Přejít na obsah


Fotka

GGmap - mapa s pluginy

geoget mapa

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
105 odpovědí na toto téma

#81 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 314 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2020 - 6:36

Chtel jsem polygon mit mezi "namalovanymi", ale bohuzel moje znalosti na to zatim nejak nestaci. Treba nekdy v dalsi verzi.

 

Zobrazit gpx jako stopu neni velky problem. Ale poradi kesek v GPX ma zasadni vliv. Pokud vim, existuji pluginy (gpxroute, RouteSaver), ktere umi z kesek udelat GPX stopy, to pak muzes pouzit. Ackoli...mozna nedelaji stopu, ale trasu, nezkousel jsem. Pak bych mohl zobrazeni trasy, o kterem jsem si myslel, ze nema smysl, doplnit. Nic sloziteho to take neni.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#82 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 314 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2020 - 7:19

Upravil jsem plugin tak, ze zobrazuje stopu i trasu. Trasu jsem si vyzkousel prave na tom kverunku (vytvoril jsem si ji pluginem RouteSaver).

 

Kverunk-trasa.jpg


Tento příspěvek byl upraven od gord: 28 červenec 2020 - 7:20

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#83 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2020 - 6:54

Upravil jsem plugin tak, ze zobrazuje stopu i trasu. Trasu jsem si vyzkousel prave na tom kverunku (vytvoril jsem si ji pluginem RouteSaver).

Ještě jednou díky. Chvíli mi trvalo, než jsem zkrotil RouteSaver, ale už mi též nádherně maluje.


  • 0

#84 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 314 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2020 - 7:05

Jo, taky mi ten RouteSaver chvili trval - nejhur asi ty WP, kdy musis napred kesku "rozbalit" a az pak vsechno oznacit. Jinak je tam jen ta keska bez WP. Ale nepouzivam ho, tak me to netrapi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#85 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 801 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2020 - 10:09

Konečně jsem se dokopal k tomu napsat slibovaný plugin Foldable. Zároveň s tím jsem zveřejnil i menší úpravu ikon, tak snad se Vám budou líbit.


  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#86 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2020 - 12:28

Otázka na autory pluginů:

Jak pluginy ladíte?

Chtěl jsem si vyzkoušet drobnou úpravu. Kdysi jsem byl zvyklý, že jsem si dotyčnou stárnku uložil lokálně, hodil do Visual studia a zde bastlil. Bohužel, když jsem uložil mapu, tak mi při lokálním načtení moc nefachá. Chrome a Edge hlásí každý jiné chyby, ale ani v jednom neproběhne korektní inicializace stránky. Takže tudy cesta nevede.


  • 0

#87 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 981 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2020 - 12:30

Textový editor a webový prohlížeč.
  • 0

#88 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 314 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2020 - 12:36

Tak jak Haluma, v prohlizeci jeste pouzivam ladici javascriptovou konzolu a podobne vychytavky.

 

EDIT: zrovna Chrom pouzivam nejvic a nemam s ladenim problem (CTRL+SIFT+I) - pominu-li fakt, ze obcas nevim, co je na tom spatne  :)


Tento příspěvek byl upraven od gord: 07 srpen 2020 - 12:39

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#89 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 981 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2020 - 14:39

To jsem myslel tím prohlížečem. Ve Firefoxu kromě konzole používám i javascriptový debugger.
  • 0

#90 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 801 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2020 - 18:31

A poslední plugin, který jsem nosil v hlavě - HideCaches. Ten slouží k trvalému skrytí keší (včetně waypointů) podle jejich GC kódu. Lze využít např. na skrytí vlastních keší, PWT, challenge atd...


  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#91 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2020 - 19:06

jo, ten je fajn, díky


  • 0

#92 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 009 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2020 - 22:05

Schovat vlastní keše, po tom toužím dlouho. :) Ale jak je do pluginu zadat? Na jeho stránce je pouze "Standardní instalace nepotřebuje a neumožňuje žádné další nastavení." a přitom jedno nastavení potřebuje - a sice právě GC kódy keší, které chceme schovat.

 

V mapě v "Settings" vidím pouze neaktivní řádku "Hide caches".


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#93 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2020 - 7:48

V mapě si klikni na keš, kterou chceš schovat a otevře se menu, kde je jedna z možností keš skrýt (hide).


Tento příspěvek byl upraven od PabloM64: 11 srpen 2020 - 7:58

  • 0

#94 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 009 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2020 - 8:36

Díky. To mě taky mohlo napadnout. :) V Settings v sekci "Hide caches" se teď zobrazují kódy skrytých keší. Jen mě napadá - šel by tam pro přehlednost zobrazit i název?

 

Jinak GGmap je teď parádní. Když ji spustím, už mě na první pohled nematou vlastní keše. :) Plus jsem si tam přidal keše v Ignore listu.


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 11 srpen 2020 - 8:46

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#95 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 801 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2020 - 11:22

Tak Pablo už odpověděl za mě. Já jen dodám, že pokud by o to byl zájem, mohl bych dodělat i hromadný import GC kódů, jen se mi s tím nechtělo drbat. Zároveň jsem lehce upravil popis. Co se týče názvů keší, samozřejmě mě to napadlo, ale nějak jsem nenašel způsob, jak toho dosáhnout, takže je to dotaz spíše na HaLuMu.


  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#96 HADovo

HADovo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 39 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2020 - 15:31

Ahoj,

 

zdá se, že od poslední aktualizace přestaly fungovat navštívené waypointy - místo nich se zobrazuje "point.png" - je to záměr nebo chyba?


Tento příspěvek byl upraven od HADovo: 11 srpen 2020 - 15:32

  • 0
HAD

#97 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 981 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2020 - 15:35

Poslední aktualizace čeho?
  • 0

#98 HADovo

HADovo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 39 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2020 - 15:47

Od poslední aktualizace pluginu IconSet.


  • 0
HAD

#99 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 801 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2020 - 16:49

Opraveno. Standardně mám tyto stage skryté, tak jsem si toho nevšiml...


  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#100 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 595 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2020 - 8:14

Nešlo by nějak znázornit načítání kešek? Mám jednu větší databázi a i když na seznamu mám jen devět kešek (a mapa mi má zobrazit jen těchto devět kešek), tak mapa se načítá několik vteřin a po tu dobu já nevím, jestli na mapě žádné kešky nejsou a musím si jí někam posunout, nebo se teprve načítají a zobrazí se až po těch několika vteřinách.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget, mapa

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama