Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.11.2 palindrom

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
86 odpovědí na toto téma

#61 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 501 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2020 - 14:35

Celý problém je v tom, že při zobrazení průvodce na stažení keší se v okně zobrazují limity stažení, ale ty se při vícenásobném volání neaktualizují.
  • 0

#62 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 268 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2020 - 8:05

Implementovat takto slozite mechanismy na takto jednoduchou ulohu mi priprada plytvani energii, jedine, ze by snad nebylo co jineho na praci.

 

Snad jedine moznost nastavit si vlastni implicitni prefix (ja treba vzdy menim FI na FV) a pak moznost pri vyhledavani podle jmena nastavit implicitne nezaskrtnuti vyhledavani ve WP - to totiz odskrtavam opravdu vzdy a dost me to otravuje. Ale o tom se uz debata vedla.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#63 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 951 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2020 - 9:32

Celý problém je v tom, že při zobrazení průvodce na stažení keší se v okně zobrazují limity stažení, ale ty se při vícenásobném volání neaktualizují.

Kdysi jsem tam resil, ze se to zjistovani limitu volalo zbytecne. Vysledek se brzy dostavil - nasla se situace, kdy se pro zmenu to zjistovani limitu nezavolalo vubec. :huh:

Tak jsem tam trochu poklidil, snad to pomuze.


  • 0

#64 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 501 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2020 - 11:04

Ono by stačilo, kdyby se to po kliknutí znovu přenačetlo.
  • 0

#65 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 951 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2020 - 11:41

Ted se ty limity zjistuji na konci operace. Ale take se nově zjistuji těsně před zobrazením dialogu na výběr full/lite (což na starém API rozumně nešlo). Takže ano, trochu to zobrazení toho dialogu zdrží, ale zase tam budou uvedeny přesnější informace a ověří se tím funkčnost API.


  • 0

#66 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 501 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2020 - 12:23

Díky. Vzhledem k tomu, že následně se stahuje větší objem dat, tak těch pár čísel navíc nehraje roli.
  • 0

#67 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 122 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2020 - 13:42

Mám pocit, že API nestahuje logy. Mám v Combine dávku na aktualizaci vlastních včetně logů a už přes měsíc zdánlivě nic nepřibylo, přitom jedna má nález zrovna dnes a i jinde nálezy byly. I ruční aktualizace logů v geogetu nic nestáhne a ani nějak neprotestuje, např. na vyčerpaný limit. Adrake logy stahuje.


  • 0

#68 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 951 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2020 - 14:23

Nevim, co presne delas. Ale kdyz jsem si vybral nahodnou kes a zkusil k ni pres APi stahnout deset nejnovejsich logu, tak to funguje.


  • 0

#69 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 951 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2020 - 14:29

Obecně, pokud má kdokoliv jakékoliv výhrady k funkčnosti GC.API, tak ať si v rozšířeném nastavení Geogetu zapne gclive.debug na 1.

 

Pak totiž po provedené operaci najdete v temp složce vašeho datového adresáře záznam API komunikace, kde je jasně vidět, co to přesně dělalo. Bez dohadů, bez křišťálových koulí a duchařin.


  • 0

#70 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 122 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2020 - 15:19

Debug zapnutý mám a je to to, co jsem se obával. Překročený limit 3 keší za den. Ale pokud vím, na vlastní keše limit nebyl. Zkusím to zítra, zkoušel jsem toho pak víc i na jiných keších a tam jsem limit překročil.


  • 0

#71 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2020 - 9:02

Po aktualizaci geogetu se mi při tvorbě statistiky načítájí elevation information na všech keších od začátku, což dříve nedělalo a je to hodně zdlouhavé. Jak to vyřešit? Díky


  • 0

#72 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 268 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2020 - 9:16

To je nejaka zmatena informace. Ty u kesi nemas tag elevation, ze se ti prirazuje znovu ke vsem?

 

Stator tag Elevation neprirazuje, takze to se statistikou dost dobre nemuze souviset. Jak statistiku spoustis? Neni to pres Combine, kde v davce spoustit plugin Elevation? Proc to delas, kdyz muzes Elevation spoustet automaticky po importu kesi?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#73 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2020 - 14:14

Ano, spouštím přes combine. Na podruhé už to funguje jak dříve. Omluvám se za planý poplach :P


  • 0

#74 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 951 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2020 - 16:05

To neni plany poplach, to je znamka toho, ze delas veci zbytecne slozite. To, ze ti ten Elevation podruhe nic neudela, nic nemeni na tom, ze je tam volany zbytecne. Ty sis vypnul, aby se ti Elevation volal automaticky po importu? Dela ta combine davka jeste neco dalsiho? jestli ne, pak je dokonce zcela zbytecne volat Stator z Combine.


  • 0

#75 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 122 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2020 - 17:54

Tak ověřeno. Stahování logů i na vlastních keších ubírá limit. Bylo to tak, pak se to změnilo a teď to tak zase je. Dá se s tím pracovat, ale je to dobré vědět.


  • 0

#76 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 951 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2020 - 17:57

Stížnosti na započítávání limitu směřujte na Groundspeak. Já s tím nic nenadělám.
  • 0

#77 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 122 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2020 - 20:03

Kdysi logy neubíraly limit vůbec. Pak jen na cizích.Teď na všech. Logické je to všechno. Jen je třeba o tom vědět.


  • 0

#78 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 439 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2020 - 23:31

GC8K3QK - nezkoumal jsem podrobnosti, jen jsem zjistil že to v HTML listingu obsahuje cosi, co způsobí zatuhnutí GeoGetu (alespoň u mne)


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#79 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 001 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2020 - 10:32

GC8K3QK - nezkoumal jsem podrobnosti, jen jsem zjistil že to v HTML listingu obsahuje cosi, co způsobí zatuhnutí GeoGetu (alespoň u mne)

 

Vyzkoušeno a nepotvrzuji. W10, Zobrazení listingu (Ukázat bod - Enter) v pořádku a bez problémů.


  • 0

#80 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 574 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2020 - 13:07

Vyzkoušeno a nepotvrzuji. W10, Zobrazení listingu (Ukázat bod - Enter) v pořádku a bez problémů.

U me stejne chovani jako u dejwy!


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama