Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.15

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
86 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 717 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 7:09

Rychlá verze:

  • Oprava Cachemapy po změnách u Googlu
  • Opraven import unicode surrogate párů z gc.live
  • Import z XML zachovává bílé mezery
  • Experimentální úprava zobrazení hlavního okna na HiDPI monitorech

 


  • 0

#2 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 564 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 11:04

Už z minulé verze mi přetrvává chyba s mapou. Když dám na pravé tlačítko u keše volbu "Zobrazit na mapě", okno se mi otevře, ikonky vidím, ale mapu ne, ať přepnu na jakoukoliv vrstvu, pozadí je jen šedé. Nahoře v mapě mám stále hlášku "Starting map". Výchozí prohlížeč ve Win mám nastavený IE, ale v GG mám jako prohlížeč webových stránek nastavená Firefox. Na co se zaměřit? Děkuji.


  • 0

#3 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 717 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 11:39

Jedna se o vlozeny Internet Explorer, takze se zamer na to IE. Jakou mas verzi IE? Mas nejakou aktualni verzi?


  • 0

#4 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 332 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 18:32

Jiz drive jsem se chtel zeptat na nasledujici. Sla by nejak pridat do Stahnuti kesek moznost, aby se kesky stahly kolem predem definovane trasy? Vim, ze jde takhle vytvorit query na Geocaching.com, ale tady je omezeni 1000 kesi. Precem je pro me lakava moznost vyuzit limitu 6000 (pripadne 10000) moznych v Geogetu.


  • 0

:ph34r:  Huawei P20 PRO + Android 8.1 - GeoGet - Locus Pro   :ph34r:


#5 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 045 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 19:42

Tuto moznost API neobsahuje. Jakousi simulaci umoznuje GJ, ale neni prilis efektivni a je hodne pomaly.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 717 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 19:51

Ono by to slo podobne pomalu a neefektivne udelat i pres to API, akorat by Groundspeak z toho nemel radost. (a z hlediska gc.live jsem v silne podrizenem vztahu)


  • 0

#7 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 332 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 19:52

Ono by to slo podobne pomalu a neefektivne udelat i pres to API, akorat by Groundspeak z toho nemel radost. (a z hlediska gc.live jsem v silne podrizenem vztahu)

Nevadi. Ja to jen zkusil :-)


  • 0

:ph34r:  Huawei P20 PRO + Android 8.1 - GeoGet - Locus Pro   :ph34r:


#8 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 698 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2018 - 7:35

Ahojky,

 

Díky za novou verzi Geogetu.

Po dlouhé době musím nahlasit chybku.

Když si nastavím horní  lištu tolbaru po zavření geogetu a dalšim spuštění se přesunou k pravé straně, viz obrázek. Šlo by s tím něco udělat, aby lišta držela, kde ji chci mít? Díky

Přiložené miniatury

  • geoget.png

Tento příspěvek byl upraven od Archi1: 16 červen 2018 - 7:36

  • 1
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#9 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 717 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2018 - 8:22

Když si nastavím horní  lištu tolbaru po zavření geogetu a dalšim spuštění se přesunou k pravé straně, viz obrázek. Šlo by s tím něco udělat, aby lišta držela, kde ji chci mít? Díky

 

Prosim, v okne "Nápověda -> O programu..." ti to rika jakou hodnotu DPI?


  • 0

#10 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 332 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2018 - 11:04

Prosim, v okne "Nápověda -> O programu..." ti to rika jakou hodnotu DPI?

Tak taky me to zlobi a mam tam 96 DPI


  • 0

:ph34r:  Huawei P20 PRO + Android 8.1 - GeoGet - Locus Pro   :ph34r:


#11 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 045 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2018 - 13:03

S toolbary byly drobne potize snad vzdy. Nekdy si pozici pamatuje, jindy ne.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#12 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 717 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2018 - 13:20

O tech toolabrech vim jen poradi, sirku, a jestli ma zacinat na novem "radku". Nic vic. Konkretni umisteni je pak vysledek "intuice" programatoru z Microsoftu, coz doufam dostatecne vysvetluje, proc si to casto dela co chce.


  • 0

#13 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 698 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2018 - 18:27

Prosim, v okne "Nápověda -> O programu..." ti to rika jakou hodnotu DPI?

Omlouvám se , že odepisuji až teď, ale mam tam 96 DPI.


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#14 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 045 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2018 - 19:46

O tech toolabrech vim jen poradi, sirku, a jestli ma zacinat na novem "radku". Nic vic. Konkretni umisteni je pak vysledek "intuice" programatoru z Microsoftu, coz doufam dostatecne vysvetluje, proc si to casto dela co chce.

 

Ja vim, uz jsme se o tom bavili. Reagoval jsem na Arne1, ne na tvuj prispevek.

 

Nevim jak ted, ale driv to casto menilo po staru GG nekdy i radek, na kterem ten ktery toolbar byl. Zajimave je, ze kdyz se to rozhodlo pro nejakekou konstelaci, tak u ni uz to pak drzi. Proto se s tim radeji uz nesnazim nic delat, abych neprisel o to, co mi vyhovuje nebo na co jsem si zvykl.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#15 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 332 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2018 - 20:20

 Proto se s tim radeji uz nesnazim nic delat, abych neprisel o to, co mi vyhovuje nebo na co jsem si zvykl.

Stejne tak ja. Ikdyz ted se mi to nedavno nejak "hnulo". ale zmena neni vyrazna, tak zatim na to nesaham :-)


  • 1

:ph34r:  Huawei P20 PRO + Android 8.1 - GeoGet - Locus Pro   :ph34r:


#16 von Bronin

von Bronin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 477 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 8:01

Ahoj, prosím, věděl by někdo jak opravit tuhle chybu? Objevila se sama. Nepomohla mi ani odinstalace Geogetu... Přihlásit se k serveru gc.com nejde.

Přiložené miniatury

  • 20180618_080635.jpg

Tento příspěvek byl upraven od von Bronin: 18 červen 2018 - 8:01

  • 0

#17 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 717 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 8:30

Groundspeak nemá rád, když se snažíš přihlašovat z budoucnosti. ;-)

Seřiď si čas.


  • 1

#18 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 564 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 10:45

Jedna se o vlozeny Internet Explorer, takze se zamer na to IE. Jakou mas verzi IE? Mas nejakou aktualni verzi?

 

IE mam v 11. Konkrétně 11.0.9600. Hlavně dříve mi to fungovalo (cca 1/2 roku zpátky). IE se připojuje přes proxy s ntlm autentizací... Nemůže to být tím?

Doplňuji - zkusil jsem obejít ntlm autentizaci přes jinou proxy a chová se to pořád stejně. Možná nějaké nastavení zabezpečení, ale je tam toho mraky a když člověk neví na co se zaměřit...


Tento příspěvek byl upraven od mikeant: 18 červen 2018 - 10:49

  • 0

#19 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 717 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 12:19

To by vadit nemelo Podle popisu soudim, ze z lokalniho web serveru se samotna mapova apliakce stahla a spustila, ale nevidi zadny mapovy obsah, ackoliv se ve vybiratku mapovych podkladu nabizi. Chapu to spravne?

 

Jine mapove casti Geogetru funguji? Treba nahledove mapky v listingu, nebo velka cachemapa?


  • 0

#20 von Bronin

von Bronin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 477 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 13:31

Groundspeak nemá rád, když se snažíš přihlašovat z budoucnosti. ;-)
Seřiď si čas.

Aha, já furt nechápal :D Na počítači je čas správně (automatický), proč si Geoget myslí jiný čas, respektive kde to opravím, prosím?
  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama