> <HTML><HEAD><TITLE>Service Unavailable</TITLE> <META HTTP-EQUIV="Content-Type" Content="text/html; charset=us-ascii"></HEAD> <BODY><h2>Service Unavailable</h2> <hr><p>HTTP Error 503. The service is unavailable.</p> </BODY></HTML>nešel by ten zdrojový html kód nějak ošetřit?
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 08 říjen 2019 - 6:24
Automaticky takovou chybu "ignorovat" mi pripada nerozumne. Nedostupnost sluzby muze znamenat cokoli, ne jen pretizeni serveru, ktere je obvykle treba v nedeli.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 10 říjen 2019 - 20:18
v1/users/me [503] <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN""http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd"> <HTML><HEAD><TITLE>Service Unavailable</TITLE> <META HTTP-EQUIV="Content-Type" Content="text/html; charset=us-ascii"></HEAD> <BODY><h2>Service Unavailable</h2> <hr><p>HTTP Error 503. The service is unavailable.</p> </BODY></HTML>
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 15 říjen 2019 - 21:16
Publikováno 16 říjen 2019 - 12:43
Odpocitavani nic nevyresi, protoze tato chyba se obecne nejakym cekanim neopravi. Je to chyba serveru, ne nejaky tomeout, ktery po case vyprsi.
GeoGet:
Publikováno 16 říjen 2019 - 13:36
Publikováno 16 říjen 2019 - 19:19
Publikováno 17 říjen 2019 - 7:47
Jenže po chvíli ta chyba zmizí a opakování požadavku na server projde už bez chyby, takže to odpočítávání to vyřeší
To, ze ta chyba za chvili zmizi, je nahoda. Nedostupna sluzba je chyba serveru, ktera muze znamenat skoro cokoli. Proto rikam, ze obecne ji neni mozne "odpocitat". Opakuji se a mam pocit, ze to proste slyset nechces.
GeoGet:
Publikováno 17 říjen 2019 - 20:42
To, ze ta chyba za chvili zmizi, je nahoda. Nedostupna sluzba je chyba serveru, ktera muze znamenat skoro cokoli. Proto rikam, ze obecne ji neni mozne "odpocitat". Opakuji se a mam pocit, ze to proste slyset nechces.
Souhlas. Prostě tohle je specifická vlastnost gc.com že ta chyba označuje chvilkové přetížení. Normálně ji známe když má server nějaký dlouhodobý výpadek.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 18 říjen 2019 - 7:40
No jo, ale v posledním cca týdnu je to právě jen to chvilkové přetížení, takže v okamžiku, kdy se chyba objeví, stačí zmáčknout znovu a jede to dál, proto bych to odpočítání přivítal. No a i kdyby to bylo nějaké větší selhání systému, tak se holt ta chyba bude objevovat stále, dokud si toho nevšimnu a něco s tím neudělám.
Publikováno 18 říjen 2019 - 8:49
Teda pravdou je, ze je hlasek cim dal vic! Takze bych timer taky ocenil.....
Publikováno 19 říjen 2019 - 0:19
z vlákna o Statoru pokračuju zde, jde o polygony pro rozdělení na kontinenty.
První pokus je neúspěšný, něco se přiřadilo a něco ne. Mám dojem, že je problém v přechodu přes hranici W180 - E180. Co na to HaLuMa ? Funguje algoritmus divideru v této situaci ?
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 19 říjen 2019 - 9:41
Publikováno 19 říjen 2019 - 9:52
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget
Projekty →
GeoGet →
Export do GarminaZaloženo od yaroushek , 21 dub 2025 ![]() |
|
![]()
|
||
Projekty →
GeoGet →
GeoGet Icona BlockParty - opravaZaloženo od DrakMrak , 02 led 2025 ![]() |
|
![]()
|
||
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 ![]() |
|
![]()
|
||
![]() |
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 ![]() |
|
![]()
|
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů