Přejít na obsah


Fotka

Locus addon FieldNotes

android

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
63 odpovědí na toto téma

#21 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 08 říjen 2014 - 22:31

Nová verze je připravena storu. Lovu zdar :)

 

@maaaca

Pokud je to opravdu jenom při exportu do txt souboru, zkuste právě teď novou verzi, která by to mohla pořešit. Psal mi i Menion, že exportovaný soubor se nesmí jmenovat gcFieldNotes.txt. Locus jej pak bere, jako ze starého systému a zkouší jej importovat.

 

@marram

Každý záznam je na novém řádku. Můžeš mi na locus.fieldnotes@gmail.com poslat ukázku?

 

Díky

Jarda


  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#22 Xork42

Xork42

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2014 - 20:45

tak nevim jestli to patri sem nebo do Locusu

 

mam problem s exportem Fiald Notes, ale poporade

v locusu mam nastaveny logovani na offline, u kese jen oznacim nalezeno, po lovu otevru plugin field notes, oznacene kese tam sou, zaskrtam je a dam Nahrat Fieldnotes, otevre se Locus, dialog Logy, Nahrat logy ... a pak vyskoci chybova hlaska Code 2 Message Not Authorized, Field Notes nejsou nahrane na webu GC

 

Predtim to fungovalo, tak nevim kde je chyba ?


  • 0

#23 vsa

vsa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 509 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2014 - 6:37

Remove Accents - myslel jsem, že pokud budu psát log "česky", že se uloží a odešle "cesky", jenže ač to mám zaškrtlé, ukládá se to neořezané. Máte to stejně?


  • 0
VSA

#24 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 21 říjen 2014 - 21:45

Remove Accents - myslel jsem, že pokud budu psát log "česky", že se uloží a odešle "cesky", jenže ač to mám zaškrtlé, ukládá se to neořezané. Máte to stejně?


Pokud je zaskrtnuta volba v nastaveni, tak se pri ulozeni 'cesky' text prevede na 'ascii'.
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#25 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 23:08

Ahoj, bylo by možné přidat do nastavení checkbox "Po úspěšném odeslání/nahrání smazat"? Předem díky :)

 

Locus to tak tehdá myslím měl.


  • 0
\m/

#26 Dobesch

Dobesch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 878 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2015 - 22:50

Tak sem dnes aktualizoval na novou verzi....vysledkem je, ze addon padne pri spusteni na "Hubu" a neda se delat vubec nic


  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#27 raddino

raddino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2015 - 10:08

Mám verzi 1.3.0, android 5.0.1 a funguje bez problémů.


  • 0

#28 Dobesch

Dobesch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 878 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2015 - 10:58

Ja mam HTC a Android nejakej 4.2.2 +- a pada a pada


  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#29 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 01 březen 2015 - 20:36

@dobesch Addon je vyvíjen na A4.1.2, zároveň testován na tabletu s 4.4.2 a telefonu s 5.0. Verze 1.3.0 byla od nového roku v beta režimu. Ale vše pořešíme.

Nemáš náhodou HTC Desire X s Android 4.1? PLS piš na locus.fieldnotes zavináč gmail.com.

Díky Jarda


  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#30 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 02 březen 2015 - 20:22

@DogVader Asi spatne vlakno. Fieldnotes zadne kese nestahuje. Nejedna se o G4L addon?
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#31 Dobesch

Dobesch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 878 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2015 - 21:19

TAkze diky aktualizaci a XiXihó skvele praci uz vse funguje


  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#32 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 585 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2015 - 22:40

@DogVader Asi spatne vlakno. Fieldnotes zadne kese nestahuje. Nejedna se o G4L addon?


:-D. Pravda, prekouknul jsem se v nazvu. Smazano. Diky.
  • 0

#33 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2015 - 17:41

Včera jsem se snažil zalogovat čtyři keše.. trvalo mi to asi hodinu, protože aplikace co pět minut padala. Často jsem přišel o rozepsaný log a v jednu chvíli dokonce o všechny logy! Ale tady naštěstí stačilo restartovat, aby se znova načetly.


  • 0
\m/

#34 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 22 březen 2015 - 21:46

@Voldik
Padalo to behem psani logu nebo opravdu pri logovani? Logovani totiz provadi samotny Locus pres GC Live.
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#35 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2015 - 22:48

Při psaní logu. Vyzkoušel jsem teď novou verzi a už to nepadá. Díky.
  • 0
\m/

#36 Dragouni

Dragouni

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 12:15

Ahoj, pri editaci logu neni videt kurzor, takze je to takove trochu nezvykle. Jeste se chci zeptat, jak je to s dostupnosti PRO verze? Diky


  • 0

#37 maaaca

maaaca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 694 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 11:15

K dokonalosti mi v addonu chybí možnost přímého exportu souboru s fieldnotes do Dropboxu (čili bez mezikroku, kde si vyexportuju soubor a pak ho např. pomocí app Dropbox uploadnu).

 

Pak už by mi ke spokojenosti vůbec nic nechybělo. Ale dobře použitelný pro mé potřeby je již nyní, proto jsem ani chvilku neváhal a koupil PRO verzi.


  • 0

#38 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 585 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 11:58

Co je v Pro verzi navic? Diky.

(nasel jsem ji akorat na locus storu za naky locus prachy, ale ne na GP)


  • 0

#39 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 563 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 12:05

Koukni prosím sem, tam by mělo být vše potřebné ... http://www.locusmap....siasts/?lang=cz , ty "Locus prachy" :)


Tento příspěvek byl upraven od menion: 03 duben 2015 - 12:05

  • 0

#40 Dragouni

Dragouni

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 13:14

Tak v Locus strou jsem ji nehledal, ted ji tam tedy vidim za 160 "L"

Nevim jaky je kurz za tuto "L" menu.

Kdyz dam koupit LoCoiny, tak mi to napise, ze system neni zcela pripraven. Tak nevim no. Skoda, ze neni i moznost klasicky pres google play.


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:android

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama