Přejít na obsah


Fotka

GGmap - alfaverze

geoget mapa

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
128 odpovědí na toto téma

#41 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 844 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2019 - 11:38

My to chápeme, neber to jako kritiku, to jsou jen podněty ve smyslu toho PR manažera... jakže to říkal v úvodním příspěvku: "Vida, alespoň mohou uživatelé vyjádřit svá přání ještě v brzké fázi vývoje." :)


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#42 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 615 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2019 - 11:58

Problém je, že uživatelé ani šéfové nedokážou odlišit věci snadné od prakticky nemožných.


  • 1

#43 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2019 - 12:36

A krom toho platí "Moravcův paradox". (To jsem si nevymyslel, to fakt existuje! Googlete...)


  • 0

#44 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 092 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2019 - 13:09

Hlavní otázka: kdy dojde k publikaci v ostré verzi GG? 


  • 1

#45 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2019 - 15:36

No, má někdo nějaký důvod, abych přestal cmrndat betaverze GG, a nevydal další verzi jako ostrou?


  • 0

#46 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 416 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2019 - 17:03

Nenašel jsem nic rozbitého. Jsem pro konec cmrndání.
  • 1

#47 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 413 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2019 - 18:49

Taky se primlouvam pro ostrou verzi!


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:


#48 Doggy_TeamLost

Doggy_TeamLost

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2019 - 19:10

Nevím jestli to tak má být, nebo jestli to je chyba, ale na mapě se mi zobrazuje keš s jedním waypointem a správně to ukazuje 2 points, následně oddálím, změna v počasí a začne to ukazovat 1 points.
 

 

EDIT: Tak to tak asi má být, když to oddálím, ukazuje to počet keší, ne všech waypointů.
Ovšem našel jsem ještě jednu věc. Když přidám v Geogetu waypoint ke keši, objeví se mi hned na mapě, ale když ten waypoint dám o 100 km dál, na mapě se mi nezobrazí.

Přiložené miniatury

  • Poznámka 2019-04-29 200956.png
  • Poznámka 2019-04-29 201001.png

Tento příspěvek byl upraven od Doggy_TeamLost: 29 duben 2019 - 20:10

  • 0

#49 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2019 - 21:18

Ano, v to rezimu se to zabyva jen keskama, a to dokonce uplne vsema keskama, vcetne archivovanych. Tam se nijak nefiltruje. Ma to svuj hluboky technologicky duvod, diky kteremu je to tak rychle.


  • 0

#50 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2019 - 21:19

A tim pridanym moc nechapu, jak to myslis. Po kazdem posunu/zmene zoomu, si mapa sahne pro uplne novou varku dat rovnou do databaze.


  • 0

#51 Doggy_TeamLost

Doggy_TeamLost

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2019 - 5:01

No když jsem vytvořil v geogetu waypoint ke keši např. stage a dal jsem souřadnice třeba až o 100 km dál od keše, tak v mapě na tom místě, se mi žádný waypoint nezobrazuje.
Keš v Ostravě, všechno v pohodě, i vytvořené waypointy se zobrazují v blízkosti, ale vytvořím k té ostravské keši waypoint co je v Brně, a na mapě nic.
  • 0

#52 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 615 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2019 - 6:06

Waypointy daleko nejsou zase až tak vzácné. Mám keš v JČ a WP se stejnojmennou vesnicí ve středních Čechách. Existuje keš s WP na rovníku a na pólu. Pochopitelně tyto vzdálené WP bývají virtuální stage, nebo Zajímavá místa, nic, kam by se muselo dojít. Ale i tak u rozcouraných multin mohou být WP kilometry daleko. Logické by bylo, aby se zobrazily všechny, co se vejdou na mapu, v případě pavouka aby se ukázala i spojnice vedoucí někam mimo obrazovku. Nevím, jestli to z technologických důvodů jde udělat. Nutné to zase tak není, aby kvůli tomu vázla ostrá publikace.


  • 0

#53 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2019 - 6:41

Vzhledem k tomu, že žádné spojnice nejsou, tak je jim úplně jedno, jak jsou dlouhé.

Podobné je mapě úplně jedno, jak daleko je jaký waypoint. Zachází se s tím úplně stejně a tak není sebemenší důvod, aby byly vzdálené waypointy nějak diskriminovány. Projevuje se to ještě někomu jinému? Mě se to prostě chová správně.
  • 0

#54 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 880 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2019 - 6:51

A neni to stejna chyba jako hlasil Nalano, tys ji opravil, tak se ti to uz neprojevuje, ale Doggy_TeamLost ma jeste neopravenou verzi (jako my vsichni ostatni), tak tomu se ta chyba projevuje?


  • 2

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#55 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2019 - 7:34

To bude tim, pravda.


  • 1

#56 weselka

weselka

    weselka

  • Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2019 - 19:50

Ta mapa je ukrutně rychlá, je to boží.
 
To ale znamená, že už ji nepoužiju bez spuštěného GG?
Přimlouval bych se jako mpik pro to, aby se na mapě daly vypnout minimálně waypointy, protože je to fakt nepřehledné. V tomto ohledu mě příjemně překvapila Keškomapa, kterou jsem začal používat jako náhradu za nefunkční ggmapu.

Přiložené miniatury

  • keskomapa_filtr.jpg
  • keskomapa_pavouk.jpg

  • 0
www.povetrnik.cz

#57 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2019 - 9:13

Ta mapa je rychla mimo jine prave proto, ze se takto detailnim filtrovanim nezaobira. jeste nejakych par filtru pribude, ale tim to hasne. Zadne podrobne filtrovani nebude, s tim se smirte.

 

Ano, ta mapa je rychla mimo jine i proto, ze zjistuje informace online az ve chvili, kdy jsou opravdu potreba. proto potrebuje Geoget. A protoze je to mapa pro Geoget, neni na tom nic divneho.


  • 0

#58 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 313 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2019 - 20:55

Za ty waypointy bych se také přimlouval. V minulé mapě jsme je měl natvrdo potlačené a zapnul jsem je jen výjimečně. Mám tedy na mysli jiné WP než Final.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#59 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 615 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2019 - 5:50

Ono se to dá udělat i v GG, pustit filtr bez WP a pak mapu. Ale možnost si přímo z mapy vypínat a zapínat WP by se hodila. První přehled - kde jsou keše a pak k nim zobrazit WP. Opravdu, v hustějších oblastech je to nepřehledné, když se to motá všechno dohromady. To, že mapa je použitelná jen s GG, beru jako fakt, tak je to prostě udělané.


  • 2

#60 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 851 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2019 - 7:20

Ta mapa je rychla mimo jine prave proto, ze se takto detailnim filtrovanim nezaobira. jeste nejakych par filtru pribude, ale tim to hasne. Zadne podrobne filtrovani nebude, s tim se smirte.

 

Ano, ta mapa je rychla mimo jine i proto, ze zjistuje informace online az ve chvili, kdy jsou opravdu potreba. proto potrebuje Geoget. A protoze je to mapa pro Geoget, neni na tom nic divneho.

Díky, pro mne je toto info, že je to něco jiného, než co jsem očekával.

Připomínky, které jsem psal byly k tomu, že jsem doufal, že by mohla být ggmapa něčím, co by nahradilo GeoKuk, vzhledem k tomu, že je to neaktualizovaný program.

Doufám, že ještě dlouho bude GeoKuk fungovat.

 

Ovšem plně chápu, že projektový manažer rozhodl, že mapa půjde tímto směrem :-).


Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 02 květen 2019 - 7:21

  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget, mapa

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama