Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.11 - Giga Edition

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
96 odpovědí na toto téma

#21 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2017 - 18:57

Zdravím..

chci se zeptat, když naimportuju k Gigaeventu Labky, uvidím je pak i v seznamu odlovených ???

 

Importujes samotne LAbky, ne nalezy!

A protoze nalezy na labkach nejsou vedeny na webu jako "normalni" nalezy, nejdou jako normalni nalezy ani nacist. Musis si ty nalezy na Labkach v Geogetu oznacit rucne.


  • 1

#22 Re0

Re0

    Re0

  • Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2017 - 20:17

Importujes samotne LAbky, ne nalezy!

A protoze nalezy na labkach nejsou vedeny na webu jako "normalni" nalezy, nejdou jako normalni nalezy ani nacist. Musis si ty nalezy na Labkach v Geogetu oznacit rucne.

Super, díky moc za radu, vyzkouším a uvidím.

 

Ještě jeden dotaz, nevíte někdo, kde je k dispozici gpx soubor Lab keší z výstavy GPS Maze na Plumlově ???

Díky.


  • 0

#23 Jazzlinka

Jazzlinka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2017 - 20:26

https://labs.geocach...2e-305336c6123c


  • 0

#24 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 313 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2017 - 20:51

https://labs.geocach...2e-305336c6123c

Myslím, že kdyby to tam bylo, tak se dotyčný neptal.
Možná to tam původně bylo, ale odstranili to, chtělo by to reklamovat na ČAGEO :-(
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#25 Jazzlinka

Jazzlinka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2017 - 20:57

Myslím, že kdyby to tam bylo, tak se dotyčný neptal.

Ale je, viz printscreen...

LAB_Maze.png


  • 0

#26 taxoft

taxoft

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 216 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2017 - 21:13

Někdo má a někdo nemá. Mně to už ten GPX taky nenabízí a taky mám všech deset zalogovaných.

Přiložené miniatury

  • Screenshot 2017-09-03 22.11.29.png

  • 0

Don't be out, be in. Don't be scout, be skin.


#27 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2017 - 21:37

Zatím vždycky bylo, že šlo gpx stáhnout jen v době konání, ne však v době, kdy se event už nekonal a dobiha jen lhůta na zalogovani.
Leda že si to URL na stahnuti odvodis sám... (teď z hlavy ale neporadím, jak je to přesně...)
  • 0

#28 MiraH

MiraH

    MiraH

  • Members
  • PipPipPip
  • 177 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2017 - 6:16

Hmmm, tak ofiko gpx mi nejdou do GG naimportovat. GG aktualizován. Po proběhnutí importu - přidáno 0, aktualizováno -0, nikde nic :-(


  • 0

#29 Demkes3

Demkes3

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2017 - 6:51

Udělal jsi import pomocí funkce Import Lab keší?

 

EDIT: Vyber v GeoGetu GIGA nebo MAZE (podle toho jaké labky chceš importovat). Klikni na pravé myšítko a vyber možnost Import Lab keší.


Tento příspěvek byl upraven od Demkes3: 04 září 2017 - 6:55

  • 0

#30 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2017 - 7:17

Daval jsem tu odkaz na web gigaeventu, kde je na to navod i s obrazky...
  • 0

#31 taxoft

taxoft

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 216 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2017 - 7:44

Návod tam je a načtení funguje. Jen mi to přiřadilo stejné kódy ke každému balíčku. Takže tam mám třikrát sadu 0-9. :-(


  • -1

Don't be out, be in. Don't be scout, be skin.


#32 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 880 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2017 - 7:56

Opravdu mas aktualizovany GG? Novy GG prave umoznuje k jedne kesi pridat LABky postupne z vice souboru.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#33 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2017 - 9:41

Presne tuhle chybu jsem hlasila halumovi a vydaval kvuli ni tuhle verzi GG :)


  • 1

#34 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 313 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2017 - 9:45

Opravdu mas aktualizovany GG? Novy GG prave umoznuje k jedne kesi pridat LABky postupne z vice souboru.

Mohu potvrdit, mám GC6GB1B-0 až GC6GB1B-Y
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#35 taxoft

taxoft

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 216 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2017 - 13:37

Návod tam je a načtení funguje. Jen mi to přiřadilo stejné kódy ke každému balíčku. Takže tam mám třikrát sadu 0-9. :-(

 

Omluva HaLuMovi. Moje chyba. Aktualizoval jsem si jen jednu instalaci GG a druhou jsem aktualizovat ve spěchu zapomněl.


  • 0

Don't be out, be in. Don't be scout, be skin.


#36 MiraH

MiraH

    MiraH

  • Members
  • PipPipPip
  • 177 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2017 - 18:48

Udělal jsi import pomocí funkce Import Lab keší?

 

EDIT: Vyber v GeoGetu GIGA nebo MAZE (podle toho jaké labky chceš importovat). Klikni na pravé myšítko a vyber možnost Import Lab keší.

 

 

Daval jsem tu odkaz na web gigaeventu, kde je na to navod i s obrazky...

 

Jasně, kdo by četl návody, že. 

 

Dement jeden chytrej, to jsem já.

 

OMLOUVÁM se, vše funguje, jen ta moje hlava vynechává. Vše naimportováno.


  • 0

#37 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 431 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2017 - 15:13

Tak mě pěkně vyšplouchl Geoget.

Udělal jsem si k jedné earthce poznámky do personal cache notes ve tvaru:

 

1. bla bla

2. bla bla

3. bla bla

 

Udělal jsem export do GPX a když jsem se dostal na místo earthky, byla na navigaci jen vlaječka s výchozími souřadnicemi. Nakonec jsem kešku našel kdesi u Afriky, protože Geoget si iniciativně myslel, že jsem si tam napsal finální souřadnice kešku přesunul na S 03° 00.000 E 000° 00.000 (a já se potřeboval dostat k listingu).

 

Má otázka je, zda je nutné, aby se Geoget snažil ze všeho (i z toho, co se moc nepodobá souřadnicím) udělat souřadnice finálky?


  • 0
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit

#38 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2017 - 17:44

Opravdu mas aktuální verzi? Měl jsem za to, že už to víc hlídám.

Nicméně geoget ti nikam nic nepřesunul. To sis nechal přesunout sám v nastaveni exportu. Já si nic přesouvat nenechávám, a tak mi ani tucet falešných finalek s earthkesi nehne.
  • 0

#39 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 897 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2017 - 18:06

Tohle (popis od Zagloby) přeci už geoget přestal dělat o pár verzí zpět.
Ja na webu v pers.note taky mám různé poznámky a geoget z toho dříve dělal nesmyslně waypoint, zde na fóru jsem to i sepisoval.
HaLuMa od té snahy, vyloudit z různě divokých poznámek souřadnice, poté ustoupil a geoget již z personal note na webu waypointy nevyrábí.
  • 0

#40 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 431 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2017 - 18:28

Mno, je pravda, že nemám poslední verzi. Zkusím tedy aktualizaci a pokud je to tím, tak se kaju, že pravidelně neaktualizuji.
  • 0
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama